YINGO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 γεια σας και πάλι.. εχω κατεβάσει ήδη το microsoft visual studio επειδη ξέρω οτι έχει πολύ καλο debugging και πολλες δυνατότητες. θέλω να κάνω μιαμετατροπή απο c σε assembly για τον επεξεργαστή "arm" μήπως κάποιος ξέρει εάν και εφόσον το visual studio έχει κάποιον compiler που κάνει αυτήν την μετατροπή.?????:-)
YINGO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ουσιαστικά θέλω να δώ εάν γίνεται να μετατρέψω ενα μικρό κομματι κώδικα C σε assembly.στο συγκεκριμένο μάθημα ασχολούμαιμε την εφαρμογή της assembly πάνω στον επεξεργαστή ARM δλδ.την κωδικοποίηση 8086 με 32-bit registers. Απλά επειδη χρειάζομαι έναν compiler αναρωτιέμαι μήπως έχει καποια τέτοια λειτουργία το visual studio.
ippo00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις debug αλλά βασικά αυτό που θες είναι να βάλεις το gcc να δουλεύει με το VS. Ψάξε στο net. Αλλά όχι το VS δεν έχει arm compiler.
YINGO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 :-)παιδιά βρήκα το CrossWorks for ARM σε one-month-trial λέτε να κάνει δουλειά?????/
kavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 και συμπληρώνοντας τον ippo00 ... χρησιμοποίησε και binutils για να κτίσεις τον assembler και τον linker (και άλλα πολλά εργαλειάκια, αλλά αυτά δεν είναι επί του παρόντος) αν θες να πάρεις και εκτελέσιμα για τον ARM. -kavi
lion2486 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αν εννοείς σε sun για assembly με gcc κάνουμε εμείς, κάνε το debug αλλού και μετά πέρνα το πηγαίο σου εκεί για compile.. (αν κατάλαβα αυτό που εννοείς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.