Kitten1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ζητώ τη πολύτιμη βοηθειά σας για βελτίωση ιστοσελίδας ονομάζεται http://www.pageon.gr Τι προτείνετε?
georgeuk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 βαλε κανενα logo αυτο που εχεις τωρα ειναι πολυ μονότονο.
hackerW32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ενα σου λεω artisteer 2 κανει τα παντα μονο με 150 ευρο ρε σι εχω και εγω 2 επιχείρης (site) αυτο στις διαφιμισεις που κουνιουντε πως το εκανες? και ναι αλλαξε το logo σου ---------- Προσθήκη στις 15:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ---------- ασε που το site σου περνει μικροτερη εικονα απο αυτη που εδοσες ---------- Προσθήκη στις 15:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ---------- βαλε κανενα logo αυτο που εχεις τωρα ειναι πολυ μονότονο. το site ειναι μονοτονο...
alexandr0s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ζητώ τη πολύτιμη βοηθειά σας για βελτίωση της ιστοσελίδας μουονομάζεται http://www.pageon.gr είναι φτιαγμένο σε joomla. Τι προτείνετε? Εσένα τι είναι αυτό που σου αρέσει στην ιστοσελίδα σου?
antonisid Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Φτιάξε καλυτερο μενού Βρες ενα σλόγκαν να εξηγεις τι ειναι η σελιδα σου Βαλε ενα καλυτερο φόντο Διακόσμησε καλυτερα τα άρθρα σου με πιο ωραια χρωματα,αλλη γραμματοσειρα και πιο μεγαλα γραμματα Φτιάξε λογότυπο Για ολα αυτα βεβαια πρεπει να ξερεις να παραμετροποιεις με css ενα joomla template.Προς το παρών δεν είναι καθόλου ωραίο πάντως.
pOLoS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 http://www.pageon.gr/templates/luckoftheirish/images/logo.png
Kitten1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ενα σου λεω artisteer 2 κανει τα παντα μονο με 150 ευρο ρε σι εχω και εγω 2 επιχείρης (site) αυτο στις διαφιμισεις που κουνιουντε πως το εκανες? και ναι αλλαξε το logo σου ---------- Προσθήκη στις 15:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ---------- ασε που το site σου περνει μικροτερη εικονα απο αυτη που εδοσες ---------- Προσθήκη στις 15:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ---------- το site ειναι μονοτονο... Έχεις δίκιο πρέπει να το ψάχνω περισσότερο αλλά δεν βιάζομαι γιατί θελω να γίνει καλή δουλειά.. Όσον αφορά αυτο με τις διαφημίσεις που κάνουν τα κόλπα τους είναι module και ονομάζεται joomulus αν δεν το βρείς στείλε μου να σου πώ πως. Αν θές στείλε μου ένα pm με τις δυο ιστοσελίδες που φτιάχνεις να έχω μια ιδέα και γώ και να μοιρασουμε απόψεις για βελτίωση - θα ήταν πολύ καλό και συνεργάσιμο. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και περιμένω κιάλλες ειδικά από όσους γνωρίζουν να χρησιμοποιούν joomla, Θα με βοηθούσαν πολύ.
Maniakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εσένα τι είναι αυτό που σου αρέσει στην ιστοσελίδα σου? Θα συμφωνήσω...
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 να μπορουσα να σου κανω pm καλα θα ηταν αλλα δεν γινετε ενεργοπισε τα pm σου... το ενα site ειναι με λευκά είδη τou cs-cart και το αλλο ειναι sex-shop του joomla
Kitten1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω βελτίωσα κατα πολύ στο design. Λίγες πινελιές μένουν. Σας ευχαριστώ. Στείλτε συμβουλές!
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ειλικρινά: Μια από τα ίδια. Δυο κλικ, βαρέθηκα και έφυγα. Δε με έπεισε να μείνω (πόσο μάλλον να το επισκεφτώ πάλι) The greek ultimate search Machine Θα πρότεινα The greek ultimate search engine Το κορίτσι πάνω δεξιά ( το χαζοξανθό μοντέλο) με προϋποθέτει αρνητικά για το site. Έχεις καλό domain, μην το κάψεις σε κακό site.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δε μου αρεσει το λογο σου και το ασπρο μπακγκραουν σε μερικες εικονες... τα αλλα ειναι ωραία..... πιστευω Με τη σειρα μου σας δινω και εγώ κατι που φτιάχνω και θελω να μου πειτε καμια ιδεα να αλλάξω τα χρώματα.... Ειναι σε πρωιμο στάδιο http://parhs.no-ip.org:8080/medilab/system/users/create
antonisid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Σαφως βελτιωμένο απ το αρχικό.Μια χαρη , βγαλε τον counter δεν ειμαστε στο 1996. Επισης το κυριο μερος της σελιδας διακοσμησε το λιγο πιο πολυ..με κανα border με καμμια σκια , με λιγο πιο φωτισμενα γραμματα γιατι ειναι λιγο μονοτονο.Επαναλαμβανω ομως οτι υπαρχει αρκετη βελτιωση.
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 τωρα ναι , ειναι καλητερο! (ευτιχως που το αγορασες το artisteer!:lol:)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Παίδες κανείς να με βοηθησει με το δικό μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.