Προς το περιεχόμενο

Forthnet και ανανέωση συμβολαίου.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Forthnet και ανανέωση συμβολαίου.

(oh wait)

Σύντομο joke ο τίτλος.

Να χαίρεται τους μανατζαραίους της η forthnet.

Εξαντλώντας το 12μηνο συμβόλαιο, παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι προσφορές ανανέωσης υπάρχουν, και αν γίνεται να εκμεταλευτώ την προσφορά που διαφημίζεται στο site τους με τα 15€ για τους πρώτους 6 μήνες.

Η απάντηση που πήρα, είναι πως όχι μόνο δε μπορώ να πάρω την συγκεκριμένη προσφορά που απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους συνδρομητές, αλλά δεν υπάρχει κάν κάποια προσφορά ανανέωσης του συμβολαίου.

Απλά-ελεύθερα-συναρπαστικά συνεχίζει επ'αορίστου.

Άμα θέλετε. Χα.

Με απλά ελληνικά:

Κύριε λιοπύρ (κεριά και λιβάνια), εσάς σας πιάσαμε πελάτη, δε μας απασχολεί πλέον η περίπτωσή σας, η πολιτική μας είναι να ψαρεύουμε νέους συνδρομητές.

Όλα αυτά μετά από έναν χρόνο ευτυχισμένης συμβίωσης με την forthnet, τα 4mbs που κλειδώνω, τον απίθανο τεχνικό της που ήρθε μέχρι το σπίτι μου ίσα για να μου βρει την γραμμή μου μέχρι την χελώνα, τις 2 εβδομάδες που μου πήρε ταλαιπωρόντας γνωστούς να βρούμε το καλώδιο που φτάνει σπίτι, τις άλλες 2 εβδομάδες καθυστέρησης αποστολής των username και pass ενώ είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή, τα οποία και τελικά μου έστειλαν βάση προτροπής από έναν (αξιαγάπητο :P) μοντ μας, αλλιώς ακόμα θα περίμενα, και τα γνωστά pings και disconnects.

Έχοντας μέγιστη κατανόηση και επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί γενικότερα με τους παρόχους, του χαλκού μου που είναι μάλλον ενθύμιο της επταετίας, της απόστασης μου από το τηλεφωνικό κέντρο και της χώρας που ζω, μία κάπως πιο προνομιακή χρέωση και ένα νέο router θα μου ήταν αρκετό ρε αδερφέ.

Μαύρο από εμένα στην forthnet, πάμε γι'άλλα και ο Μαρξ βοηθός.

Δημοσ.

Κάνε μια αίτηση διακοπής και να δείς πως θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται. Βέβαια καλά είναι να έχεις βρει πρώτα τους λογαριασμούς του προηγούμενου έτους, γιατί όλο και κάτι θα σου πουν οτι δεν έχεις πληρώσει....

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται αίτημα διακοπής. Ας πάει σε άλλο πάροχο να κάνει αίτημα νέας σύνδεσης και όλα τα αναλαμβάνουν αυτοί (φορητότητα).

Δημοσ.

Η αίτηση διακοπής-μεταφοράς είναι δεδομένη.

Δε με απασχολεί τόσο η απαξίωση, (άλλωστε δικαίωμά τους είναι να αφήνουν τους συνδρομητές τους να φεύγουν) όσο η κοροϊδία πιθανής προσφοράς κατόπιν εορτής.

Κάποτε στον οτέ μόλις έκλεισα χρόνο με πήραν από μόνοι τους τηλέφωνο για ανανέωση με καλύτερες χρεώσεις και νέο (wifi για την εποχή) router.

Βέβαια αυτοί μου τα είχαν πάρει τριπλά από τους λογαριασμούς, αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν το αυτονόητο.

Δημοσ.

...από την στιγμή που είσαι πελάτης, the romance is over και αυτό ισχύει και σε άλλες εταιρίες επικοινωνιών ( cosmote, HOL... )

Αλλά το παραπάνω σε συνδιασμό με χαμηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών deserves the punchline:

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ LIOPYRE NA ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ :-(

:-D

Δημοσ.
Ρε συ liopyr, εφόσον έφτυσες αίμα με την πάρτη τους, γιατί θες - κατά βάθος - να μείνεις ?

Γιατί την δουλεία μου την κάνω και καμιά φορά αν πας για τα πολλά χάνεις και τα λίγα.

Και τώρα ξέρω πως μπορεί να πάω αλλού για μαλλί και να βγω κουρεμένος.

Όπου φτωχός και η μοίρα του.

(μπορώ να κολλήσω 5-6 παροιμίες ακόμα)

:-D

...από την στιγμή που είσαι πελάτης, the romance is over και αυτό ισχύει και σε άλλες εταιρίες επικοινωνιών ( cosmote, HOL... )

Ναι ρε νταξ, την ανικανότητα μπορώ να την ανεχθώ, αλλά αυτό είναι στα όρια της κοροϊδίας ε.

Δημοσ.

Πάντως η forthnet, και μόνο λόγω της συμπεριφοράς της με το GR-IX και τα λεφτά που ζητάει από τους άλλους για peering, πρέπει να βουλιάξει...

• Super Moderators
Δημοσ.

η Forthnet πρέπει εκτός από το GRIX να αναβαθμίσει bandwidth με εξωτερικό έτσι ώστε όταν έρχονται νέοι συνδρομητές να μην ξεσκίζεται το σύμπαν και να βελτιώσει αρκετά το routing της για το οποίο δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια...

Δημοσ.

Αν λύσει το θέμα του GRIX, αυτονόητα θα πέσει και η κίνηση με εξωτερικό. Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια, αλλά από μικρόμυαλους και μπακάληδες τι περιμένεις...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

bump.

Μου έστειλαν σήμερα δωροεπιταγή επειδή ήμουν καλός συνδρομητής ένα χρόνο.

30€.

(καταξοδεύτηκαν). :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...