kardim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 xpprof +sp1+ latest drivers se 7vaxp To boot einai peripoy 40 sec to bootvis den trexei thn epilogi optimize!!!!!!!!!! Ekana trace to boot Opoios einai sxetikos kai exei kali diathesi (gia na me voithisei as kanei reply na toy sreilo me email to trace log mpas kai me sosei!!!!!! Me trelenei o filos moy ne cel poy bootarei(sic) se 5 sec!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Πρώτον. Ο φίλος σου σε δουλεύει . Δεύτερον, 40secs δεν είναι χάλια. Εμένα κάνει 27, αφού ψάξει βέβαια για 5-6secs τους δίσκους του RAID/ATA controller. Επιπλέον το bootlog είναι κάπου στα 5MB. Πώς θα το στείλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 ~8sec κάνει το 2ο PC που έχω!! Δηλαδή 1-1,5 φορά γυρίζει η μπλε μπάρα!!! Είχα κάνει μία φορά Bootvis, αλλά γενικά τον προσέχω σε ότι αφορά drivers,αρχεία που δεν χρειάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodreams.ct Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 timi 8 secs! για γραψε εναν οδηγο σε παρακαλω συντομα! εμενα κανει 30sec AMD 1800@1666 512MB DDR333 (fsb 145) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δεν έχω κάνει και κάτι ιδιαίτερο στο μικρό Η/Υ που έχω. Απλώς όλα φάνηκαν να πηγαίνουν τρελά στην εκκίνηση, όταν έβαλα το 1012a1 BIOS για την A7V!!! Κατα τα άλλα και κάρτα δικτύου έχει, και ήχου και 2 σκληρούς και 1 cd-rom. Αυτό που νομίζω ότι είναι βασικό, είναι η προσοχή και η διαχείρηση των αρχείων στο σκληρό που δεν χρειάζονται καθόλου! Το bootvis το είχα τρέξει μία φορά πριν την αλλαγή του BIOS, αλλά δεν είδα να κάνει και τίποτα τρομερό (~ -2secs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 kita mipos exeis apenergopiisi to task scheduler apo ta services ton xp giati an sinvenei kati tetio to optimize den xekinaei otan kanei reboot to pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kardim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 liopon artgisa ligo na kano reply giati imun makria: 1)ontos to bootlog toy bootvis einai megalo (27mb).Sorry den to eixa prosexei ara ayto einai diskolo 2)Nomiza oti ta xp bootarun grigora(ligotero apo oti ta 98)To sistima moy me 98se pigaine pio grigora 3)ontos to bootvis vgazei minima oti vgike ektos xronou perimenontas to task scheduler .POS to energopio? 4)Kanontas analyze sto defrag mou vgazei 2 perioxes sto skliro disko me prasino xroma, diladi poy den mporun na kinithun mipos ayto einai to prob? eyxaristo gia tis apantiseis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 εγώ με xp1600+ @ 1680 για να μπω στα xp pro eng κάνω περίπου 24sec τρέξε το msconfig πήγαινε στην ταμπέλα που γράφει boot.ini και στο time out κάτω δεξιά βάλε την τιμή 3 η οποία είναι και η ελάχιστη - επίσης από την ταμπέλα start up ξεμάρκαρε ότι νομίζεις ότι δεν πρέπει να φορτώσει κατά την διάρκεια του startup πάτα apply και μετά close και κάνε ένα restart κάτι μπορεί να γίνει έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kardim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 ta exo idi kanei ayta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 gia min ine energopiimeno to task scheduler prepei esy o idios na to exeis apenergopiisi.pantos elenxe mipos kai den trexei gia kalo k gia kako.pigene control panel-administrative tools-services k kita an ekei pou leei task scheduler ine epilegmeno automatic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Episis, tsekare an h karta diktyou einai ok. Exeis 2 pc me utp antestrameno h kanena hub? giati me to hub kleisto, argei ligo parapanw mexri na katalavei oti den exei connection.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.