Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γινεται οπως προγραμματα οπως cryptoload , download manager κλπ να μην εμφανιζοντε κατω δεξια στην οθονη οτι "τρεχουν" ???? Θελω ...να κρυφτω απο τον γιο μου οταν κατεβαζω και γκρινιαζει οτι του τρωω την συνδεση. Εχω win 7 . Ευχαριστω.
lunatic89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κανονικά δεν πρέπει να σου απαντήσει κανείς.Αντιθέτως πρέπει να ειδοποιήσουμε τον γιο σου να προσέχει τον πονηρό πατέρα του....χαχαχαχαχαχαχαχα
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια με εχει να κατεβαζω με 50ΚΒ ενω πιανω τα 800ΚΒ.....Ελεος !!!!:cry::cry:
thomasG4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 κατω δεξια εκει βλεπεις ενα δεικτη προς τα πανω ,πατας πανω του και μετα customize και απο εκει διαλεγεις ποιο προγραμμα δεν θες να εμφανιζεται
lunatic89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν βασικά χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πιστεύω ότι αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Ένα πρόγραμμα όταν τρέχει ή θα είναι στο tray ή κανονικά ελαχιστοποιημένο.... Σκέφτηκα μια πατέντα αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Να αλλάξεις το εικονίδιο του προγράμματος με ένα άσχετο. Τότε ο γιος σου και να το δει θα νομίζει ότι είναι κάτι άλλο... Τον βλέπω τον γιο σου να παίρνει τηλέφωνα τον isp σας να κάνει παράπονα και από πίσω να κρύβεσαι εσύ....χαχαχαχα ---------- Προσθήκη στις 18:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- Ω με πρόλαβε ο thomasg4. Δεν το ήξερα ότι γίνεται...Καλό
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 κατω δεξια εκει βλεπεις ενα δεικτη προς τα πανω ,πατας πανω του και μετα customize και απο εκει διαλεγεις ποιο προγραμμα δεν θες να εμφανιζεται Ενα σαν σημαιακι βλεπω αλλα ειναι για επιλυση προβληματων.....Θυμαμαι οτι ειχα πει στην αρχη να φαινοντε ολα τα εικονιδια...Τωρα δεν βλεπω επιλογες... Ευχαριστω.
thomasG4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ενα σαν σημαιακι βλεπω αλλα ειναι για επιλυση προβληματων.....Θυμαμαι οτι ειχα πει στην αρχη να φαινοντε ολα τα εικονιδια...Τωρα δεν βλεπω επιλογες... Ευχαριστω. πατα δεξι κλικ στην taskbar μετα properties και μετα εκει που λεει notification area πατα customize.Τωρα μπορεις ετσι να ρυθμισεις ποια θες να εμφανιζονται και ποια οχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 πατα δεξι κλικ στην taskbar μετα properties και μετα εκει που λεει notification area πατα customize.Τωρα μπορεις ετσι να ρυθμισεις ποια θες να εμφανιζονται και ποια οχι. Ευχαριστω.Το εκανα και ενω στον free download manager επελεγξα αποκρυψη εικονιδιου και ειδοποιησεων μολις τον ανοιγω το μπλε κουτακι με το θαλασσι κατω βελακι εμφανιζεται στην οθονη κατω δεξια λιγο πριν τα αλλα εικονιδια και λιγο πανω απο την taskbar !!!!:cry: Με το cryptoload τα καταφερα και το εκρυψα...Ποσο καλα θα δειξει...
dazeman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γιάννη, πέταξε τον free download manager και βάλε τον JDownloader που είναι αστεράτος και δωρεάν και έχει και φυσιολογική συμπεριφορά "κρυψίματος" χαχα ! -οπως σου είπε ο thomasG4- Με τον JDownloader δεν θα σου χρειάζεται πλέον ο cryptload
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλα...εχει πολυ φαση...Ο γιος πηγαινοερχεται και κοιταει κατω δεξια στην οθονη και δεν βλεπει τιποτα, γυρναει στα cp των κοριτσιων και δεν καταλαβαινει τι συμβαινει....:-D:-D:-D
koumos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλα...εχει πολυ φαση...Ο γιος πηγαινοερχεται και κοιταει κατω δεξια στην οθονη και δεν βλεπει τιποτα, γυρναει στα cp των κοριτσιων και δεν καταλαβαινει τι συμβαινει....:-D:-D:-D Χααααχαααχα ωραιο σκηνικο!!
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μάνα βγες από το insomnia και να μην σου μπαίνουν ιδέες...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μάνα βγες από το insomnia και να μην σου μπαίνουν ιδέες... Ωχ.....καταλαβα !!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναστε καλα παιδια....Δυο μερες βρηκα την υγεια μου...Βεβαια ο μικρος κατι καταλαβαινει οτι κανω αλλα δεν μπορει να το αποδειξει.. Ποτε θα σκαλισει το ασπρο βελακι κατω δεξια και θα γινει...πατροκτονος δεν ξερω.Χθες βραδυ που εκοψα το κατεβασμα σε μισο λεπτο ειχε ερθει και μου λεει "κατι εκανες και μπορω και παιζω".Φυσικα εγω τον...Κινεζο !!!:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.