Προς το περιεχόμενο

H gnomi sas gia tin Kavala?

TslpOuRo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ena apo ta epomena savvatokiriaka lew na paw pros Kavala gia rest kai allagi parastasewn. Gnorizei kaneis sas meri, (mparakia, fagadika, clubs) pou na aksizei na episkeftei kaneis?<P>Olai ai simvoulai apodektai<BR> rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by TslpOuRo:<BR><STRONG>Ena apo ta epomena savvatokiriaka lew na paw pros Kavala gia rest kai allagi parastasewn. Gnorizei kaneis sas meri, (mparakia, fagadika, clubs) pou na aksizei na episkeftei kaneis?<P>Olai ai simvoulai apodektai<BR> rolleyes.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Proswpikh gnwmh:<BR>Gia faghto phgaine sto kastro (perioxh) <BR>gia kafe dokimase Del Mare h Megaro kai gtia club Vareladiko (sthn venizelou)<BR>c ya smile.gif" border="0<P>An kai twra pou to skeftomai phgaine Hrakleitsa einai peripou 10-15 lepta me to amaksi apo thn polh kai einai dytika sto xarth akolou8wntas ton paraliako dromo pros dytika<BR>Exei fovera magazia kai gia kafe-poto kai gia faghto kai einai entelws parathallasia smile.gif" border="0<p>[ 01-10-2001: Message edited by: Triton ]

Δημοσ.

An kai eimai rakos me to 8ema Agglia(prosopika,8a deis apo allo post mou), san kavaliotis, gia fai sou proteino na pas sto "Oreino", einai ekso apo thn Kavala, oloi to kseroun..To teleio faghto...Epishs Hrakleitsa opos eipe ena allo paidi exeis oraies tabernoules... Apo diaskedash sthn Kavala mhn perimeneis kai tipota extreme, ushxa pragmata...Pane pros ta palia kapnopoleia pou einai 2-3 club (ka8e 6mhno ta allazoun onoma kai stul, mia fagadiko mia club mia rempetadiko, tora den ksero ti 8a breis) kai gia kafe pane ekei sta ferry boat sto Del Mare kai 1-2 akoma pou exei ekei.. H Kavala einai para polu oraia polh alla kaneis den thn aksiopoiei..Ti na peis..

Δημοσ.

Diaskedasi stin kavala?Dyskola twra to xeimwna.An thes mporeis na pas sto Carimba(bareladiko)pou einai konta ston nautiko omilo.stin benizelou tha anoiksei to privilege(makari!!)An kai to bareladiko einai kagouromagazo.meta exei to X-ma pou einai magazi me bitia,poly kali epilogi,to mono pou metraei.meta exei to gazi alla ksexnato.....Twra gia masa panagia(kastro)einai oi tavernes.poly tzami.Alla re mages irakleitsa to xeimwna??an einai tote na paei k sto palio.Gia kafedaki ola einai se mia seira opote epilogi diki sou.Join Kavala.(faliro for ever). grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

Nai re paidia,ti iraklitsa tou lete xeimoniatika.<BR>Ego protino magazia mono gia kafe pou ksero.<BR>Loipon pistevo oti aksizei na pas del mare,megaro,open kai ena me mple karekles ligo pio kato.Apo nuxterini zoh liga pragmata.Ela drama na goustareis apo clubakia ktl.<p>[ 05-10-2001: Message edited by: StRatiGos ]

Δημοσ.

Apla isws h Hrakleitsa htan kalytera gia psari klp klp<BR>Alla kai pali oreksh na xeis kai opou kai na pas kala 8a peraseis smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...