nikosBruin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ο Μότσαρτ δεν έπαιζε όμως με τουβλάκια και ξαφνικά μια φορά που αρρώστησε και ξαπλωμένος ενώ δεν είχε τι να κάνει, προσπάθησε 5 όργανα και αποφάσισε ότι το καλύτερο είναι να ασχοληθεί με πιάνο. Η είδηση αυτό λέει πάνω κάτω. Δεν έχω κομπλεξ και φυσικά υπάρχουν μερικές ιδιοφυίες, είπα, μακάρι το παιδί να είναι τέτοιο. Αλλά η είδηση μπάζει από παντού. Δεν ξέρω που τα διάβασες αυτά. Δες ξανά την είδηση. Επί μήνες διάβαζε, δεν το έκανε σε ένα απόγευμα. Η Αγγλική είδηση λέει και ότι έκανε και μαθήματα. Αντιγράφω: "Όπως εξηγεί ο πατέρας του αγοριού, την περασμένη χρονιά, για λόγους υγείας, ο Cameron δεν μπορούσε να κάνει τα πράγματα που συνήθως κάνει ένα 11χρονο παιδί, κι έτσι άρχισε να διαβάζει και να εξασκείται στον προγραμματισμό. Αφού έμαθε διάφορες γλώσσες, κατέληξε ότι τον ενδιαφέρει ο προγραμματισμός για το iPhone, για το οποίο έγραψε αρκετές εφαρμογές." Αγγλικά: http://www.gadgetvenue.com/iphone-isketch-application-launched-01191641/
Vas77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Τα παιδιά σήμερα έχουν τελείως διαφορετικά ερεθίσματα από αυτά που είχαμε εμείς. Εγώ μεγάλωσα με το Atari και αργότερα εμφανίστηκε η Amiga. Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ένας 8086... Και τώρα τα παιδιά τί έχουν? Η ανηψιά μου είναι 8 χρονών, δεν έχει υπολογιστή σπίτι της, αλλά πηγαίνει σε συμμαθητές της και ξέρει αρκετά πράγματα για το Internet. Μπορεί άνετα να μπει στο Internet και να παίξει online παχνίδια. Αν μιλήσω μαζί της για παιχνιδομηχανές, έχω άγνωστες λέξεις. Όπότε ένας 11 χρονος, με υπολογιστή και πρόσβαση στο Internet μπορεί να γράψει ένα κώδικα.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Eίμαι με πραιτοριανό. Όχι από κόμπλεξ ή ζήλια ή κρεμαστάρια, ανέκαθεν υπήρχαν ιδιοφυίες και παιδιά θαύματα -από τον Nietzsche που πήρε έδρα καθηγητή πριν πάρει πτυχίο, τον Μπετόβεν και τον άγνωστο 15χρονο εκεί έξω που μπορεί να χακάρει την NSA με μια οδοντογλυφίδα και χθεσινά φασολάκια. Και η ιστορία δε θα είχε κανένα λόγο να θεωρείται ύποπτη αν μιλούσαμε για ένα παλικάρι που είχε τακτική τριβή με γλώσσες και μέσα σε 2 χρόνια έγραφε τον πιο γαμάτο κώδικα του πλανήτη -είναι άλλωστε γνωστό τι ρυθμούς απορρόφησης πληροφοριών έχουν τα παιδιά, πόσο μάλλον αν είναι και από γεννησιμιού του υπερξύπνιο. Αλλά το "αρρώστησα, έκατσα κοίταξα 10 γλώσσες και είπα αυτή του άηφον καλή φαίνεται, ας κάνω ένα app" σε μια ηλικία που δεν έχεις διδαχθεί ακόμα τα κλάσματα και τους δεκαδικούς, ερχμφ. Είναι σα να λέω εγώ "πήρα ρεπό το σαββατοκύριακο, έκατσα διάβασα χημεία και είπα να συνθέσω ένα καινούριο αντιβιωτικό".
Nomedor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μα αυτό είναι το θέμα. Έχω παρατηρήσει τρελή προώθηση τώρα τελευταία στο iphone. Το άλλο στην Αϊτή το διάβασες; Σε λίγο θα γίνεις και νευροχειρούργος με μεταπτυχιακό στο χτένισμα χωρίστρα. Άρα ή μιλάμε για τρελό funboyσμο ή για τρελό μάρκετινγκ. (Τώρα που βρήκαμε παπά... και έχει πέραση ας το εκμεταλλευτούμε) Αν και πιστεύω πως είναι και τα δυο.
immunity Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 OMG ρε παιδιά πολύ μεγάλο θέμα το έχετε κάνει ... Ενα παιδί είναι που κοιταξέ 3-4 γλώσσες είδε πως δεν καταλαβαίνει χρηστό (C++ πχ) και πήγε σε μια εύκολη για το iPhone με λίγη βοήθεια και απο το net εφτιαξε ερφαρμογές. Drag and drop εχουν γίνει πια ελεορ. Ε και η Apple για μαρκετινγκ του την έκαναν επίσημη. Πολύ ντόρος για το τπτ...
FarCry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 προγραμμάτισε τώρα! ακόμα και το παιδί σου μπορεί! μονο μη βγει είδηση στο insomnia Kodu is a new visual programming language made specifically for creating games. It is designed to be accessible for children and enjoyable for anyone http://fuse.microsoft.com/kodu/
tsifotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μα καλα τι το περιεργο φαινεται στο ολο θεμα. Αν διαβασα καλα ενα παιδακι που ητανε στο νοσοκομειο εγραψε ενα προγραμματακι ζωγραφικης για το iphone . Tο οποιο ειχε περασει καλοκαιρια σε κατασκηνωσεις προγραμματιστων (αντιστοιχα υπαρχουνε στην ελλαδα πχ κατασκηνωσεις βολευ). Ενδιαφεροτανε, ειχε χρονο, προφανως και ταλεντο το ετοιμασε και το προσεξανε στην apple, μπορει να εστειλε και μια συγκινητικη επιστολη "ειχα προβληματα υγειας κ μου κρατησε παρεα στο νοσοκομειο το iphone και ο προγραμματισμος, παρακαλω κυκλοφορηστε το και υποσοχομαι να συνισφερω στους καλους κυριους του νοσοκομειου". Ε δεν θελει πολυ ενας πονηρεμενος στην apple στο τμημα marketing - εδω εχει ψωμι (=τσαμπα διαφημιση) να το σπρωξει καταλληλα. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την αρνηση και καχυποψια. Μην γραφτει κατι το οποιο δεν μπορουμε να κανουμε προσωπικα ή δεν γινεται καθε μερα, αμεσως ειρωνιες. Επισης υπαρχουνε παιδακια που λυνουνε τον κυβο του ρουμπικ σ ενα λεπτο και ανθρωποι που ζυγιζουνε 500 κιλα, παιχτες ποκερ που βγαζουνε σταθερα εκατομμυρια δολλαρια το χρονο, μοναδικοι επιζωντες απο συντριβη τραινου, ανηλικοι με μεταπτυχιακες σπουδες, σπανιες περιπτωσεις αλλα υπαρχουνε. Τελος περα απο το οργανωμενο marketing η ειδηση οπως αλλες αναλογες (πχ iphone σεισμο αιτης) αναμεταδιδεται απο την δυναμη που κουβαλαει ενας fanboy . Θυμηθειτε υπαρχουνε ανθρωποι που αγοραζουνε μια μαρκα ρουχου μονο, εχουν τατουαζ την μαρκα του αυτοκινητου τους κλπ.
nikosBruin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Αλλά το "αρρώστησα, έκατσα κοίταξα 10 γλώσσες και είπα αυτή του άηφον καλή φαίνεται, ας κάνω ένα app" σε μια ηλικία που δεν έχεις διδαχθεί ακόμα τα κλάσματα και τους δεκαδικούς, ερχμφ. Είναι σα να λέω εγώ "πήρα ρεπό το σαββατοκύριακο, έκατσα διάβασα χημεία και είπα να συνθέσω ένα καινούριο αντιβιωτικό". Σας έδωσα το λινκ αλλά δεν διαβάζετε! Είστε απαράδεκτοι! Κίτρινη κάρτα! Νά 'το ξανά: http://www.gadgetvenue.com/iphone-isketch-application-launched-01191641/ Στα ελληνικά έβαλαν μόνο το "ζουμί" και εσείς βγάζετε συμπεράσματα μόνοι σας! Το άρθρο λέει ότι μέχρι και summer camps on programming πήγε το παιδί, δεν το έκανε σε ένα απόγευμα. (είναι και πληθυντικός: camps) Και γι αυτούς που ούτε να πατήσουν το λινκ μπορούν, αντιγράφω: My son Cameron is 11 years old and, last year, he had a medical problem that prevented him from participating in the physical activities he otherwise enjoys. (He is nearly fully recovered.) During that time, Cameron became interested in computers, and he began to read anything he could get his hands on. He watched Stanford University professors on iTunes, scoured the web for articles on programming and taught himself several different programming languages. (Neither my wife nor I have any idea how to program.) Cameron began to focus on the iPhone and iPod touch devices as the “apps” offered for sale for use on those devices seemed really cool to him. He began to work on a few different apps. After completing some summer camps on programming and continuing to read and learn, Cameron finalized an app, which he calls iSketch, and submit it to Apple. The app, which is a painting/drawing program, was approved by Apple for sale on its App Store in December. (He has since updated it several times..)
efo355 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Η είδηση λέει After completing some summer camps, και η λέξη some είναι το ζουμί που μας δείχνει ότι κατα πάσα πιθανότητα ο μικρός είχε ξοδέψει κάποια καλοκαίρια της ζωης του στο να μαθαίνει προγραμματισμό! Γενικά έχω πετύχει πολλές υπερβολές με <<παιδιά θαύματα>> που μόνο τέτοια δεν ήταν. Και κάποιος πρέπει να εξηγήσει στη κάθε μαμά που ανεβάζει στο youtube βίντεο με τον κανακάρη της να παίζει στο μπουζούκι το ζεμπέκικο της Ευδοκίας ότι δεν είναι κάποιο θαύμα απλά οι μερικοί μήνες που στέλενι το παιδι της στο ωδείο!!!! Συγγνώμη παρασύρθηκα αλλά έχω μπουχτίσει με όλες τις βλακείες που έχω ακούσει κατα καιρούς!
ManosCPlusx2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μη! Εγώ είμαι 15 και δουλεύω ήδη σε "μικρή" εταιρία με freeware και πληρωμή σε Paypal!! Δουλεύω 2 μήνες και έχω βγάλει περίπου $250 (κάπου στα 180-190€) και συνεχίζω! Μέχρι τα 20-25 μου θα έχω βγάλει την προίκα μου πιστεύω! Μπορεί να μην είναι πολλά, δηλαδή όσα παίρνουν αυτοί οι μεγάλοι προγραμματιστές αλλά καλά είναι. Πάντως τον παραδέχομαι τον μικρο! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2010 από ManosCPlusx2
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μη! Εγώ είμαι 15 και δουλέβω ήδη σε "μικρή" ετερία με freeware και πληρωμή σε Paypal!! Δουλέβω 2 μήνες και εχω βγάλει περίπου $250 (κάπου στα 180-190€) και συνεχίζω! Μέχρι τα 20-25 μου θα έχω βγάλει την πρίκα μου πιστεύω! Μπορεί να μην ειναι πολλα, δηλαδή όσα περνουν αυτοί οι μεγάλει προγραμματιστές αλλα καλά είναι. Πάντος τον παραδέχωμαι τον μικρο! και λιγη ορθογραφια να μαθεις εκτος του προγραμματισμου δε βλαπτει.....
ManosCPlusx2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 και λιγη ορθογραφια να μαθεις εκτος του προγραμματισμου δε βλαπτει..... Sorry, αλλά συνήθως γράφω greeklish και αγγλικά διότι μιλάω συνέχεια με ξένους! Οπότε, τα ελληνικά ορθογραφικά είναι διαφορετικά από C++!!
Geo-nar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να προσπαθήσω και εγώ να φτοιαξω αλλά σιγά μην τα καταφέρω Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
Members gsarig Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ειδικά αν δεν είσαι εντεκάχρονος. να συμπληρώσω επίσης πως ακόμη και αν τα καταφέρεις να τη φτιάξεις, αν δεν είσαι εντεκάχρονος κανείς δε θα δώσει σημασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα