rafraf24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μια βλακεία στον υπολογιστή μου, Αγόρασα ένα καινούργιο τροφοδοτικό και από λάθος σύνδεσα λάθος την τροφοδοσία της μητρικής. Το 8πινο της μητρικής το έβαλα στην τροφοδοσία του pci-e του τροφοδοτικού με αποτέλεσμα να ανοίξει λίγο το Pc και μετά από λίγο να κλείσει μυρίζοντας κάτι καμένο. Τώρα το δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και πάλι δεν ανοίγει. Τι έκαψα??
rafraf24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 To motherboard..... Καλά το υπέθεσα, να υποψιαστώ οτι δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής...
v-tidus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αν δεν εχει καθολου καψιματα το επιστρεφεις πισω και απλα λες πως δεν αναψε ποτε. αν εχει καψιματα μαλλον ειναι εκτος εγγυησης...
kazantzidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εγω ετσι εκοψα το τροφοδοτικο ευτυχως...
rafraf24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πώς ακριβώς το κατάφερες αυτό; To τροφοδοτικό επάνω έχει 3 θέσεις για 8πινα. Οι 2 από αυτές (κόκκινες) προορίζονται για κάρτες γραφικών και η μία (μαύρη) για την μητρική. Εγώ από ανοησία συνέδεσα την μια 8πινη της κόκκινης θέσης στην 8πινη της μητρικής............Παιδιά έκαψα και την κάρτα ? (4870x2) η μπορεί να επέζησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.