Daimon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Είναι γνωστό πόσο δύσκολο είναι να πάρει ένας προγραμματιστής έγκριση από την Apple για κάποια εφαρμογή που έχει γράψει για το iPhone. Ίσως, λοιπόν, το πραγματικό κατόρθωμα του 11χρονου Cameron να μην είναι η ίδια η εφαρμογή που δημιούργησε, αλλά η αυτή η έγκριση. Όπως εξηγεί ο πατέρας του αγοριού, την περασμένη χρονιά, για λόγους υγείας, ο Cameron δεν μπορούσε να κάνει τα πράγματα που συνήθως κάνει ένα 11χρονο παιδί, κι έτσι άρχισε να διαβάζει και να εξασκείται στον προγραμματισμό. Αφού έμαθε διάφορες γλώσσες, κατέληξε ότι τον ενδιαφέρει ο προγραμματισμός για το iPhone, για το οποίο έγραψε αρκετές εφαρμογές. Μία από αυτές, το iSketch, μια εφαρμογή σχεδίου και ζωγραφικής, εγκρίθηκε το Δεκέμβριο από την Apple και διατίθεται μέσω του App Store και μάλιστα με αρκετή επιτυχία. Μέρος των εισπράξεών του από την εφαρμογή ο Cameron το δωρίζει στο νοσοκομείο παίδων, στο οποίο νοσηλεύτηκε πέρσι. Πηγή: myplaisio.gr
Ethnikos14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος ο μικρός, γνωρίζουμε από ποια χώρα είναι? Το νοσοκομείο είναι Hospital UCLA in Westwood and Santa Monica!
inray Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος ο μικρός, γνωρίζουμε από ποια χώρα είναι? Το νοσοκομείο είναι Hospital UCLA in Westwood and Santa Monica! Λογικά για να νοσηλεύτηκε και ο ίδιος εκεί πέρυσι μάλλον Αμερικανός είναι.
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μα πόσο IQ είχε ο πιτσιρικάς? Δεν αμφισβητώ την είδηση αλλά δεν παύει να είναι θεόκουφη. Ο πιτσιρικάς δεν ασχολιόταν. Έτυχε απλώς να αρρωστήσει, έκατσε σπίτι του κι επειδή βαριόταν έκατσε έψαξε μερικές γλώσσες προγραμματισμού, αποφάσισε ότι γουστάρει τις εφαρμογές του iPhone, έγραψε 4-5 και μετά αποφάσισε να βγάλει και μια επίσημη που πήρε την έγκριση της Apple? 11 χρονών? Ρε πάμε καλά? Επίσης με αυτά που διαβάζω στην αρχική είδηση, ή ο πιτσιρικάς ξεκίνησε να προγραμματίζει από 8 χρονών ή δεν μιλάμε για 11χρονο πιτσιρικά: Cameron began to focus on the iPhone and iPod touch devices as the “apps” offered for sale for use on those devices seemed really cool to him. He began to work on a few different apps. After completing some summer camps on programming and continuing to read and learn, Cameron finalized an app, which he calls iSketch, and submit it to Apple.
efo355 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ε μούφα μου φαίνεται.Μάλλον είναι σαν το κλασικό που μαγείρευε η μάνα μου το φαι και επειδή η αδερφή μου ανακάτευε τη κατσαρόλα νόμιζε ότι το είχε μαγειρέψει αυτή
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ε μούφα μου φαίνεται.Μάλλον είναι σαν το κλασικό που μαγείρευε η μάνα μου το φαι και επειδή η αδερφή μου ανακάτευε τη κατσαρόλα νόμιζε ότι το είχε μαγειρέψει αυτή ή μπορεί να συμβαίνει το πιο προφανές: Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ε μούφα μου φαίνεται.Μάλλον είναι σαν το κλασικό που μαγείρευε η μάνα μου το φαι και επειδή η αδερφή μου ανακάτευε τη κατσαρόλα νόμιζε ότι το είχε μαγειρέψει αυτή Ναι αλλά το περίεργο είναι ότι λένε ότι οι γονείς δεν ξέρουν καθόλου προγραμματισμό. ή μπορεί να συμβαίνει το πιο προφανές: Όσα δεν φτάνει η αλεπού... Επίσης με αυτά που διαβάζω στην αρχική είδηση, ή ο πιτσιρικάς ξεκίνησε να προγραμματίζει από 8 χρονών ή δεν μιλάμε για 11χρονο πιτσιρικά. Ξέρεις τι σημαίνει 8 χρονών παιδί ή να δείξω φωτογραφία? Εκτός κι αν είναι ο επόμενος Hawking που δεν το αποκλείω τελείως σαν πιθανότητα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά το περίεργο είναι ότι λένε ότι οι γονείς δεν ξέρουν καθόλου προγραμματισμό. Ξέρεις τι σημαίνει 8 χρονών παιδί ή να δείξω φωτογραφία? Εκτός κι αν είναι ο επόμενος Hawking που δεν το αποκλείω τελείως σαν πιθανότητα. Ξέρω τι σημαίνει το να μην δέχεσαι κάτι επειδή σου φαίνεται περίεργο! Μάλλον πρέπει να σου δείξω τι μπορεί να κάνει ένα παιδί με το Pippy app στο OLPC που του μαθαίνει τα βασικά της python ή με το Scratch! Προφανώς η συγκεκριμένη ιστορία μπορεί να έχει και άλλες παραμέτρους ή να αποδειχτεί μια μπούρδα, αλλά δεν σημαίνει πως διάβασες κάτι εξωπραγματικό!
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Αυτά που είπα στο ποστ #4 με εκφράζουν πλήρως. Δεν έβγαλα την είδηση άκυρη. Όμως δεν μου είναι εύκολο να δεχτώ ότι ένας 8χρονος (γιατί αν είναι 14χρονος η είδηση είναι μουφεξ από την αρχή) επειδή αρρώστησε και δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει, δοκίμασε 4-5 γλώσσες προγραμματισμού, αποφάσισε/έκρινε ότι η καλύτερη εξ' αυτών ήταν για iphone και έγραψε και μερικές πριν δημοσιεύσει μια επίσημη. Ο άλλος χρήστης το πήγε ένα βήμα παραπέρα και θεωρεί ότι η είδηση είναι μούφα, με γεια του με χαρά του. Το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" γιατί? Άδικο έχει εφόσον κι ο ίδιος παραδέχεσαι ότι μπορεί να είναι μπούρδα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Αυτά που είπα στο ποστ #4 με εκφράζουν πλήρως. Δεν έβγαλα την είδηση άκυρη. Όμως δεν μου είναι εύκολο να δεχτώ ότι ένας 8χρονος (γιατί αν είναι 14χρονος η είδηση είναι μουφεξ από την αρχή) επειδή αρρώστησε και δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει, δοκίμασε 4-5 γλώσσες προγραμματισμού, αποφάσισε/έκρινε ότι η καλύτερη εξ' αυτών ήταν για iphone και έγραψε και μερικές πριν δημοσιεύσει μια επίσημη. Ο άλλος χρήστης το πήγε ένα βήμα παραπέρα και θεωρεί ότι η είδηση είναι μούφα, με γεια του με χαρά του. Το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" γιατί? Άδικο έχει εφόσον κι ο ίδιος παραδέχεσαι ότι μπορεί να είναι μπούρδα? Ένα 12χρονο όμως μπορεί μια χαρά να κάνει κάτι ανάλογο! Όταν σου λεει πως ασχολήθηκε με 3-4 γλώσσες δεν σημαίνει πως τις έμαθε! Απλά ασχολήθηκε.
perceval777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Είναι γνωστό πόσο δύσκολο είναι να πάρει ένας προγραμματιστής έγκριση από την Apple για κάποια εφαρμογή που έχει γράψει για το iPhone " οκ μπορεί να έγραψε μερικές εφαρμογές... αλλα αν ειναι δύσκολο να πάρει καποιος προγραμματιστής έγκριση... πως αραγε τα κατάφερε ενας 11χρονος..??????
michael92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 http://www.cccdevelopment-llc.com/ Ντάξει 11χρονος το κάνε...
nikosBruin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Φτιάχνεις εφαρμογή και την υποβάλεις στην Apple. Αν τους φανεί καλή τότε την εγκρίνουν. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ούτε πόσο χρονών είσαι. Το δύσκολο είναι να φτιάξεις καλή εφαρμογή γιατί υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Και να που ένας 11 χρόνος τα κατάφερε. Προφανώς είναι πολύ έξυπνο, ικανό και εργατικό παιδί.
johnny21a Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Φυσικα αν ηταν 25χρονος δε θα εγκρινοταν η εφαρμογη του. Ολα εγιναν για λογους marketing απο την Apple. Παντως οποιος και να την εφτιαξε μπραβο που δινει τα λεφτα για καλο σκοπο!
perceval777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Φυσικα αν ηταν 25χρονος δε θα εγκρινοταν η εφαρμογη του. Ολα εγιναν για λογους marketing απο την Apple. Παντως οποιος και να την εφτιαξε μπραβο που δινει τα λεφτα για καλο σκοπο! Σε αυτό εχεις δικιο.. δεν ητανε ητανε η μονο η αξία της εφαρμογης ο λογος που η apple την εκανε δεκτή , αλλα και η ηλικία του δημιουργού.... πολλά μπράβο παντος στον μικρο :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα