Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πριν μερικές μέρες συνδέθηκα με CYTA στο 2play της και καθώς προσπάθησα να κατεβάσω ένα Torrent είδα ότι όταν ολοκληρώθηκε το κατέβασμα δεν άρχιζε να ανεβαίνει και επειδή δεν ξέρω και πολλά λέω μήπως έχω κάνει κάτι λάθος ή φταίει κάποια ρύθμιση που έκανα λάθος?
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 για να ανεβαινει δυο πραγματα πρεπει να γινονται.α. να το ζητανε ατομα .β.να μην σε κοβει firewall.γ.καλου κακου port forward. http://www.portforward.com
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Από ότι μπορώ να δω μέσα από το πρόγραμμα το ζητάνε και αρκετοί μάλιστα, όσο για το Firewall πώς μπορώ να το δω ,έχω DOD32 και ότι έχουν τα windows xp. Όσο για το Site που μου προτείνεις αν μπορείς να με καθοδηγήσεις λίγο, Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Από ότι μπορώ να δω μέσα από το πρόγραμμα το ζητάνε και αρκετοί μάλιστα, όσο για το Firewall πώς μπορώ να το δω ,έχω DOD32 και ότι έχουν τα windows xp. Όσο για το Site που μου προτείνεις αν μπορείς να με καθοδηγήσεις λίγο, Ευχαριστώ. δοκιμασε να κλεισεις το nod32 να κλεισεις το firewall ton xp και να κλεισεις και το firewall tou router αμα ειναι ανοιχτο.για το site απλα θα πας στους ρουτερς και θα βρεις πως να κανεις Port forward Στο δικο σου μοντελο ωστε να ανοιξουν τα ports .
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Έκλεισα όλα Firewall του router ,windows,nod32 μου πρασίνισε το εικονίδιο στο κέντρο που βγάζει το μtorrent αλλά δεν μπορώ να κάνω UP mono Download μπορώ και μόλις τελειώσει το κατέβασμα κοκκινίζει το βελάκι του αρχείου ενώ το κάτω σηματάκι του προγράμματος είναι πράσινο δλδ οκ. Τι άλλο μπορώ να κάνω?
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 port forward εκανες??β.σιγουρα αυτο που κατεβασες υπαρχουν leechers Που το θελουν?
hackerW32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εχω και εγω προβλημα βοηθαω μια μεσω teamviewer για να της κανω port forward, δοκιμασα με το Simple Port Forwarding αλλα εκεινο ευγαλε σφαλμα, πηγα και εγω να κανω με την βοηθεια του http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/Utorrent.htm αλλα δεν με αφινει να βαλω πανω απο 5 ψιφια στην ip..
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εχω και εγω προβλημα βοηθαω μια μεσω teamviewer για να της κανω port forward, δοκιμασα με το Simple Port Forwarding αλλα εκεινο ευγαλε σφαλμα, πηγα και εγω να κανω με την βοηθεια του http://portforward.c...82/Utorrent.htm αλλα δεν με αφινει να βαλω πανω απο 5 ψιφια στην ip.. poy 5 ψηφια?το port ειναι απο 1 μεχρι 65535.allo to port αλλο η Ip που θα ειναι πχ 192.168.1.64.κατι κανεις λαθος.εχω κανει σε 1000 thomson port forward και σε πολλα διαφορετικα μοντελα και δεν ειχα ποτε θεμα. μετα ανοιγεις το utorrnet πας στο site www.canyouseeme.org και τσεκαρεις αν εχει ανοιξει το port(prepei να ειναι ανοιχτο το utorrent)
hackerW32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ναι ρε συ, και εγω δεν κανω πρωτη φορα port forward σε thomson.. απλα ειναι περιεργο βαζω την port αλλα διπλα την ip δεν με αφινει.. οι οδηγιες λενε να βαλω την ip αριστερα απο το δευτερο ''Any'' αλλα δεν μου βαζει πανω απο 5 ψιφια.. δοκιμασα και με αλλους browser και εκανε τα ιδια, και οπος ειπα το Simple Port Forwarding δεν μπορουσε να της κανει κατι..
SPANK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Πρώτη φορά έκανες port forward σε αυτο το router ? Μήπως ενα reset η firmware update βοηθήσει μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ναι ρε συ, και εγω δεν κανω πρωτη φορα port forward σε thomson.. απλα ειναι περιεργο βαζω την port αλλα διπλα την ip δεν με αφινει.. οι οδηγιες λενε να βαλω την ip αριστερα απο το δευτερο ''Any'' αλλα δεν μου βαζει πανω απο 5 ψιφια.. δοκιμασα και με αλλους browser και εκανε τα ιδια, και οπος ειπα το Simple Port Forwarding δεν μπορουσε να της κανει κατι.. μπιπ μπιπ λαθοςςςς. στο Port forward δεν λεει αυτο. οπως ειναι η εικονα συμπληρωνεις protocol any port range px 3389 εως 3390 .translate το 3389(την πρωτη πορτα απο το Range) trigger port τιποτα. ip δεν δινει εδω.αφου φτιαξεις το application που εδω το ονομασες Test pf μετα πας απο κατω που εχει μια επιλογη assign an application or a game to a local network device. διαλεγεις εκει το Test pf που εκανες και δεξια στο device η βρισκεις το pc σου με την mac address η πας στο user define και βαζεις απο κατω την Ip.το thomson ειναι το μονο ρουτερ που χωριζει το port forward σε 2 επιμερους τμηματα(διαδικασιες)
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 δε βαζεις καποια ip εδω που δειχνεις.... πορτα μονο. Και μετα assign
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 δε βαζεις καποια ip εδω που δειχνεις.... πορτα μονο. Και μετα assign και απορω πως το εκανε λαθος αφου στο www.portforward.com το εχει σωστα οταν ειχα κοιταξει παλια.και απορω που βρηκε αυτες τις οδηγιες και πως εκανε παλια Port forward στα αλλα thomson αφου σε ολα ειναι το ιδιο μενου.κατι θα τον μπερδεψε.και η σελιδα δεν λεει κατι για ip στο Link που δινει.απλα στο τελος εχει το assign. στην σελιδα δεν γραφει καν για Ip .ακομα και στο assign λεει να το κανεις με mac address και οχι με user define Και ip
Visual Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα.Συγγνωμη που ξεθαψα το θεμα αλλα επειδη ειδα οτι υπαρχει ηδη δεν ηθελα να δημιουργησω καινουριο.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως ενω πριν λιγες μερες εκανα επιτυχημενα port forward στο συγκεκριμενο router,χθες που εκανα format τον υπολογιστη μου δεν αναγνωριζει πλεον την πορτα που ανοιξα και μου λεει πως ειναι κλειστη.Προσπαθω να κανω forward μια πορτα για το μtorrent.Κανω ακριβως οτι ειπε ο φιλος Poulinos,αλλα τιποτα.Τι μπορει να εγινε ξαφνικα και ενω ολα δουλευανε μια χαρα μου την δειχνει κλειστη?
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Στις ρυθμίσεις του μTorrent όρισες την ίδια πόρτα με αυτήν που έχεις κάνει forward από το interface του router; Λογικά θα χάθηκε η ρύθμιση αυτή λόγω του format και το πρόγραμμα επέλεξε μία νέα τυχαία πόρτα στην πρώτη του εκτέλεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα