Προς το περιεχόμενο

2 δικτυα σε 1 pc

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια στο σπιτι εχω 2 τηλεφωνικες γραμμες μια σοτν ΟΤΕ με 2mbps και μια στην cyta με 8 mbps και 2 ρουτερ το pc μου το εχω συνδεμενο με ethernet στο ρουτερ του ΟΤΕ και μεσω Wlan στο ρουτερ της cyta. Τωρα αυτο που θελω να κανω ειναι το ρουτερ του ΟΤΕ να τι κανω να εχει μονο τοπικη συνδεση με το pc μου δηλαδη σαν switch γιατι εχω δικτυο με το ps3 σε αυτο. θεκω απλα το δικο μου pc να συνδεεται μονο τοπικα με αυτο το ρουτερ. αμα συνδεσω και wireless και ethernet ταυτοχρονα το ethernet καπελωνει το wireless και ετσι για να εχω wireless στα 8mbps αναγκαζομαι και απενεργοποιω την καρτα δικτυου με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω δικτυο με το ps3

---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:35 ----------

ουσιαστικα θελω το ρουτερ που σνυδεεται με ethernet με το pc μου να το βλεπει το pc μου σαν switch και να επιλεγω εγω ποτε θα συνδεθει το pc μου στο ιντερνετ μεσω ethernet με αυτο το ρουτερ

Δημοσ.

Μπορεις να συνδεσεις το ρουτερ του ΟΤΕ στο ρουτερ της cyta με καλωδιο και να βαλεις IP και στα 2 στο ιδιο υποδικτυο. Αν απενεργοποιησεις το DCHP, βαλεις του DNS της otenet και cyta στο καθε ρουτερ αντιστοιχα το μονο που θα εχεις να κανεις ειναι να αλλαζεις το gateway (την IP δηλαδη του ρουτερ που θες) οταν θες να μπεις ιντερνετ απο το PC σου - ειτε επιλεξεις να εισαι ασυρματα ή μονο με καλωδιο αφου τωρα τα 2 ρουτερ θα ειναι πανω στο δικτυο μαζι. Με αυτον τον τροπο θα εισαι και στο δικτυο με το ps3 αρκει να ορισεις σταθερες IP.

Δημοσ.
Μπορεις να συνδεσεις το ρουτερ του ΟΤΕ στο ρουτερ της cyta με καλωδιο και να βαλεις IP και στα 2 στο ιδιο υποδικτυο. Αν απενεργοποιησεις το DCHP, βαλεις του DNS της otenet και cyta στο καθε ρουτερ αντιστοιχα το μονο που θα εχεις να κανεις ειναι να αλλαζεις το gateway (την IP δηλαδη του ρουτερ που θες) οταν θες να μπεις ιντερνετ απο το PC σου - ειτε επιλεξεις να εισαι ασυρματα ή μονο με καλωδιο αφου τωρα τα 2 ρουτερ θα ειναι πανω στο δικτυο μαζι. Με αυτον τον τροπο θα εισαι και στο δικτυο με το ps3 αρκει να ορισεις σταθερες IP.
τα ρουτερ θα τα συνδεσω με καλωδιο ethernet? ετσι οπως ειμαι τωρα δεν μπορει να γινει η δουλεια? δηλαδη να επιλεγω με πιο απο τα 2 θα μπαινω στο ιντερνετ και απλα το αλλο να το εχω σαν switch
Δημοσ.

Ναι, συνδες με καλωδιο ethernet τα ρουτερ μεταξυ τους. Ο τροπος που σου προτεινα ειναι ο πιο απλος αλλα δεν ξερω βεβαια τις αποστασεις και πως ακριβως εχεις 2 DSL σπιτι σου :P

Δημοσ.

συνδεσα τα 2 ρουτερ μεταξυ τυος τωρα τα βαζω στο ιδιο υποδηκτιο τωρα πως θα επιλεγω με πιο απο τα 2 θα συνδεομαι στο ιντερνετ απο το pc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...