Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και;

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό.

Όλοι έτσι λέμε, για αυτό δεν πάει μπροστά η κοινωνία μας, πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς οι ίδιοι ωρίζουμε την κοινωνία έστω και στο ελάχιστο. Άμα σε σφάξουν σε 50 χρόνια όταν θα είσαι παπούς θα αναθεωρήσεις νομίζω...

Το πρόβλημα με τα videogames μέχρι τώρα ήταν μικρό, αλλά όσο γίνεται πιο ρεαλιστικό και θα φτάσουμε σε VR, τότε θα έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όλοι έτσι λέμε, για αυτό δεν πάει μπροστά η κοινωνία μας, πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς οι ίδιοι ωρίζουμε την κοινωνία έστω και στο ελάχιστο. Άμα σε σφάξουν σε 50 χρόνια όταν θα είσαι παπούς θα αναθεωρήσεις νομίζω...

Το πρόβλημα με τα videogames μέχρι τώρα ήταν μικρό, αλλά όσο γίνεται πιο ρεαλιστικό και θα φτάσουμε σε VR, τότε θα έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις...

Τα σκέφτεσαι αυτά που λες;

Προσωπικά όσες φορές έχω τύχει να είμαι σε μαγαζί την ώρα που κάποιος γονιός αγοράζει παιχνίδι για το παιδί του που είναι για μεγαλύτερη ηλικία του λέω να του πάρει κάποιο άλλο. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να τον αναγκάσω να κάνει κάτι.

Έφερες την καταστρφή του κόσμου λόγω των βιντεοπαιχνιδιών. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

Δε σε άφηναν οι γονείς σου να παίζεις και σου έχει μείνει ψυχολογικό; Σου έλεγαν ότι είναι του σατανά;

Και όχι δε θα αναθεωρήσω επειδή μπορεί να βρεθεί κάποιος τρελός και να ρίξει τις ευθύνες για τις πράξεις του στα παιχνίδια.

Δημοσ.

Προσοχη προσοχη ! ανακοινωση....

Καντε τον σταυρο σας σε 50 χρονια που θα ειμαστε παππουδες θα μας σφαξουνε στο γονατο. Συμφωνα με μελετες στον ιστοτοπο insomnnia.gr τα παιδια που παιζουνε videogames (απο δω και μπρος που ξεκιναει το virtual reality σιγα σιγα κυριως, αφου μεχρις εδω καλα) θα γινονται βιαια.

Αχ θελω να γυρισω στα παλια.

Επιστροφη στις αλανες λοιπον να παιζουμε κλεφτες κ αστυνομους και πετροπολεμο. Να κυνηγαμε με σφεντονες τα πουλια και να χτυπαμε μ αεροβολο γατες. Να βαζουμε τενεκεδες σε ουρες απο σκυλους και να γυρναμε στα παρκα μεχρι αργα το βραδυ. Ααχ τι ωραια που ητανε τοτε. Πηγαιναμε στον σινεμα να δουμε τζεμης μποοοντ και καημποηδες κ ινδιανους - αχ ποσο μ αρεσε που τους καθαριζανε ολους.

Σημερα τα παιδια δεν πανε στα παρκα οπως παλια (ενα δακρυ κυλαει). Πως να πανε σημερις που εχει ενα σωρο "ανωμαλοι". Τοτε ησανε αλλιως τα πραματα, στην παλια αθηνα δεν υπαρχανε παιδεραστες - αν γινοτανε κανενας βιασμος, τι δεν θα το ξεραμε; μηπως θα τολμοσε να το αποσιωπησει η οικογενεια; απα πα, ολα τα κοριτσια ητανε καλα, δεν υπηρχανε εκτρωσεις απο ανηλικες ουτε κερατωματα . Παντου μυριζε γιασεμι δεν ειχαμε ουτε σφαζοντουσαν αδελφια για κληρονομικα, δεν υπηρχανε μεθυσοι και μπουρδελα, ουτε αιμομειξιες ουτε κτηνοβασιες. Δεν υπαρχανε ναρκωτικα ουτε ληστειες και φονοι. ολα ξεκινησανε με το pacman

ρε δε ντρεπομαστε λεω εγω

Δημοσ.

Eτσι ειναι στο συστημα!Τα αγοράκια τα κανουνε πολεμιστες και τα κοριτσακια barbie.Oι πρωτοι σαν καλοι στρατιωτες ειναι ετοιμοι να πεθάνουν για την πατρίδα/συμφεροντα καθως και για την ''barbie'' κοπελα τους!Σε ολα αυτα βοηθάνε και τα παιχνιδια!

Δημοσ.
Δε χρειάζεται να βρίσκεται κάποιος σε αντικαπιταλιστικό ντελίριο για να διαπιστώσει ότι για τον τερματισμό ενός game πρέπει να γίνουν χιλιάδες εικονικοί σκοτωμοί ή ότι ένας gamer έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες εικονικούς σκοτωμούς ή ότι βλέπουμε χιλιάδες φόνους μέσω των ταινιών ή ότι πολλές από από αυτές μας κάνουν φτωχότερους πνευματικά. Σε πολλά παιχνίδια μάλιστα δεν κάνεις τίποτα περισσότερο από το να σκοτώνεις όλη την ώρα, διάφορους χαρακτήρες σε διάφορα φόντα ενώ το storyline είναι υποτυπώδες.

Το πολύ σοβαρό ερώτημα για το πώς και πόσο επηρεάζει αυτού τους είδους η εκπαίδευση - και για να προλάβω κάποιους η ψυχαγωγία εκτός των άλλων παιδαγωγεί - δεν έχει απασχολήσει μόνο τον Ούγκο Τσάβες απλά εδώ η πρωτοτυπία είναι ότι αυτός που εκφράζει τον προβληματισμό του για αυτή την κατάσταση είναι αρχηγός κράτους. Μακάρι να κάνει πράξη αυτό που λέει, δηλαδή να παράγει κάτι διαφορετικό, πιο ποιοτικό.

+100!!! Και φοβερό avatar (μαζί με το 7th Son ότι κάλυτερο έχουν βγάλει οι Maiden).

Το America's Army το θυμάται κανένας; Το Soldier of Fortune, στο οποίο δεν μπορούσες να σκοτώσεις κανέναν άμαχο εκτός από την πίστα στο Ιράκ όπου βαρούσες αδιάκριτα χωρίς Game Over;;;

Δημοσ.
μαζί με το 7th Son ότι κάλυτερο έχουν βγάλει οι Maiden

;)

Τώρα. Για συζήτηση περί κουνουπιδίων, τηγανητών και γλυκών ανοίξτε σχετικό νήμα στο μπλα μπλα. Επίσης, έγραψα ξεκάθαρα πως το πρόβλημα με τα βίαια παιχνίδια δεν είναι ότι δημιουργούν στρατούς εγκληματιών άλλα κάτι άλλο, δε θα ξαναγράψω τί, ανατρέξτε πίσω όσοι θεωρείτε ότι αυτό είναι το φλέγον πρόβλημα.

NickTG δε σου είπε κανείς τί θα παίξεις και τί θα δεις. Αλλά θα δεχτείς το δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε την κοινή λογική μας για να σχολιάζουμε τί ωφελεί και τί βλάπτει τους ανθρώπους. Τελικά κοντεύουμε να καταλήξουμε ότι η εικονική βία είναι καλή αφού μας βοηθάει να περνάμε ώρες διασκέδασης. Εξαιρούνται οι ανήλικοι.

Δημοσ.
Προσοχη προσοχη ! ανακοινωση....

Δεν υπαρχανε ναρκωτικα ουτε ληστειες και φονοι. ολα ξεκινησανε με το pacman

ρε δε ντρεπομαστε λεω εγω

Από το Πονγκ ξεκίνησαν όλα....έτσι όπως κονταροχτυπιόνταναι (ε ε ε ) το μπαλάκι ανάμεσα στης τάβλες...:Ρ

Δημοσ.

Επίσης εδώ δεν είναι νήμα γενικών προβληματισμών για την προέλευση του "κακού" στον κόσμο αλλά ειδικού προβληματισμού για το κατά πόσο η εικονική βία συντελεί σε αυτό το "κακό". Οι προσπάθειες για γενίκευση μάλλον υπεκφυγή θυμίζουν.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι θέμα μέσου, αλλά θέμα ροπής.

Παλιότερα έφταιγε το σινεμά, τώρα φταίνε τα βιντεοπαιχνίδια αργότερα θα φταίει κάτι άλλο, ότι είναι "ξένο" τρομάζει..

Πόσο μάλλον...άσε γιατί θα το πάω στο θρησκευτικό κ είναι ενάντια στους κανονισμούς της σελίδας!

Δημοσ.
;)

Τώρα. Για συζήτηση περί κουνουπιδίων, τηγανητών και γλυκών ανοίξτε σχετικό νήμα στο μπλα μπλα. Επίσης, έγραψα ξεκάθαρα πως το πρόβλημα με τα βίαια παιχνίδια δεν είναι ότι δημιουργούν στρατούς εγκληματιών άλλα κάτι άλλο, δε θα ξαναγράψω τί, ανατρέξτε πίσω όσοι θεωρείτε ότι αυτό είναι το φλέγον πρόβλημα.

NickTG δε σου είπε κανείς τί θα παίξεις και τί θα δεις. Αλλά θα δεχτείς το δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε την κοινή λογική μας για να σχολιάζουμε τί ωφελεί και τί βλάπτει τους ανθρώπους. Τελικά κοντεύουμε να καταλήξουμε ότι η εικονική βία είναι καλή αφού μας βοηθάει να περνάμε ώρες διασκέδασης. Εξαιρούνται οι ανήλικοι.

Μόλις διάβασα ότι το avatar σου είναι από Iron Maiden.

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω κουβέντα με κάποιον που ακούει σατανική μουσική. :rolleyes:

Δημοσ.

Οι Iron Maiden είναι το μοναδικό σατανιστικό συγκρότημα που δεν έχει κανένα σατανιστικό τραγούδι. Παγκόσμιο φαινόμενο. :lol:

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω κουβέντα :rolleyes:

αφαίρεσα τις γιρλάντες και άφησα την ουσία ;) Καλά να 'μαστε

Δημοσ.

Σατανιστικότατο είναι.

Άσε που επηρεάζουν τα παιδιά με αποτέλεσμα να ντύνονται περίεργα, να γίνονται αντικοινωνικά και τελικά βίαια.

Δεν προσφέρουν και κανένα όφελος. Άρα είναι βλαβερό.

Πρέπει να απαγορευτούν και να καούν τα CD και οι δίσκοι τους στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό μαζί με το δέντρο των χριστουγέννων.

Δε γίνεται να πηγαίνουν τα ανυποψίαστα παιδάκια να πάρουν το καινούριο CD των ζουζουνιών και να βλέπουν τις παρακάτω εικόνες:

iron-maiden-life-death.jpg

iron_maiden-piece_of_mind.jpg

iron_maiden-dance_of_death.jpg

Τους δημιουργούν σοβαρά τραύματα στην ευαίσθητη ψυχη τους.

Δημοσ.

ironmaidensitcover.jpg

Η εικόνα που έχω για avatar. ;)

τα τραγούδια του άλμπουμ

1. "Caught Somewhere in Time" - παγιδευμένοι στα δίχτυα του χρόνου (δική μου ελεύθερη μετάφραση)

2. "Wasted Years" - τα καλύτερα χρόνια είναι αυτά που ζούμε ΤΩΡΑ!!! (τραγουδάρα)

3. "Sea of Madness" - ένας κόσμος τρέλας.. από τον οποίο δραπετεύουμε με φτερά αετίσια

4. "Heaven Can Wait" - ένα περίεργο όνειρο.... μία πρόγευση του τί γίνεται οταν πεθαίνεις

5. "The Loneliness of the Long Distance Runner" - η καταπόνηση και οι πειρασμοί του δρομέα μακρινών αποστάσεων

6. "Stranger in a Strange Land" - Η ιστορία ενός ναυαγού

7. "Déjà Vu" - Το περίεργο φαινόμενο του ντέζα βου

8. "Alexander the Great" - Η ζωή του μέγα Αλέξανδρου

από τα πιο αγαπημένα μου άμπλουμ, 100% σατανικό απ'ότι βλέπεις :-)

---------- Προσθήκη στις 05:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:00 ----------

NickTG στα υπόλοιπα δε θα απαντήσω, γιατί δεν αξίζει να απαντήσω, λυπάμαι. Ας δεχτώ όμως ότι ένα παιδί με το που θα δει τους νεκροκεφαλανθρώπους εκεί που ψωνίζει το CD των ζουζουνιών θα πάθει ψυχοτραλαλά και θα καταστραφεί. Αυτό τί σημαίνει; Ότι τα βίαια παιχνίδια είναι ευγενής ενασχόληση του πνεύματος;

Δημοσ.

[/color] Αυτό τί σημαίνει; Ότι τα βίαια παιχνίδια είναι ευγενής ενασχόληση του πνεύματος;

Όχι. Σημαίνει ότι σύμφωνα με τη λογική σου πρέπει να απογορευτούν τα πάντα και να ζούμε σε γυάλες.

Πάντως δεν έχω δει κανέναν που να του αρέσουν τα βίαια παιχνίδια να κυκλοφορεί στο δρόμο έτσι:

rambo.jpg

Δημοσ.
Όχι. Σημαίνει ότι σύμφωνα με τη λογική σου πρέπει να απογορευτούν τα πάντα και να ζούμε σε γυάλες.

Για δείξε μου στις δημοσιεύσεις μου από πού προκύπτει αυτή η λογική μου;

---------- Προσθήκη στις 05:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:18 ----------

Πάντως δεν έχω δει κανέναν που να του αρέσουν τα βίαια παιχνίδια να κυκλοφορεί στο δρόμο έτσι:

Επίσης δείξε μου πού έγραψα ότι αυτά τα παιχνίδια προκαλούν κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...