Προς το περιεχόμενο

software για συνδεση κινητου με υπολογιστη

stelios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στον τιτλο δεν εχω γραψει ακριβως αυτο που θελω γιατι δεν ηξερα πως να το εξηγησω ..

λοιπον .. ειχα δει σε μια ταινια πιο παλια οπου ενας τυπας ειχε συνδεμενο το κινητο του με το κομπιουτερ και χρησιμοποιουσε το κινητο του απο εκει .. δηλαδη οταν τον επερναν τηλεφωνο πατουσε ενα κουμπι στο πληκτρολογιο του και σικωνε το τηλεφωνο .. εστελνε μυνηματα απο το κομπιουτερ ( μεσω του κινητου παντα ) και γενικα ολο το κινητο απο το κομπιουτερ...

μηπως ξερει κανεις πως θα το κανω αυτο ? και αν στην πραγματικοτητα γινεται ?

Δημοσ.

Δεν φαντάζομαι να εννοείς ότι μίλαγε από το MIC του υπολογιστή και άκουγε από τα ηχεία του..

Πάντως για windows mobile υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που εμφανίζουν την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και δουλεύεις από εκεί.

Εγώ χρησιμοποιώ το MyMobiler (freeware).

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας ... εχω σονυ ερικσον..

απο οτι θυμαμαι ακομα και κλησεις που εκανε μιλουσε απο μικροφωνο και περνουσε στο κινητο .. τωρα βεβαια αυτο δεν με ενδιαφερει ... αυτο που με ενδιαφερει ειναι να περναει ο ηχος του κινητου μου( οταν μου μιλαει ο αλλος) να περναει στην καρτα ηχου ( αν γινεται βεβαια γιατι αυτο που ειδα μπορει να ηταν καποιο μονταζ :)

Δημοσ.

Κάθε κινητό έρχεται με τη δικιά του (ή μάλλον της εταιρείας) σουίτα εφαρμογών και συγχρονισμού. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτή της Sony Ericsson και κοίτα μήπως προσφέρει τη δυνατότητα που αναζητάς -έχω S.E. αλλά όχι και τη σουίτα, οπότε δεν γνωρίζω να σου πω.

Δημοσ.

όχι, η σουίτα της sony ericsson (και της nokia) δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία.

Με το my phone explorer μπορείς να διαχειριστείς το πληκτρολόγιο του κινητού σου, να στείλεις sms μέσα από την εφαρμογή δεν πατάς τίποτα στο τηλέφωνο) και να απαντήσεις 'η να κάνεις μια κλήση -αρκεί να έχεις handsfree ή BTheadset για μικρόφωνο και ακουστικό - εγώ έτσι χρησιμοποιώ το SE μου στο γραφείο.

Δημοσ.

Εντάξει, στις ταινίες διαχειρίζονται και παραθυρικό περιβάλλον εργασίας σε υπολογιστή με το πληκτρολόγιο.

Μάλλον κάργα φαντασία του σκηνοθέτη ήταν αυτό που είδες (σε ποιά ταινία?).

Ίσως να γίνεται με συγκεκριμένο Interface ή με κάποιο laptop σαν αυτά που έδιναν παλιότερα με θήκη για την sim.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους για της απαντησης σας. μαλλον θα κανω αυτο με το bt και το phone explorer :) θα με βολεψει αρκετα πιστευω

το ξανα ειδα προσφατα σε μια ταινια που λεγεται ψυχραιμια .. τωρα κατα ποσο εκει ηταν συνδεμενο καποιο κινητο δεν ξερω παντως μιλουσε με κινητα απο το pc καθως και τον καλουσαν και χτυπουσε στο pc .. τωρα :S ενας θεος ξερει

Δημοσ.

Κάποια μοντέλα laptop δέχονται και κάρτα SIM σε slot , είτε για data connection (3g-HSDPA), είτε για χρήση ως κινητό.

και Notebooks έχουν βγει με τέτοιο Modem ενωματωμένο.

Νομίζω η dell έχει βγάλει αλλά και άλλοι.

Δεν συνδέεις κινητό σε αυτή την περίπτωση αλλά βάζεις την SIM στο Laptop που έχει τέτοια δυνατότητα.

Και επιλέγεις το modem speaker στα ηχεία του υπολογιστή και το mic στο αντίστοιχο Mic του υπολογιστή.

Το έκαναν και τα παλιά αναλογικά Modems αυτό (pstn-isdn), και μπορούσες να μιλήσεις από το μικρόφωνο του υπολογιστή και να ακούς από τα ηχεία.

Τώρα νομίζω ότι μπορείς να χειριστείς και το Outlook και άλλες εφαρμογές και να παίρνεις τηλέφωνο απευθείας από το Outlook Contact.

Δημοσ.

Μάλλον θα ήταν κάτι όπως τα call centers που έχουν οι εταιρίες εξυπηρέτησης πελατών.

Οι υπάλληλοι δεν μιλάνε φυσικά μέσω τηλεφώνου. Έχουν handsfree και πραγματοποιούν τις κλήσεις από οθόνη αφής, όπου και βλέπουν στοιχεία πελάτη, χρόνο κλήσης, αναμονή κλήσης, λίστα επαφών κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...