noasgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παίδες καλησπέρα, ψάχνω τρόπο να κάνω batch rename σε αρχεία εικόνας που για παράδειγμα από >A_00000466i.jpg, D_00002201[b]i[/b].jpg, P_00014006[b]i[/b].jpg κτλ να γίνουν >A_00000466[b]t[/b].jpg, D_00002201[b]t[/b].jpg, P_00014006[b]t[/b].jpg (Το i να γίνει t) Βρήκα διάφορα tools αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω αυτό που ψάχνω. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη, φχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Σ. Δεν Ήξερα τι τίτλο να βάλω, mods feel free to edit.
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το καλύτερο renamer tool που έχω συναντήσει (και δωρεάν) είναι το ReNamer. Κατέβασε την beta έκδοση, κάνε αποσυμπίεση σε έναν φάκελο και τρέξε το πρόγραμμα. Σύρε τον φάκελο με τις φωτογραφίες στο παράθυρο του προγράμματος ή επέλεξε ποιές θέλεις να μετονομάσεις. Κάνε κλικ στο πάνω μέρος ή στο +Add για να προσθέσεις έναν κανόνα μετονομασίας. Επέλεξε το Replace, δώσε στο Find το i και στο Replace το t και επέλεξε στο Occurances: Last Πάτα Add Rule και θα σου δείξει στο κάτω μέρος πως θα είναι το όνομα μετά την εφαρμογή. Μπορείς να προσθέσεις, αφαιρέσεις, επεξεργαστείς κανόνες όπως θέλεις και με το Preview να βλέπεις το αποτέλεσμα. Μόλις είσαι εντάξει, πάτα Rename και τελείωσες.
noasgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το καλύτερο renamer tool που έχω συναντήσει (και δωρεάν) είναι το ReNamer. [...] Μόλις είσαι εντάξει, πάτα Rename και τελείωσες. Μόλις το έκανα! Thnx πολλά, πολύ καλή εφαρμογή.
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχει πολλές δυνατότητες το πρόγραμμα και είναι αρκετά απλό. Το χρησιμοποιώ κατά κόρον για να μετονομάσω τα επεισόδια και τους υπότιτλους από τις σειρές ώστε να είναι σωστά ευανάγνωστα.
Alkis29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εχω πολλά αρχεία από τα οποία θέλω να αφαιρέσω ΟΛΟΥΣ τους χαρακτήρες μετά το "_" . Δηλαδή το "game_v1.02" να γίνει "game". Πώς το κάνω αυτό με αυτό το util ?
parsifal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εύκολο, γίνεται με προσθήκη του παρακάτω rule (κανόνα): .
Alkis29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εύκολο, γίνεται με προσθήκη του παρακάτω rule (κανόνα): . Σε ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.