Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για κάποια προγράμματα (search, start up και Unistall)...

Dumah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα βρε παίδες...

'Εχω κάποιο πρόβλημα με το search των Windows...

Δε μου ενφανίζει τίποτε...ένα κενό (που λένε)...

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για Windows Search;

Επίσης μου έχουν ξεμήνει κάποια προγράμματα στον υπολογιστή που δε σβήνουν... Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για Force Unistall;

Δημοσ.

Επίσης ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα για τις εφαρμογές που τρέχουν στο Start Up σαν το msconfig των Windows, μόνο να έχει και πληροφορίες για τα προγράμματα...

Όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Δημοσ.
Καλησπέρα βρε παίδες...

'Εχω κάποιο πρόβλημα με το search των Windows...

Δε μου ενφανίζει τίποτε...ένα κενό (που λένε)...

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για Windows Search;

Everything (όνομα και πράγμα)

• Moderators
Δημοσ.
Επίσης ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα για τις εφαρμογές που τρέχουν στο Start Up σαν το msconfig των Windows, μόνο να έχει και πληροφορίες για τα προγράμματα...

Όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Autoruns

1ον, Να είσαι πιο περιγραφικός στους τίτλους σου

2ον, Να κάνεις edit και όχι 2 posts στη σειρά.

+1

ααααααα

Δημοσ.

Επίσης μου έχουν ξεμήνει κάποια προγράμματα στον υπολογιστή που δε σβήνουν... Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για Force Unistall;

Δοκίμασε πρώτα το Unlocker και αν δεν τα καταφέρεις με αυτο, προσπάθησε με το Uninstall Tool

• Members
Δημοσ.

Για αναζήτηση, το Everything που προτάθηκε πιο πάνω είναι το καλύτερο, με τη διευκρίνιση πως ψάχνει μόνο στα μεταδεδομένα των εγγράφων (όνομα, ημερομηνία κλπ) και όχι στο περιεχόμενό τους (π.χ. δεν θα ψάξει στο κείμενο ενός word).

Για απεγκατάσταση προγραμμάτων, χρησιμοποιώ τη δωρεάν έκδοση του Revo Uninstaller και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος γιατί καθαρίζει επίσης και τη registry από τις εγγραφές του προγράμματος που απεγκαθίσταται. Η Pro έκδοση του προγράμματος έχει και επιλογή "force uninstall", που όμως δεν ξέρω πόσο αποτελεσματική είναι γιατί δεν την έχω δοκιμάσει.

Για διαγραφή αρχείων που δεν λένε να σβηστούν, το Unlocker που προτείνει ο Ανήλικος είναι όντως πάρα πολύ καλή λύση - μου έχει λύσει κι εμένα τα χέρια πολλές φορές.

Για τον έλεγχο των εφαρμογών που ανοίγουν κατά την εκκίνηση των Windows, εμένα με βόλεψε το Startup Delayer (του έχω κάνει και παρουσίαση εδώ). Δεν έχει τις πολλές επιλογές που έχουν άλλα αντίστοιχα προγράμματα, αλλά προσφέρει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να καθυστερήσεις ορισμένες εφαρμογές, ώστε να ξεκινήσουν αργότερα από κάποιες άλλες.

Δημοσ.
1ον, Να είσαι πιο περιγραφικός στους τίτλους σου

2ον, Να κάνεις edit και όχι 2 posts στη σειρά.

1ον και 2ον καλησπέρα, δε με ξέρεις κι από χθες...

• Moderators
Δημοσ.
Το autoruns οπως προτεινε ο κυριος Gi0 και για windows search προσωπικα χρησιμοποιω το copernic desktop search...

Ξαφνικα αισθανθηκα παππους:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...