Προς το περιεχόμενο

προβλημα internet

grtpuntakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kαλησπερα.εχω προβλημα με το ιντερνετ στο desktop μου.το λαμπακι στο ρουτερ αναβει..το λαμπακι πισω στον πυργο αναβει(αρα δν εχω προβλημα με drivers) αλλα δν εχω ιντερνετ..ξαναεβαλα drivers αλλα τπτ...προβλημα με το ρουτερ δν παιζει γιατι ειμαι ηδη ασυρματα συνδεδεμενος στο λαπτοπ...επισης μεσα στο desktop(sto control panel)εκει π λεει για τις συνδεσεις δικτυου δειχνει οτι ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο ιντερνετ...(αν μπορει να βοηθησει αυτο π λεω τωρα,στον firefox,για οσους τον χρησιμοποιουν,οταν δν εχω ιντερνετ καθολου μου βγαζει το γνωστο σφαλμα...ενω τωρα..δν βγαζει τπτ...η οθονη ειναι ασπρη σαν να ειναι κολλημενος ο firefox)....oποιος μπορει ας βοηθησει!

Δημοσ.

Πριν αρχίζεις να σκαλίζεις θα σου πρότεινα να κάνεις ένα boot με ένα live linux cd και να δεις συμπεριφορά. Αν έχεις Internet δεν είναι θέμα hardware. Αν πάλι έχεις "ναζάκια" ξεκινάς από υπολογιστή και ψάχνεις (pc -> καλώδιο --> router)

Δημοσ.
Λογικά δεν πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένο το routeraki σου. Μπες στο interface του router σου και δες αν κάτι παει στραβά.....

τι ακριβως να δω???

Πριν αρχίζεις να σκαλίζεις θα σου πρότεινα να κάνεις ένα boot με ένα live linux cd και να δεις συμπεριφορά. Αν έχεις Internet δεν είναι θέμα hardware. Αν πάλι έχεις "ναζάκια" ξεκινάς από υπολογιστή και ψάχνεις (pc -> καλώδιο --> router)

δν εχω ασχοληθει ποτε με Linux.....πως να το κανω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...