Προς το περιεχόμενο

Ζητώ συμβουλές για βελτίωση της ιστοσελίδας μου

Kitten1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σαφως βελτιωμένο απ το αρχικό.Μια χαρη , βγαλε τον counter δεν ειμαστε στο 1996. :P

Επισης το κυριο μερος της σελιδας διακοσμησε το λιγο πιο πολυ..με κανα border με καμμια σκια , με λιγο πιο φωτισμενα γραμματα γιατι ειναι λιγο μονοτονο.Επαναλαμβανω ομως οτι υπαρχει αρκετη βελτιωση.

Σε ευχαριστώ - οκ θα προσπαθήσω να κάνω κιάλλες αλλαγές, καμία σχέση με το πριν ναι :) - θα το βγάλω το visitors counter thanks... αν θές στείλε μου ένα πμ με τη γνώμη σου ειλικρινά βλέποντας την ιστοσελίδα σαν χρήστης.

Α όποιος έχει επιχείρηση εδω μέσα μπορεί να τη καταχωρήσει δωρεάν.

Δημοσ.

φιλε δεν θα πω ξεμα

μολις μπεικα μεσα δεν καταλαβα τη ακριβως κανει το site

στην αρχη νομισα πως ηταν search engine (google :P )

κε φυγε την γινεκα απο πανω δεν ειναι και καμια ωρεα

sorry για τα ορθογραφικα

Δημοσ.

αν αντικαταστισεις την ξανθια με κατι αλλο (η να την αφερεσεις)

και να αλλαξεις το "The greek ultimate search Machine"

τι search Machine?

πρεπει να βρουμε κατι αλλο...

το pages online ειναι μια χαρα..

Δημοσ.

Για δείτε το άλλη μια φορά

στο θέμα design βοήθηστε γιατί στερώ φαντασίας!!! :)

Όσον αφορά τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας?? κάποιους διαγωνισμούς και νέα της εβδομάδας??? τι άλλο προτείνετε? κάτι πολύ φρέσκο για το κόσμο. :)

Δημοσ.

Φιλε μου να σου πω κατι, η σελιδα σου ειναι εντελως προχειρη και ερασιτεχνικη, δεν παρεχει καμια ευκολια στον χρηστη και απο τεχνολογια ειναι πολυ πισω. Εγω προσωπικα δε θα πληρωνα για να μπω...

Δημοσ.

Σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψη μου, βλέπω μια ελαφρά βελτίωση. Λίγο καλύτερα τα χρώματα αλλά ακόμα έχεις δουλειά μέχρι να γίνει "επαγγελματικού επιπέδου" ώστε να πληρώσουν οι επαγγελματίες.

Η νέα κοπέλα (στον καναπέ) δεν είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Δε μου βγάζει επαγγελματισμό και (sorry) μοιάζει και λίγο "τραβέλι".

Βάλε καμία με ταγιέρ σε γραφείο.

Δημοσ.

Ελα ντε πιο ασχημη δε μπορουσες να βαλεις εκει πανω ? Και τελος παντων, αν θες να βαλεις κατι στο header πληρωσε εναν γραφιστα να σου φτιαξει ενα ωραιο λογοτυπο και μην βαζεις πραγματα που κανουν το site να φαινεται εντελως (δε μπορω να το πω διαφορετικα) της πλακας...

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:03 ----------

[/color]

Βρήκα ένα bug. Δεν νομίζω να είναι αυτο το αποτέλεσμα που θα ήθελες να έχει μια αναζήτηση: εδώ

Ώχ καλά που το είδες. :fear: Θα δώ τι μπορώ να κάνω. να σαι καλά. :-):-)

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου μην βάλεις ανθρωπο σαν logo, μου φαινεται καπως άκυρο.... Επίσης ενα bug στο opera τουλαχιστον : στην αναζήτηση εδώ το κουμπί αναζήτηση ειναι πολυ μικρό και χωράει μονο το Ανα...

Δημοσ.

Εμένα γενικά μου αρέσει αυτο με την γυναίκα στο logo, αυτό που δεν μ'αρεσει είναι η συγκεκριμένη γυναίκα... είναι με επιείκεια αηδιαστική.

Δημοσ.

Οι κατηγορίες είναι αταξινόμητες, αυτός που ψάχνει κάτι δεν θα το βρεί ποτέ γιατί θα βαρεθεί.

Ο τίτλος 'The Greek ultimate Search Engine' είναι πολύ αποτυχιμένος. Φτιάξε πρώτα μια search engine και μετά γίνε και ultimate.

Δημοσ.

Βασικα πιστευω οτι ενα cms και ειδικα το joomla δεν ειναι καταλληλο για να κανεις τετοια δουλεια. Το ιδανικο ειναι να πας σε custom λυση, να φτιαξεις κατι οπως το θες και να μπορεις να προσφερεις πολλες και ευχρηστες υπηρεσιες...

Βεβαια θελει λεφτα και χρονο, αλλα να εισαι σιγουρη(αν καταλαβα καλα απευθυνομαστε σε γυναικα) οτι μονο ετσι μπορεις να βγαλεις λεφτα απο κατι τετοιο, οτι βαζεις παιρνεις και πιστευω οτι το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασεις τον χρονο σου ετσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...