valkon_gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 γιατί το ps3 μόνο κύριε πρόεδρε; το xbox είναι Του Θεού; α ρε τσιράκη της microsoft
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πιάσαμε το φτυάρι ε?
mokas1234567 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Σαν να ακουω την μανα μου να μιλαει.. ---------- Προσθήκη στις 20:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:55 ---------- γιατί το ps3 μόνο κύριε πρόεδρε; το xbox είναι Του Θεού; α ρε τσιράκη της microsoft fail σε αυτα που λες
dimitris__ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 O Τσάβες δε λέει απλά για τη βία λέει για την ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ βία. Το παιχνίδι που κυνηγούν να σκοτώσουν την φάτσα του Τσάβες, είναι ένα μόνο παράδειγμα. Περνούν υποσυνείδητα ότι οι Αμερικανοί είναι οι καλοί και όλος ο άλλος κόσμος είναι γέμάτος τρομοκράτες που πρέπει να θανατωθούν. Για να κυκλοφορούσε ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να κυνηγάς τη φάτσα του Ομπάμα ή του Μπούς, να σκοτώσεις π.χ. τα μέλη της λέσχης Builderberg, να βλέπαμε αν θα άρεσε...
michael92 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Προσωπικά εγώ δεν πιστεύω ότι το να σκοτώνεις στα games είναι μεμπτό, είναι αναπαράσταση μιας ταινίας ή ιστορίας. Αυτό που καταντάει αηδία είναι όταν πορρώνονται οι άλλοι και ενώ σκοτώνουν φωνάζουν ψόφα, headshot, βρίζουν ουρλιάζουν κλωτσάν το pc κλπ, αυτό είναι άρρωστο....
Mcknizia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Να ρωτήσω κάτι . Πίσσα chapters έχει το uncharted 2 among thieves?
Mcknizia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Να ρωτήσω κάτι . Πίσσα chapters έχει το uncharted 2 among thieves?
Emopodarila Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μα φυσικα ειναι του διαβολου δεν βλεπετε εμας εδω καταστονουμε σχεδια για την καταστροφη του πλανητη,εχουμε και παντα ενα τετραδιο μαζι μας για να σημειωνουμε τους ποντους που περνουμε οταν αρχιζουμε στα κλωτσομπουνια των κοσμο--παιδακι 100 βαθμοι--- ανθρωποι του διαβολου ΞξΞξΞξ Εχεις ps3 στο σπιτι σου?? εξορκισμος
nikosteve265 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εγω νομιζω πως εχει δικαιο..ειμαι 15 τερματισα το σαν αντρεας σε ενα μηνα κ μετα αφοθ δε ειχα τι να κανψ σκωτοσα 14 ατομα κ ιρεμισα...λολ...σας λεω μονος τα λεει αθτα...για πανε σπιτι να δεισ πωσ λιωνει στο κομπατ αρμς ι στο καουντερ...
De@th L0rd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ρε καϊδια εκτός από vgs μάθετε και καμιά κωλογραμματική κ κωλοσυντακτικό να καταλαβαίνουμε τι λέτε, κι αφήστε τις εξυπνάδες κατα μέρους...
marantonis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εγω εκοψα το Bioshock γιατι μου ερχοταν "περιεργες" ιδεες οταν χρησιμοποιουσα το μιξερακι του καφε, και το προτιμησα απο το να κοψω αυτον... Ελπιζω μοναχα να εκανα καλα.
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Να μπω και εγώ στην κουβέντα. Παίζω videogames από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Επίσης μέχρι και τέλος του δημοτικού, μετά ως υπεύθυνος σε κατασκηνώσεις και πλέον με την ανιψιά μου, έπαιζα και παίζω τα κλασσικά υπερεκτιμημένα (που κάποιοι τα έχουν ξεφτυλίσει) παιχνίδια (εμείς-μεγαλώσαμε-παίζοντας-μπάλα-κυνηγητό-κρυφτό-αθώα-χρόνια-ωραία-χωρίς-videogames-ΕΛΕΟΣ-ακούγεστε-σαν-πολιτικοί-β' διαλογής-ΕΛΕΟΣ-στην) Αλάνα. Ξεκίνησα με pac-man επί εποχής spectrum και κασσέτες (όχι δισκέτες) και με atari (ήμουν δεν ήμουν 5 χρονών. Σημείωση, γεννήθηκα,μεγάλωσα και μένω σε νησί, πραγματικά έπαιζα ΠΟΛΥ έξω) συνέχισα με μερικές κονσόλες (gameboy κυρίως) και μετά υπολογιστές κτλ μέχρι σήμερα, εργαζόμενος πλέον. Όλα τα παιχνίδια, ΜΑ ΟΛΑ (ΟΛΑ ΛΕΜΕ ΝΤΕ! Εντάξει τα περισσότερα!) έχουν ένα κοινό σκοπό που περιγράφεται στην πολύ απλή φράση "έτσι χάνεις, έτσι κερδίζεις". Δε θα κάτσω να αναλύσω πώς παίζονται τα παραδοσιακά παιχνίδια αλλά αναλογικά έτσι λειτουργούν και τα videogames. ΠΟΤΕ δε μου πέρασε από το μυαλό ότι έτσι "σκοτώνω" κάποιον. Απλά έτσι κερδίζω ή έτσι χάνω, όπως ακριβώς και στα παιχνίδια στην "αλάνα". Φανταστείτε ας πούμε ότι όπως στο κυνηγητό με μπάλα πρέπει να πετάξεις την μπάλα για να χτυπήσεις κάποιον και να τον βγάλεις εκτός παιχνιδιού, έ κάπως έτσι και στα videogames πρέπει να χτηπύσεις κάποιον για να τον βγάλεις εκτός παιχνιδιού. Στα περισσότερα παιχνίδια έτσι λειτουργεί το πράγμα. Στο μυαλό μου, σε κάθε παιχνίδι, από Super Mario μέχρι DotA και DooM και Halo,WoW, Warcraft, Fear και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, ποτέ δε σκέφτηκα διαφορετικά από ότι όταν παίζω ένα παραδοσιακό ή ένα άλλο "ειρηνικό" παιχνίδι: Έτσι χάνω και έτσι θα κερδίσω. Σε καμία περίπτωση δεν μπέρδεψα ποτέ την εικονική πραγματικότητα με την πραγματικότητα. ΠΟΤΕ. (Και έχω παίξει πολλά βίαια video games). Επίσης, όλοι οι φίλοι μου και οι γνωστοί που έχουν ασχοληθεί με videogames, κανένας ΠΟΤΕ δεν ανέπτυξε βίαιη συμπεριφορά. Προσωπικά, ναι ξεδίνω ΚΑΙ με τα videogames. Είναι διασκέδαση για μένα. Έχω την άποψη ότι πρέπει να τηρούνται οι αναφερόμενες ηλικίες (13+ 15+ κτλ) στα κουτιά (όπως και στις ταινίες). Η προπαγάνδα των κρατών υπάρχει παντού και πάντα και στην τέχνη και στις ταινίες, παντού, είναι μέρος του "μεγάλου" και "πραγματικού" παιχνιδίου, αυτό δεν αλλάζει, ο κόσμος να χαλάσει, δυστυχώς. Σίγουρα κάποια videogames είναι πολύ βίαια και θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας για τους ανήλικους και νέους. Τέλος κάθε πράγμα χρειάζεται ισορροπία και μέτρο. Οι υπερβολές βλάπτουν, γενικώς, παντού και πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα