Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero PS3

atanabako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Guitar Hero World Tour για το PS3 μαζί με τα όργανα(Ντράμς-Κιθάρες-Μικρόφωνο).

Εγώ λοιπόν έχω 3 κιθάρες και όχι 2.Υπάρχει τρόπος να τις συνδέσω όλες στο PS3 και να μπορώ να παίξω με ντράμς μικρόφωνο και τις κιθάρες(3) ταυτόχρονα?Όποιος ξέρει κάτι μπορεί να βοηθήσει!!!!!!!!

Δημοσ.

φίλε μου δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς :mrgreen: αλλά έχω και εγώ μια απορία για το παιχνίδι...

ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιο ( επίσημο ή ανεπίσιμο ) τρόπο να προσθέσω τραγούδια σε αυτά που έχει?

Δημοσ.

Στο PS3 μπόρεις σίγουρα.Όταν θα βάλεις το παιχνίδι,στο κεντρικό μενού σου βγάζει μία

επιλογή ''dowloads''.Αφού ανοίξεις λογαριασμό στο playstation store,θα βρείς πολλά τραγούδια που πληρώνοντας η όχι μπορείς να τα κατεβάσεις!Με το PS συνδεδεμένο στο

internet πάντα,είτε με ethernet είτε ασύρματα!!!!Έχει περίπου 2 ευρώ το κομμάτι!

Δημοσ.
Ο φιλος λογικα θα λεει χωρις πληρωμη. Αλλα δε νομιζω να γινεται.

Υπάρχουν κάποια κομμάτια τα οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν.

Δημοσ.

Ναι οκ με τον επίσημο τρόπο μέσω του παιχνιδιού... εγώ έλεγα μήπως μπορώ να τα κατεβάσω από κάπου ( δωρεάν ) και να τα περάσω με ένα φλασάκι στο ps3...

Δημοσ.

ΟΧΙ δε γινετε αυτο που λες. αλλα εαν ξερεις καποιον που να τα εχει αγορασει τα ταγουδια απο το online store μπορεις να μπεις με τον κωδικο του απο την κονσολα σου και να τα κατεβασεις δωρεαν.

Οσο για τις κιθαρες οχι δε μπορεις. 2 κιθαρες, 1 ντραμς, 1 τραγουδιστη. Μονο στο RockBand 2 The Beatles μπορεις να εχεις 2 κιθαρες, 1 ντραμς κ 3 τραγουδιστες (3 mics).

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι στο Guitar Hero 5 μπορείς βα έχεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ συνδυασμό οργάνων θέλεις. Αλλά μόνο στο 5...

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...