Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τι δωροεπιταγη σου εστειλαν; Και εγω κλεινω χρονο, αλλα τιποτα. Πρεπει να εχεις κανει συμβολαιο; Ή ολα επ'αοριστον;
lexmark Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 bump. Μου έστειλαν σήμερα δωροεπιταγή επειδή ήμουν καλός συνδρομητής ένα χρόνο. 30€. (καταξοδεύτηκαν). rotfl pmsl!! E, οχι κυριε liopyr! Τι δωροεπιταγες σας στειλανε, τι τεχνικους για τα ματια του κοσμου (υποψιν, αυτο το "για τα ματια του κοσμου" ειναι που μετραει πιο πολυ απ'ολα στην Ελλαδα!!) κι εσεις ειστε και δυσαρεστημενος! Α, ρε Ελληνα! Δεν θα ευχαριστιεσαι με τιποτα τελικα!?!!? Βρε και πολυ εκατσες!! Φυγε και κανε το σταυρο σου στον επομενο παροχο τουλαχιστον να σε συνδεσουν απροβληματιστα.
million_voices Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 τα ιδια παντου,εγω στην hol ειμαι, εχει ληξει ο 1ος χρονος του συμβολαιου και ειμαι επ'αοριστο προβληματα ειχα μονο κατι πολυ ψιλα και δεν το σκεφτομαι για αλλου βεβαια θα μπορουσα να κανω διακοπη και να μπω στο ιδιο προγραμμα με δωρεαν χρονο στο τηλεφωνο οι τυποι βεβαια το κουνελι κλασσικα θα παρω κανα τηλεφωνακι μπας και αγχωθουν λιγο @λιοπυρα επιασε τοπο η κλαψα ρει,ανοιξες καινουργιο τραπεζικο λογαριασμο για να χωρεσουν ολα τα 30€ η νταξει no problema?
liopyr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Χθες έβαλα βενζίνη και ήπια 3 μπύρες στην υγειά της forthnet. Πάντως θα το τιμήσω το 30ευρω ε, θα βάλω άλλα τόσα να πάρω πάλι το speedtouch που είχα πουλήσει ο μλκς.
lexmark Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Χθες έβαλα βενζίνη και ήπια 3 μπύρες στην υγειά της forthnet. Πάντως θα το τιμήσω το 30ευρω ε, θα βάλω άλλα τόσα να πάρω πάλι το speedtouch που είχα πουλήσει ο μλκς. χααχααχαα Περαν της πλακας... Οχιιιιι μη!!!! Εχουμε δυσκολες εποχες και θα δυσκολεψουν κι αλλο! Κρατα το για να περασεις τις δυσκολες μερες μπροστα μας!
Luxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ξερει κανεις αν διακοψω καποτε τι συνδεση αν θα εχω επιπλεον εξοδα; Μιλαμε για 3+ χρονια.
liopyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Τίποτα. Αν θυμάμαι καλά ο τελευταίος λογαριασμός παίζει να είναι στα μισά λεφτά (ή κάτι τέτοιο), επειδή όταν ξεκίνησες την σύνδεση ο πρώτος ήταν στα διπλά (ή κάτι τέτοιο πάλι). Εν πάση περιπτώσει, από την στιγμή που δεν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο, δεν πληρώνεις τίποτα.
Luxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Πως το ξερω οτι δε εχω κανει συμβολαιο; Μου ηρθε και εμενα η δωροεπιταγη. Υπαρχει καποιο site για να δω τι προιοντα υπαρχουν στο καταστημα; Λετε να παρω καποιο ρουτερ; Εχω αυτο που μου εδωσε η forthnet της thompson.
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Πως το ξερω οτι δε εχω κανει συμβολαιο; Σε ρωτάς. Μου ηρθε και εμενα η δωροεπιταγη. Υπαρχει καποιο site για να δω τι προιοντα υπαρχουν στο καταστημα; Λετε να παρω καποιο ρουτερ; Εχω αυτο που μου εδωσε η forthnet της thompson. Έψαξα κι εγώ σχετικά, δεν βρήκα κάτι online. Πας από εκεί, και ότι βρεις. Μη περιμένεις πολλά, βασικά μη περιμένεις σχεδόν τίποτα. Εκεί που πήγα εγώ τουλάχιστον είχε μια βιτρίνα με κάτι usb flash, ένα cl-110, το κλασσικό της thomson και κάνα-δυο ακόμα gadget-ο-ειδή αν θυμάμαι καλά.
momotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μου ηρθε και εμενα η δωροεπιταγη. Luxx την δωροεπιταγη πως την πηρες? Υπαρχει καποια διαδικασια να την ζητησουν οσοι εχουν πανω απο 1 χρονο στην φορθνετ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.