paschalia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ως ψεύτικη την είδηση -και τείνω προς το ότι είναι αληθινή. Βασιζόμενη σε ένα δεδομένο και έμμεσα σε ένα άλλο. Όπως το ότι το παιδί για λόγους υγείας έκατσε ένα χρόνο στο σπίτι του,πιθανόν λόγω βαριάς αρρώστιας. Αυτό άμεσα μου λέει ότι έπρεπε να απασχοληθεί με κάτι και ότι η κλίση του ήταν προς τον προγραμματισμό κλπ. Το έμμεσο δεδομένο είναι ότι τα σημερινά πιτσιρίκια έχουν εντελώς του χεριού τους τα θέματα πληροφορικής-προγραμματισμού-κλπκλπ. Με βάση αυτά τα δυο στοιχεία θεωρώ ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να ισχύει.
xjps Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ναι αλλά το περίεργο είναι ότι λένε ότι οι γονείς δεν ξέρουν καθόλου προγραμματισμό. Ξέρεις τι σημαίνει 8 χρονών παιδί ή να δείξω φωτογραφία? Εκτός κι αν είναι ο επόμενος Hawking που δεν το αποκλείω τελείως σαν πιθανότητα. Εγώ πάντως ξέρω, πως οκτώ ετών σημερινό παιδί, ξέρει περισσότερα από εμένα.....χα-χα και είναι 100% σίγουρο αυτό....:-D:-D:-D:-D:-D
CaptainHog Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 τελικα δεν μπορεσα να το κρατησω κρυφο.παιδες εγω ειμαι ο εντεκαχρονος.εφτιαξα την app για την apple και τωρα ετοιμαζω ενα λογισμικο για τα επομενα columbia kai discovery της nasa.μην το πειτε παραεξω ρε!!οκ? χαχααχαχαχα!! τεσπα.αν οντως το εκανε ο μικρος μπραβο και μαγκια του.αξιος και εις ανωτερα!αντε και με δικο του OS συντομα.. αν η ειδηση ειναι μπανανιά τοτε ειναι μακακια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα