Anti-WQZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Γείας σας και καλός ήρθα στο site ( αν και το γνωρίζω εδώ και παρα πολλά πολύ καιρό απλά δεν έτυχε να κάνω register τελών πάντων ας πάμε στο θέμα μας Επειδή ψάχνω εδώ και πολύ καιρό πάνω σε αυτό το θέμα σκέφτηκα να κάνω ένα reguest εδώ σε αυτό το section μήπως και πάρο καμια θετική απάντηση και γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω από μένα η άμα έχει πάρει κάτι το μάτι όπως σερφάρει στο Internet Σε αυτό που θέλω να με βοηθήσετε είναι το εξής : 1 ) Ψάχνω φόρμες για REAL ESTATE όπως : * Αναζήτηση ακινήτου * Ανάθεση ακινήτου ( Δεν είναι υποχρετικό να τα βρούμε και τα δυο δεν μας πειράζει ) 2 ) Έχω κατεβάσει έναν χάρτη τις ελλάδος σε Flash .swf το οποιο έχω χρησιμοποήσει διαφορα decompiler για να το κάνω edit για να βγάλω μια εικόνα αλλα δεν βγαίνει αυτή η εικόνα..χρισιμοποιησα και το Flash CS3 Professional εκεί μπόρεσα να την βγάλω την photo του demo αλλα έγινε σαλάτα το αρχείο δεν το έπαιζε...Άμα θέλετε να ρίξετε μια ματια μπορείτε να το δείτε στο Original site >http://www.fla-shop.com/country/gr/locator/ Η εκτος άμα έχετε κάτι παρόμοιο να μου προτείνεται ( δεν το θέλω όμως να είναι σε εικονικό δηλαδή μέσο απλού χάρτη εικόνας που θα πάρουμε για να το μετατρέψουμε σε μοίρες του κώδικα HTML / HML ) Ελπίζω να μην σας ζάλισα με τα όσα παραπάνω σας είπα και ελπίζω να βρούμε καμια λύση Περιμένω Γνώμες...
Anti-WQZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ίσος να μην έχετε καταλάβει ακόμα αλλα ας το κάνουμε ποιο αναλυτικό υπάρχει κανένα CMS free που να εκπρόσωποι αναζήτηση ακινητου και λοιπά και λοιπά?
alexandr0s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν υπάρχει free κάτι της προκοπής αλλά είχα πετύχει ένα αξιόλογο Joomla module του οποίου δεν θυμάμαι το όνομα. Αν ψάξεις "joomla real estate module" θα πάρεις αρκετές απαντήσεις. Μπορεί να είναι αυτό: http://software.realtyna.com/products/property-listing.html 249$, τσάμπα πράμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.