karfis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 μόλις πριν μια ωρα η 32'' LCD TV SHARP AQUOS (made in japan παρακαλω) αρχισε να μου αλλαζει κανάλια και εξόδους απο μόνη της!!! την εβγαλα απο τη μπριζα την αφησα για λιγο εκτος ρευματος αλλα τπτ τι στο καλο μπορει να έπαθε ξέρει κανείς.? το απόγευμα κιωλας θα την παω σε τεχνικο! να σημειωθει ότι την έχω ακρίβως 3 χρόνια! οποιος του έχει συμβει κάτι παρόμοιο κ ξέρει κατι ας μου πει...
nick#18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Σε service της sharp να την πας οχι σε τεχνικο της περιοχης για αρχη...και αμα εχεις και εγγυηση ακομα καλητερα (αν κ νομιζω πως εχεις μονο 2 χρονια...) Τωρα αυτο μου εχει συμβει σε μια 22ρα lg και το μονο που εντοπισα ηταν πως το καπακι σε ενα σημειο απο πισω ηταν πραγματικα ΚΑΥΤΟ σε σχεση με αλλες φορες...τι ηταν αυτο που ζεστενοταν δεν ξερω... ίσως καπιο ολοκληρομενο η καπια κοληση πανω στην πλακετα...την πηγα για αλαγη και χωρις κουβεντα μου την αλαξαν...
karfis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Σε service της sharp να την πας οχι σε τεχνικο της περιοχης για αρχη...και αμα εχεις και εγγυηση ακομα καλητερα (αν κ νομιζω πως εχεις μονο 2 χρονια...) Τωρα αυτο μου εχει συμβει σε μια 22ρα lg και το μονο που εντοπισα ηταν πως το καπακι σε ενα σημειο απο πισω ηταν πραγματικα ΚΑΥΤΟ σε σχεση με αλλες φορες...τι ηταν αυτο που ζεστενοταν δεν ξερω... ίσως καπιο ολοκληρομενο η καπια κοληση πανω στην πλακετα...την πηγα για αλαγη και χωρις κουβεντα μου την αλαξαν... Τελικα ήθελε προγραμματισμο 60 ευρώ μου πηρε μόνο για να την επαναπρογραμματισει...:mad::mad:
nick#18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Σε τεχνικο την πηγες η στο service της sharp? για τεχνικο νταξι...ουτε πολλα τα λες αλλα ουτε και λιγα...αν ηταν εκτος εγγυησης και την πηγαινες στη sharp κατι μου λεει πως θα χτυπαγες 100ρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.