Προς το περιεχόμενο

ψηφιακη τηλεοραση (προβλημα)

sarman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησερτα!!!

εχω εναν αποδικοποιητη της drake ειναι απο τουσ πρωτους που ειχαν βγει για τα ψηφιακα της ερτ.τωρα που εγιναν ψηφιακα κ τα υπολοιπα καναλια,τα πιανω στην συχνοτητα τους αλλα χωρισ εικονα,μονο οιχο,τα καναλια της ερτ τα πιανω κανονικα (οιχος κ εικονα).Μπορει καποιως να βοηθισει στο τι φταιει ? (δοκιμασα να βρω καποιο firmware αλλα πουθενα...)

ΥΓ.παρακαλω να μην υπαρξη καποια απαντηση του στιλ παρε αλλον αποδικοποιητη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Καλησερτα!!!

εχω εναν αποδικοποιητη της drake ειναι απο τουσ πρωτους που ειχαν βγει για τα ψηφιακα της ερτ.τωρα που εγιναν ψηφιακα κ τα υπολοιπα καναλια,τα πιανω στην συχνοτητα τους αλλα χωρισ εικονα,μονο οιχο,τα καναλια της ερτ τα πιανω κανονικα (οιχος κ εικονα).Μπορει καποιως να βοηθισει στο τι φταιει ? (δοκιμασα να βρω καποιο firmware αλλα πουθενα...)

Ευχαριστω.

Πέτα τον και πάρε καινούριο που να υποστηρίζει mpeg4 και mpeg2. Αυτός που έχεις προφανώς υποστηρίζει μόνο mpeg2.

Δημοσ.
Πέτα τον και πάρε καινούριο που να υποστηρίζει mpeg4 και mpeg2. Αυτός που έχεις προφανώς υποστηρίζει μόνο mpeg2.

αυτο εννοουσα....

υπαρχουν firmware ξερεις που κανουν αναβαθμιση οποτε παιζει ή αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα τι λυση βρηκε κ εαν βρηκε γιατυο ανοιξα το θεμα αυτο.

Δημοσ.

αυτο εννοουσα....

υπαρχουν firmware ξερεις που κανουν αναβαθμιση οποτε παιζει ή αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα τι λυση βρηκε κ εαν βρηκε γιατυο ανοιξα το θεμα αυτο.

Θες δε θες θα πάρεις άλλον αποδικοποιητή δυστυχώς:P. Δεν υπάρχει λύση (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Και εγώ μια από τα ίδια είμαι. Έχω ρωτήσει σε λόγκους, βουνά, λαγκάδια αλλά...:cry::cry: Την φάγαμε φίλε μου. Δεν ξέρω αν με μία αναβάθμιση θα μπορούσε να γίνει. Αλλά και να μπορούσε χαζοί είναι να το κάνουν.

Δημοσ.

αυτο εννοουσα....

Εφόσον ο decoder είναι κομμάτι του hardware τότε ναι η λύση είναι να πάρεις καινούριο ψηφιακό δέκτη.To firmware θα σε βοηθούσε στην περίπτωση που το decoding γινόταν απ το firmware κι όχι απο κάποιο ολοκληρωμένο κύκλωμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...