Visual Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Φιλε parsifal ναι,το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να να δω αν αλλαξε η πορτα αλλα ειχε αυτην που ειχα επιλεξει πριν το format.Τωρα εσβησα εντελως το rule και προσπαθησα να αλλαξω πορτα και ρυθμισεις αλλα τιποτα.Και το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι πως ακριβως το ειχα καταφερει,ηταν σχεδον τυχαιο...
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν χρησιμοποιείς software firewall (το ενσωματωμένο των Windows ή τρίτου καυασκευαστή), βεβαιώσου ότι σε αυτό έχεις ορίσει κανόνα για εξαίρεση του μTorrent από τυχόν μπλοκάρισμα.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ξεχασες το βασικο μαλλον. περα απο το να ορισεις το ιδιο Port στο ρουτερ και sto mtorrent εκει που σου ζηταει Ip θα πρεπει να βαλεις την ip που εχει παρει το pc σου και θα δεις με Ipconfig.μπορει να μην ειναι η παλια οποτε η δες την ξανα η δωστην καρφωτα στο Tcp ip Της καρτας δικτυου για να μην αλλαζει.και βεβαια οπως ειπε ο parsifal προσεχε μην σε κοβει firewall.cyta εχεις?
Visual Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχω κανει rule στο firewall οποτε δεν εχει να κανει με αυτο πιστευω.Δοκιμασα και να το κλεισω εντελως αλλα παλι τιποτα.Λοιπον,protocol στο any,port range για παραδειγμα 50450 to 50451 και τελος translate to 50450.Το trigger protocol κενο.Μετα κανω assign το rule που διμηουργισα στο device βαζω την ip που πηρα απο το ipconfig και μου βγαζει το ονομα του υπολογιστη μου,και τελος πατω add.Ανοιγω το canyouseeme και μου λεει το εξης:Error: I could not see your service on " on port (-) Reason: Connection timed out.Εχω δοκιμασει να δωσω καρφωτη την ip,εχω δοκιμασει να αλλαξω πορτα τιποτα τα ιδια και τα ιδια...Δεν μπορω να καταλαβω πριν λιγες μερες ολα καλα και τωρα κατα ενα περιεργο λογο δεν λειτουργει. Edit: Cyta,ναι. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2012 από Visual
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εχω κανει rule στο firewall οποτε δεν εχει να κανει με αυτο πιστευω.Δοκιμασα και να το κλεισω εντελως αλλα παλι τιποτα.Λοιπον,protocol στο any,port range για παραδειγμα 50450 to 50451 και τελος translate to 50450.Το trigger protocol κενο.Μετα κανω assign το rule που διμηουργισα στο device βαζω την ip που πηρα απο το ipconfig και μου βγαζει το ονομα του υπολογιστη μου,και τελος πατω add.Ανοιγω το canyouseeme και μου λεει το εξης:Error: I could not see your service on " on port (-) Reason: Connection timed out.Εχω δοκιμασει να δωσω καρφωτη την ip,εχω δοκιμασει να αλλαξω πορτα τιποτα τα ιδια και τα ιδια...Δεν μπορω να καταλαβω πριν λιγες μερες ολα καλα και τωρα κατα ενα περιεργο λογο δεν λειτουργει. Edit: Cyta,ναι. se ξεχασα.α.κλεισε το firewall στο pc.στο ρουτερ και να το εχεις ανοιχτο ανδεν το βαλεις στο Max τοτε δεν εχειςθεμα διοτι πολυ απλα το port forward περναει απο το firewall. επισης ανοιξε ενα port pxto 5555 . επισης οταν τρεξεις το canyouseeme.org θα ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΤΟΡΡΕΝΤ να ειναι ανοιχτο για να δεις οτι εχει ανοιχτει successful
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα