Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop με επεξεργαστή i7

aphrodite.s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι γραφίστρια και θέλω να αγοράσω ενα laptop με πολύ καλό επεξεργαστή και οθόνη γύρω στα 1300€. Συγκεκριμένα, μου έχουν πει για τον intel core i7, αλλά δεν έχω βρει κάτι αξιοπρεπές σε αυτή την τιμή. Μόνο το HP Pavilion DV7-3020EA (http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=787) έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνω. Όμως έχω ακούσει ότι τα HP δεν είναι και τόσο αξιόπιστα..Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Συγκεκριμένα αυτά που ψάχνω είναι:

-γρήγορος επεξεργαστής

-μνήμη 4 GB και άνω (ή έστω να είναι προεκτάσιμη).

-οθόνη με καλή απεικόνιση του μαύρου( για επεξεργασία φωτογραφιών),17'' το λιγότερο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δυστυχως αυτη την στιγμη δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στις 17" με πολυ καλο επεξεργαστη σε αυτο το budget...

αμα ισως περιμενεις λιγο, θα βγαλουν και αλλες εταιρειες καινουρια laptop με την νεα σειρα επεξεργαστων i3, i5, i7

Δημοσ.

Οκ..μάλλον θα περιμένω να δω και τα καινούργια μοντέλα. Πήγα και είδα πάντως το HP που αναφέρω παραπάνω και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Αλλά, είναι η ΗΡ αξιόπιστη?Ακούω πολλά και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα και σε λιγο καιρό να το τρέχω για sevice...

Δημοσ.

η hp μια χαρα αξιοπιστη ειναι . που το ακουσες αυτο . ειναι σαν να επεθε ενας φιλος σου βλαβη στο hyundai του κ να σου ειπε οτι εινια μαπα .

Δημοσ.

δεν ειναι και η πιο αξιοπιστη μαρκα...

το κακο ειναι οτι τα περισσοτερα μοντελα της ερχονται με 1 ετος εγγυησης...

ισως βεβαια αυτο να αλλαξει συντομα :-)

Δημοσ.

Απο τις οθονες των laptop μην περιμενεις καλες απεικονισεις μαυρου.

Αν παρεις HP παρε και την επεκταση εγγυησης +2 χρονια.

Παντως στο HP αν θελησεις να βαλεις 8GB ram ( δε νομιζω να σου ειναι απαραιτητο αλλα λεμε τωρα) θα πληρωσεις επιπλεον 2*169€, αν υποθεσουμε οτι εχει 2 dimm που κατα 99% εχει και ειναι 1333ΜΗz) επιπλεον. Και εκει εγκειται και η τεραστια διαφορα με τον Vaio που προτεινε ο παραπανω. Εκει και στην μεγαλυτερης αναλυσης οθονη = ακομα μικροτερο μεγεθος κοκκου. Just so you know..

Δημοσ.

-οθόνη με καλή απεικόνιση του μαύρου( για επεξεργασία φωτογραφιών),17'' το λιγότερο.

Ευχαριστώ

καλη οθονη σε laptop ξεχασε το, με καθε κινηση του σωματος και κεφαλιου σου θα βλεπεις και αλλο χρωμα

Δημοσ.
καλη οθονη σε laptop ξεχασε το, με καθε κινηση του σωματος και κεφαλιου σου θα βλεπεις και αλλο χρωμα

ελα υπερβολες... :P

ισως εχουν μικροτερη γωνια θεασης αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια...

τουλαχιστον οχι σε ολα γιατι εξαρταται και απο τον τυπο της οθονης... ;)

Δημοσ.
ελα υπερβολες... :P

ισως εχουν μικροτερη γωνια θεασης αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια...

τουλαχιστον οχι σε ολα γιατι εξαρταται και απο τον τυπο της οθονης... ;)

πες μου για τους τυπους οθονης που υπαρχουν στα laptop. Γνωριζεις καποιο laptop που να μην εχει ΤΝ panel;

Δημοσ.

μια οθονη lcd αξιας 100-150€ εχει?

επομενως ειναι παραλογο να ζηταμε κατι τετοιο απο μια οθονη laptop

δεν ξερω ποια μοντελα βεβαια εχουν (φανταζομαι τα περισσοτερα) και ποια δεν εχουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...