Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτω τα χέρια απ τους Maiden :P

Και να δοκιμάσει κάποιος θα την πατήσει. Πάντως συμφωνώ ότι τα εξώφυλλα τους μπορούν να μπερδέψουν. Ο λόγος που χρησιμοποιούν τον Eddie (τον νεκροκεφαλάνθρωπο) είναι καθαρά εμπορικός

---------- Προσθήκη στις 16:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ----------

με παρομοια λογικη ουτε ειδησεις θα επρεπε να αφηνουν να βλεπουν τα παιδια,για να μην επιρεαζονται απο την προπαγανδα και τα πολιτικα-ψευτικα μηνυματα που εκφραζει ο καθε πολιτικος (να μην τους παιρνει ολους η μπαλα...)

Είδηση είναι οτιδήποτε αρνητικό, φόνοι, καταστροφές, ατυχήματα, καυγάδες, προβλήματα κτλ. Εγώ που είμαι ενήλικος δεν παρακολουθώ τηλεοπτικές ειδήσεις γιατί είναι πολύ μονόπλευρες, και οι ιντερνετικές αν και σαφέστατα καλύτερες επίσης πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα.

---------- Προσθήκη στις 16:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ----------

Η γνώμη μου είναι οτι τα βίαια βινετοπαιχνίδια δεν είναι αυτα καθε αυτά το πρόβλημα.

Το λυπηρό για μένα είναι οτι ο άνθρωπος βρίσκει χαρά μέσα στους σκοτωμούς και τη βία.Ένας καλός άνθρωπος δε θα έπρεπε να βρίσκει χαρά στη βία.

Είμαι σίγουρος οτι όλοι αυτοί που παίζουν call of duty θα ήταν πρόθυμοι να πολεμήσουν αν νοιώθανε οτι αδικούνται.

Και έτσι ξεκινούν όλοι οι πόλεμοι.Πάντα όλοι πιστεύουν οτι αδικούνται καθώς το δίκιο είναι υποκειμενικό πράγμα.

Επονένως θα προτιμούσα τα παιχνίδια των νέων να μην είναι πολεμοχαρή και ανταγωνισμού αλλά συμφιλίωσης και συνεργασίας.

Έχετε δει για παράδειγμα κανένα παιχνίδι που να παίρνεις το ρόλο μια φιλανθρωπικής οργάνωσης και να προσπαθείς να βοηθήσεις τους φτωχούς;Ενδιαφέρεται κανείς να παίξει αυτό το παιχνίδι;

Μάλλον κανένας γιατί στα βιντεοπαιχνίδια θέλουμε να κάνουμε αυτό που δεν μπορούμε στην πραγματικότητα.

Όντως. Τα βιντεοπαιχνίδια βίας και μαζικών σκοτωμών δεν είναι το πρόβλημα αλλά μία ακόμα έκφραση του μακροχρόνιου προβλήματος της ανθρωπότητας. Δεν αμφιβάλλω ότι ένα βιντεοπαιχνίδι βίας και μαζικών σκοτωμών μπορεί να μας διασκεδάσει και να περάσουμε καλές στιγμές, προσωπικά έχω περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με το farcry και άλλα τέτοια παιχνίδια, αλλά κάποτε έφτασε η ώρα να αναρωτηθώ αν βιντεοπαιχνίδια βίας και μαζικών σκοτωμών είναι ψυχ αγωγία ή κενή διασκέδαση. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όσες λογικές δικαιολογίες και να βρούμε ένα βιντεοπαιχνίδι βίας και μαζικών σκοτωμών δεν παύει να είναι ένα βιντεοπαιχνίδι βίας και μαζικών σκοτωμών.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπω ελάχιστες φορές στο διαδίκτυο, οπότε οι απαντήσεις μου, αν είναι αναγκαίες, θα αργίσουν. Πάντως χαίρομαι που τα λέμε και βεβαίως θέλω να συνεχίσουμε να τα λέμε. :-)

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Δεν περιέχουν κάτι χρήσιμο που δεν μπορείς να το πάρεις από άλλες τροφές. Άρα δεν είναι ωφέλιμα. Άρα σύμφωνα με τη λογική σου είναι το αντίθετο.

2. Έλεος. Δεν ήξερα ότι πρέπει να αναλύσω ένα απλό παράδειγμα.

3. Τα παραδείγματα με τα μωρά δεν τα άρχισα εγώ. Έτσι απλά.

4. Η διασκέδαση που αποκομίζω είναι ωφέλεια. Δεν ξέραμε να σας ρωτήσουμε με τι να διασκεδάζουμε. Από τη στιγμή που δεν ενοχλώ θα κάνω ότι θέλω.

Δεν ξέραμε επειδή κάποιοι περιορίζεστε να κάνουμε και εμείς το ίδιο για να νιώθετε καλύτερα. Αν δεν εχοχλείς κάποιον κάνε και εσύ ότι θες. Σου είπα εγώ να μην το κάνεις;

Και όχι. Ότι δεν είναι ωφέλιμο δεν είναι κατ'ανάγκη βλαβερό.

Τελικά σεξ κάνεις ή όχι;

ΥΓ: Τ μόνο fail της όλης κατάστασης είναι που προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα σε κολλημένους.

---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ----------

Απαγορεύεται να πουλάς παιχνίδια σε άτομα ηλικίας κατώτερης της αναγραφόμενης στο κουτί. Το ίδιο που ισχύει και για τα τσιγάρα και τα ποτά.

Οι ώρες που θα περάσει κάποιος παίζοντας είναι απόφαση δικιά του ή των γονιών του ανα μιλάμε για μικρές ηλικίες.

Δεν πιστεύω να εννοείς να απαγορεύσουν εντελώς τα παιχνίδια;

Γιατί τότε θα πρέπει να απαγορέψουν και τα βιβλία, την τηλεόραση....

Έλεος,η απάντηση μου είναι στο στυλ του πρώτου σου post..Ασόβαρα γράφεις,ασόβαρα σου απαντώ.

Καταλάβαιτε τι διαβάζετε πριν απαντήσετε.

Δημοσ.

Έλεος,η απάντηση μου είναι στο στυλ του πρώτου σου post..Ασόβαρα γράφεις,ασόβαρα σου απαντώ.

Καταλάβαιτε τι διαβάζετε πριν απαντήσετε.

Ότι να'ναι...

Μίλα μόνος σου.

Δημοσ.
Το παράδειγμα και η σύγκριση με του τους Iron Maiden είναι ατυχέστατα, το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά παραπάνω στους τίτλους των τραγουδιών. Δε γίνεται να συγκριθεί το somewhere in time με το φουτουστικό εξώφυλλο που σου δίνει την νοσταλγική αίσθηση του ταξιδιού σε κάποιο σημείο του χρόνου, τα τραγούδια με την υπέροχη θεματολογία που "φωτογραφίζουν" στιγμιότυπα από την απεραντοσύνη του χωροχρόνου, τους γεμάτους νοήματα στίχους, την ωραία κιθάρα (αν σου αρέσει η ηλεκτρική κιθάρα) με ένα παιχνίδι βίας και μαζικού σκοτωμού. Οι άγγλοι λένε "don't judge a book by its cover" και εδώ την πατήσατε γιατί κάνατε ακριβώς αυτό. Όχι ότι το Somewhere in Time είναι η ανώτατη δημιουργία του ανθρώπινου πνεύματος αλλά προφανώς δε γνωρίζετε καθόλου για τί μιλάτε.

Το ρεφρέν του Wasted Years σε ελεύθερη δική μου μετάφραση: Λοιπόν καταλαβέ το, μην ξοδεύεις το χρόνο σου ψάχνοντας πάντα για αυτά τα χαμένα χρόνια, αντιμετώπισε τη ζωή, πάρε τα πάνω σου, και συνειδητοποίησε ότι ζεις ΤΩΡΑ τα χρυσά χρόνια. ;)

Κι αν εγω ο ερμος δεν ξερω γρι αγγλικα, ωστε να καταλαβω τι λενε και να απολαυσω την απεραντοσυνη του χωροχρονου, τοτενες δεν θα με επηρεασει η απεραντοσυνη του νεκροταφειου στο εμπορικο κατα τα αλλα εξωφυλο;

Τι ακριβως εννοεις οτι το εξωφυλο γινεται ετσι για εμπορικο σκοπο; (καπου στο επομενο μηνυμα σου το γραφεις). Εδω δηλαδη δεν υπαρχει ευθυνη, διοτι ο μανατζερ προωθησης θεωρει δεδομενο οτι ειτε ο νεος δεν θα επηρρεαστει απο το εξωφυλο, ειτε ειναι ηδη επηρρεασμενος απο τετοια πραγματα, οποτε βαζοντας του και αυτος ενα τετοιο εξωφυλο, ανεβαζει την εμπορικοτητα και τις πωλησεις;

Δημοσ.
μεσα απο ενα βιαιο παιχνιδι μαθαινεις απο πρωτο χερι ποσο φριχτος ειναι ο πολεμος,γεγονος που σε κανει πιο φιλειρηνικο στην πραγματικοτητα.

Κάνεις πλάκα, έτσι;

Είμαι σίγουρος οτι όλοι αυτοί που παίζουν call of duty θα ήταν πρόθυμοι να πολεμήσουν αν νοιώθανε οτι αδικούνται.

Και έτσι ξεκινούν όλοι οι πόλεμοι.Πάντα όλοι πιστεύουν οτι αδικούνται καθώς το δίκιο είναι υποκειμενικό πράγμα.

Το 2 ή τα mw?

έτσι και τώρα μερικοί βρίσκουν εξοργιστικό και κυρίως ηλίθιο να κατηγορούνται τα videogames. Ιδίως τα videogames που απευθύνονται στα 18+.

Για τα -18 στέκουν οι κατηγορίες;

Δημοσ.
το δικο μου ερωτημα ειναι, με φυσιολογικες ωρες παιχνιδου, μαθαινεις να σκοτωνεις-εθιζεσαι στην βια ή βγαζεις τα αποθημενα σου μεσα σε αυτο τον εικονικο κοσμο ( και ηρεμης λιγακι ) ;;;;;;

προσωπικα πιστευω το δευτερο...

Το δεύτερο όσο καλό και να ακούγεται...δεν είναι.

Είναι καλύτερο να μάθεις να συγκρατιέσαι παρά να βγάζεις τα αποθημένα σου όταν έχεις ( αποθημένα ). Από το να ξεσπάς δηλαδή.

Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ωραία όταν ξεσπάς και όταν δεν θα είσαι καλά θα ψαχνεις τρόπους,υποσεινύδητα, να ξεσπάσεις ενώ θα έπρεπε να ψάχνεις για τρόπους να ελένξεις τον εαυτό σου. Αυτό :D

Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους προφανώς!

Δημοσ.
Κι αν εγω ο ερμος δεν ξερω γρι αγγλικα, ωστε να καταλαβω τι λενε και να απολαυσω την απεραντοσυνη του χωροχρονου, τοτενες δεν θα με επηρεασει η απεραντοσυνη του νεκροταφειου στο εμπορικο κατα τα αλλα εξωφυλο;

Τι ακριβως εννοεις οτι το εξωφυλο γινεται ετσι για εμπορικο σκοπο; (καπου στο επομενο μηνυμα σου το γραφεις). Εδω δηλαδη δεν υπαρχει ευθυνη, διοτι ο μανατζερ προωθησης θεωρει δεδομενο οτι ειτε ο νεος δεν θα επηρρεαστει απο το εξωφυλο, ειτε ειναι ηδη επηρρεασμενος απο τετοια πραγματα, οποτε βαζοντας του και αυτος ενα τετοιο εξωφυλο, ανεβαζει την εμπορικοτητα και τις πωλησεις;

Δεν έγραψα ότι δεν υπάρχει ευθύνη ούτε ότι γενικά μου αρέσουν τα εξώφυλλά τους - μερικά μου αρέσουν. Πάντως στην Σκοτία τα νεκροταφεία και τα memorials είναι μέσα στις πόλεις, κάτω από τα μπαλκόνια, δίπλα στα κεντρικά εμπορικά πολυκαταστήματα και clubs, έχουν παγκάκια για να ξεκουράζονται οι περαστικοί και την ημέρα μικρά παιδιά τρέχουν ανέμελα ανάμεσα στις γρανιτένιες ταφόπλακες και τους κέλτικους σταυρούς. Πού το ξέρω όμως εγώ; Το ξέρω γιατί έχω καθήσει σ' ένα από τα παγκάκια τους μέρα μεσημέρι.

Δημοσ.
σα να ακουω τη γγ του κκε να μιλαει για "σκληρη κυβερνητικη πολιτικη με αντιλαικα μετρα" σε αυτοματο πιλοτο χωρις αμα λαχει να ξερουμε περι τινος προκειται.

Μα συνεχώς αντιλαϊκά μέτρα έχουμε τί θές να σου πει; Βρήκες εσύ κανα φιλολαϊκό μέτρο τη τελευταία 10ετία ας πούμε; Εδώ καταργήθηκε μέχρι και το 8άωρο, τί περιμένεις το ΚΚΕ να σου πει; Μπράβο;

Δημοσ.
Το δεύτερο όσο καλό και να ακούγεται...δεν είναι.

Είναι καλύτερο να μάθεις να συγκρατιέσαι παρά να βγάζεις τα αποθημένα σου όταν έχεις ( αποθημένα ). Από το να ξεσπάς δηλαδή.

Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ωραία όταν ξεσπάς και όταν δεν θα είσαι καλά θα ψαχνεις τρόπους,υποσεινύδητα, να ξεσπάσεις ενώ θα έπρεπε να ψάχνεις για τρόπους να ελένξεις τον εαυτό σου. Αυτό :D

Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους προφανώς!

Epic Fail, κατά όλους τους ψυχολόγους, ψυχιάτρους, και εμού του ιδίου. Μόνο οι παπάδες λένε τέτοια. Και καλά κάνουν και τα λένε, αλλά δεν είναι για ευρεία κατανάλωση. Sorry, αλλά οι πνευματικοί άνθρωποι είναι είδος προς εξαφάνιση.

Το να κρατάμε τα πράγματα μέσα μας, καταλήγει σε βέβαιη τραγωδία, είτε για εμάς, είτε και για άλλους.

Ο άνθρωπος είναι (part) μηχανή. Θέλει να "αναπνέει". Αν βουλώσεις την εξάτμιση του αυτοκινήτου, μάντεψε τι θα γίνει.

Απλά πρέπει να έχεις έναν υγιή τρόπο να ξεσπάς. Για 'μένα ο καλύτερος είναι η άθληση, αλλά περί ορέξεως...

In other news... Ο καλύτερος δίσκος των Maiden είναι το piece of mind. Όσο για το αν έχουν σατανιστικά τραγούδια... Number of the Beast? Rings any bells?

Και επί του θέματος, ο φίλος Ούγκο μπορεί να είναι γραφικός, αλλά η συγκεκριμένη δήλωση είναι σωστή, αν σκεφτείς την ασχετοσύνη του. Εξίσου γραφικό ήταν και το "αντικαπιταλιστικό ντελίριο" βέβαια.

Και να παίζεται ότι παιχνίδια θέλετε. Πάντως εγώ ξέρω ότι επηρεάζουν τον ψυχισμό σου, θες δεν θες. Την εποχή που έπαιζα Carmageddon, είχα αρχίσει να φοβάμαι να οδηγώ. Και όταν έπαιζα street fighter... Μη σας πω πόσες φορές επιχείρησα να κάνω dragon punch σε εκνευριστικούς φίλους. Ήμουν μικρός βέβαια, αλλά αυτό απλά ενισχύει κάποιες γραμμές επιχειρημάτων.

Και για να πάμε στα παιδιά, λυπάμαι, αλλά είναι ευθύνη των γονιών. Αν δεν τα μαζέψει και κυριώς διδάξει να αυτό-μαζεύονται, ο γονέας, δεν θα το κάνει κανένας.

Τα παιχνίδια, για μένα, πρέπει να έχουν μια απόκοσμη χροιά. Να καταλαβαίνεις ότι είναι παιχνίδια. Να υπάρχει διαχωριστική γραμμή, σαφώς ορισμένη.

Το ότι το Modern Warfare 2 έχει κάνει τέτοια επιτυχία για μένα είναι δείκτης κατάντιας.

Δημοσ.

SilverCloak επειδή μου άρεσε η δημοσίευσή σου θα συμπληρώσω τις σκέψεις μου με αφορμή αυτά που γράφεις.

Epic Fail, κατά όλους τους ψυχολόγους, ψυχιάτρους, και εμού του ιδίου. Μόνο οι παπάδες λένε τέτοια. Και καλά κάνουν και τα λένε, αλλά δεν είναι για ευρεία κατανάλωση. Sorry, αλλά οι πνευματικοί άνθρωποι είναι είδος προς εξαφάνιση. Το να κρατάμε τα πράγματα μέσα μας, καταλήγει σε βέβαιη τραγωδία, είτε για εμάς, είτε και για άλλους.

Ο άνθρωπος είναι (part) μηχανή. Θέλει να "αναπνέει". Αν βουλώσεις την εξάτμιση του αυτοκινήτου, μάντεψε τι θα γίνει.

Απλά πρέπει να έχεις έναν υγιή τρόπο να ξεσπάς. Για 'μένα ο καλύτερος είναι η άθληση, αλλά περί ορέξεως...

Για μένα προέχει η συνειδητοποίηση, να μη σπρώχνουμε αυτές τις τάσεις μας κάτω από τον καναπέ, γιατί δε μπορείς να διορθώσεις κάτι που έχεις απωθήσει από τη συνείδηση. Μετά υπάρχουν διάφοροι τρόποι επεξεργασίας ένας εκ των οποίων και η γυμναστική.

In other news... Ο καλύτερος δίσκος των Maiden είναι το piece of mind. Όσο για το αν έχουν σατανιστικά τραγούδια... Number of the Beast? Rings any bells?

Ξεκινάει με στίχους της αποκάλυψης του Ιωάννη και περιγράφει ένα περίεργο όνειρο-εφιάλτη, δεν παρέχει όμως καμία υποστήριξη σε κανένα σατανά. Επίσης οι Maiden ασχολούνται αρκετά με παράξενα φαινόμενα αλλά μπορείς να πεις σατανιστή το Χαρδαβέλα που κάνει το ίδιο πράγμα? Μερικοί σίγουρα μπορούν. Πάντως δε μ' αρέσουν όλα τα εξώφυλλά τους, ούτε όλα τα τραγούδια τους ούτε όλοι οι δίσκοι τους αν αυτό ενδιαφέρει κανέναν.

Και να παίζεται ότι παιχνίδια θέλετε. Πάντως εγώ ξέρω ότι επηρεάζουν τον ψυχισμό σου, θες δεν θες. Την εποχή που έπαιζα Carmageddon, είχα αρχίσει να φοβάμαι να οδηγώ. Και όταν έπαιζα street fighter... Μη σας πω πόσες φορές επιχείρησα να κάνω dragon punch σε εκνευριστικούς φίλους. Ήμουν μικρός βέβαια, αλλά αυτό απλά ενισχύει κάποιες γραμμές επιχειρημάτων.

Και για να πάμε στα παιδιά, λυπάμαι, αλλά είναι ευθύνη των γονιών. Αν δεν τα μαζέψει και κυριώς διδάξει να αυτό-μαζεύονται, ο γονέας, δεν θα το κάνει κανένας.

Εμείς λόγω του street fighter κάναμε άπερκατ ο ένας στον άλλο. :mrgreen: Αυτό που παρατηρώ εγώ στα παιχνίδια δεν είναι μόνο η επιβράβευση της βίας με πόντους κτλ αλλά το γεγονός ότι σε τοποθετούν πάντα αντι-μέτωπο, ότι σε βάζουν σε μία ψυχολογία κόντρας με τους πάντες και τα πάντα. Αλλά αυτή η ψυχολογία δεν είναι λιιιίγο προβληματική;

Το ότι το Modern Warfare 2 έχει κάνει τέτοια επιτυχία για μένα είναι δείκτης κατάντιας.

Γιατί το GTA και μερικές χιλιάδες άλλα πού τα βάζεις; Για μένα είναι δείκτης ενός μέσου επιπέδου της ανθρωπότητας η οποία βέβαια δεν είναι καταδικασμένη. Οι κουλτούρες μπορούν να αλλάξουν.

Δημοσ.

Καλα επειδη το θεμα εχει ξεφυγει , οι πολεμιοι των videogames εκτος απο το να σχολιαζουν στο στυλ απαντησεων καλλιστειων για παγκοσμια ειρηνη μπορουν να μας ξεκαθαρισουν την θεση τους?

Προτεινετε να καταργηθουν με νομο του κρατους τα βιαια videogames , επειδη οι γονεις δεν μπορουν να ελεγξουν πως περνανε τον χρονο τους τα παιδια τους? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Αμα αρχισουν τα παιδια να παιζουν στις αλανες πολεμο με πετρες , ξυλα κλπ οπως οι μπαμπαδες μας , ποια θα ειναι τοτε η επομενη κινηση σας?

ΥΓ1: υπαρχουν παιχνιδια (αντιστοιχες παραγωγες με CoD) που στηνεις πολεις , νοσοκομεια ,παρκα , ζωολογικους κηπους , πρωτες βοηθειες , επιχειρησεις , λυνεις παζλ κλπ οποτε αφηστε την κλαψα.

ΥΓ2: σχετικα με τα γονιδια και την ανατροφη απο τους γονεις που ανεφερα , οπως καποιος εχει γονιδιακη προδιαθεση να εμφανισει καρδιακα νοσηματα και ο τροπος ζωης του (διατροφη , ασκηση) επιδεινωνει ή καθυστερει τη νοσο , ετσι εχουμε και γονιδιακη προδιαθεση για ψυχολογικες διαταραχες και το περιβαλλον γυρω μας επηρεαζει την εμφανιση και την εξελιξη της νοσου. Δεν νομιζω κανενας να ζηταει να απαγορευτουν τα σουβλακια.

Προσοχη προσοχη ! ανακοινωση....

Επιστροφη στις αλανες λοιπον να παιζουμε κλεφτες κ αστυνομους και πετροπολεμο. Να κυνηγαμε με σφεντονες τα πουλια και να χτυπαμε μ αεροβολο γατες. Να βαζουμε τενεκεδες σε ουρες απο σκυλους και να γυρναμε στα παρκα μεχρι αργα το βραδυ. Ααχ τι ωραια που ητανε τοτε. Πηγαιναμε στον σινεμα να δουμε τζεμης μποοοντ και καημποηδες κ ινδιανους - αχ ποσο μ αρεσε που τους καθαριζανε ολους.

Σημερα τα παιδια δεν πανε στα παρκα οπως παλια (ενα δακρυ κυλαει). Πως να πανε σημερις που εχει ενα σωρο "ανωμαλοι". Τοτε ησανε αλλιως τα πραματα, στην παλια αθηνα δεν υπαρχανε παιδεραστες - αν γινοτανε κανενας βιασμος, τι δεν θα το ξεραμε; μηπως θα τολμοσε να το αποσιωπησει η οικογενεια; απα πα, ολα τα κοριτσια ητανε καλα, δεν υπηρχανε εκτρωσεις απο ανηλικες ουτε κερατωματα . Παντου μυριζε γιασεμι δεν ειχαμε ουτε σφαζοντουσαν αδελφια για κληρονομικα, δεν υπηρχανε μεθυσοι και μπουρδελα, ουτε αιμομειξιες ουτε κτηνοβασιες. Δεν υπαρχανε ναρκωτικα ουτε ληστειες και φονοι. ολα ξεκινησανε με το pacman

ΥΓ3: +1

ΥΓ4: αν και λιγακι στρατοκαυλος μετα απο το στρατιωτη Ραϊαν , μερικα καλα πολεμικα videogames και λιγο paintball οπου πηρα μια καλυτερη ιδεα τι εστι πολεμος θεωρω οτι εγινα λιγοτερο πολεμοχαρης.

Δημοσ.
Ξεκινάει με στίχους της αποκάλυψης του Ιωάννη και περιγράφει ένα περίεργο όνειρο-εφιάλτη, δεν παρέχει όμως καμία υποστήριξη σε κανένα σατανά. Επίσης οι Maiden ασχολούνται αρκετά με παράξενα φαινόμενα αλλά μπορείς να πεις σατανιστή το Χαρδαβέλα που κάνει το ίδιο πράγμα?

Ρε παιδιά πόσο χρονών είστε; Τι σατανισμοί και βλακείες απλά τη δεκαετία του 80 το να πουλάς μούρη σαν κακός evil και τέτοια πούλαγε απλά τα πράγματα.

Επλισης οι maiden είναι από τις πιο εμπορικές και φυσικά εξευτελισμένες (τώρα πια) μπάντες.

Κάνει κρά όμως ότι ποτε σας δεν ακούσατε metal!

Κανείς μεταλλάς δε θα έλεγε αυτά που λέτε τώρα!

Και αν τη ψάξετε με μουσική υπάρχουν πολύ μα πάααααραααα πολύ πιο evil πραγματάκια να ακούσετε από τους maiden.

Α και κάτι που ξέχασα να σας πω για να μη φοβάστε δεν υπάρχει σατανάς γιατί θα έπρεπε να υπάρχει Θεος μουχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα

Δημοσ.
Ρε παιδιά πόσο χρονών είστε; Τι σατανισμοί και βλακείες απλά τη δεκαετία του 80 το να πουλάς μούρη σαν κακός evil και τέτοια πούλαγε απλά τα πράγματα.

Επλισης οι maiden είναι από τις πιο εμπορικές και φυσικά εξευτελισμένες (τώρα πια) μπάντες.

Κάνει κρά όμως ότι ποτε σας δεν ακούσατε metal!

Κανείς μεταλλάς δε θα έλεγε αυτά που λέτε τώρα!

Και αν τη ψάξετε με μουσική υπάρχουν πολύ μα πάααααραααα πολύ πιο evil πραγματάκια να ακούσετε από τους maiden.

Α και κάτι που ξέχασα να σας πω για να μη φοβάστε δεν υπάρχει σατανάς γιατί θα έπρεπε να υπάρχει Θεος μουχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα

Επιτηδες τα ειπε αυτα ο NickGt στον Skyline , για να τον βαλει στη διαδικασια να αποδειξει τα αυτονοητα για τους maiden , οτι απλα ειναι ενα εμπορικο συγκροτημα για διασκεδαση και εκτονωση , μπας και καταλαβει (o Skyline) οτι και εμεις προσπαθουμε να του αποδειξουμε τα αυτονοητα για τα videogames.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι μωρε το βρηκαμε τωρα,για ολλα φταινε τα παιχνιδια...βλεπετε ο κοσμος ειναι τοσο αγγελικα πλασμενος που μονο τα παιχνιδια διαβαλλουν και επηρεαζουν τα μικρα παιδια.οτι ο μαναβης της γειτονιας μας κοιταει 5χρονα κοριτσακια και διεγειρεται δεν μας ενοχλει,αλλα μας πειραζει που στο cod σκοτωνεις φανταρακια....αυτη ειναι η κοινωνια μας μαγκες..

Επεξ/σία από Azerothe
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κύριοι οι στατιστικές αναφεροντε κυρίως για USA κ κάποια συγκεκριμένα κράτη π.χ Αγγλία για όλους τους άλλους ... όπως κ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν υπαρχη καμιά αναφορά πιστέψτε με !!!! Μερικά παιχνίδια έξυπνα χρησιμοποιούν αληθινούς εθρους για να έχουν κάποια υποστήριξη τώρα ο Ελληναρας δεν νιώθει κ πολύ από αυτά γιατί είναι εκτός !!! Η μόνη περιπτωσει θα ήταν αν σκότωνες τουρκους - αλβανους - βουλγαρους - ιταλους κ γενικα γειτονικές χώρες η απλά απειλές !!

Παιδια οταν εισαι σε μια καλη οικογενια δεν εχεις προβλημα , τα games δεν ειναι η ριζα του κακου.

enjoy your playing !!!!! Thanks for reading this

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...