Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο Forum

Slimshadyy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμαν αυτα τα greeklish :mad:

Και οσο για το φορουμ..γιατι να πρεπει να γινει καποιος μελος για να δει τα θέματα? Οσο απο σχεδιαση νομιζω δεν ειναι ωραίο.Εχει και δυσκολο domain,αν θελετε να κανετε κατι αξιοπρεπές πληρώστε λιγα ευρω για ενα domain και hosting.

Αυτά :-)

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι ειδικος με χαλανε καποια πραγματα στο design και κυριως αυτο το διαβολακι αριστερα. Θεωρω πως αποπροσανατολιζει τον επισκεπτη (εμενα τουλαχιστον) κατ'αρχας λογω μεγεθους και θεσης. Εν τω μεταξυ τα χρωματα δεν δενουν μεταξυ τους και δινουν την αισθηση κολαζ...

Συν αυτο που αναφερθηκε παραπανω οσον αφορα το domain. Πχ αν εγω εντυπωσιαστω και θελω να το προτεινω πρεπει να το κανω απαραιτητα copy/paste, δεν μπορω να το δωσω προφορικα ή να πω σε καποιον να το ψαξει στο google γιατι παραειναι γενικο...

Για τα θεματα δεν το εψαξα παραπανω.

Δημοσ.

Εντελώς καλοπροαίρετα :)

a) Τι παραπάνω/διαφορετικό έχει απ τον σωρό των forum που δημιουργούνται διαρκώς;

B) Τα 3 banners στην κορυφή της σελίδας είναι αντιαισθητικά, τουλάχιστον σαν σύνολο, και πιάνουν τη μισή οθόνη μόλις πρωτομπείς.

c) Ναι, το url είναι ένα πρόβλημα.

d) Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών δε θα μπει στη διαδικασία να εγγραφεί υποχρεωτικά. Πρώτα αποκτάς κόσμο και μετά το κλειδώνεις (αν για κάποιον λόγο θες να κάνεις κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

Ενα πολυ μεγαλο προβλημα, εκτος απο αυτα που ειπαν οι φιλοι παραπανω και εκτος απο τις ξεκαρφωτες ομαδικες διαφημισεις , ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις απο τπτ αρχικως με τι πραγματευεται το forum οποτε γιατι να μπεις στον κοπο να γραφτεις

φιλικα Dimsot

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε "πάρω απ'τα μούτρα" που λένε....

Ο τίτλος και μόνο... σε προϊδεάζει για το τι γίνεται...

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω τα θέματα αφού θα είναι "general things".... ελπίζω να το πιάνεις.

+1 για το domain name.

+1 για την όλη αισθητική που όμως ίσως είναι κάτι avant-garde που εγώ ο φτωχός δεν κατανοώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...