katina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σας και πάλι. Θέλω να δημιουργήσω ένα e-shop. Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής που μπορώ να δέχομαι; Και περα από paypal πώς μπορώ να δέχομαι χρήματα από πιστωτικές κλπ. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος; Κάτι άκουσα για πειραιώς και winbank. Τι λέτε; Ποια είναι η διαδικασία; Σας ευχαριστώ πολύ!! :-D
giannis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 θα πρέπει να εχεις για αρχή ενα Εμπορικό λογαριασμό σε μια τραπεζα μετα τα αλλα ειναι πιο ευκολα.
katina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχω λογαριασμό σε πολλές τράπεζες! Τι εννοείς εμπορικό; Σε ευχαριστώ πολύ!
barca10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα εδώ. Τα 'χουμε ξαναπεί! Ααα δεν μας είπες το eshop σε τι το στήνεις?
katina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Λέω για Cs-cart γιατί νομίζω πως είναι το μόνο ελληνικό. Δεν έχω πολύ εμπειρία. Εσείς τι λέτε; Πιο βολεύει πιο πολύ για τα ελληνικά δεδομένα με πιστωτικές κλπ;
pp6210 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Φίλος μου με ενοικιαζόμενα έκανε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, το easypay, η προμήθεια που θα χρεωθούν οι πελάτες σου είναι μικρότερη από αυτήν που (κάποιες) τρ[απεζες χρεώνουν ακόμα για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου. Βέβαια σε χρεώνει και εσένα με προμήθεια νομίζω, αλλά έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο αφού οι συναλλαγές γίνονται στο site της τράπεζας. Για ψάξτο λίγο.. (που λεει και η Ζέτα στη διαφήμιση)
dimsot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 πας σε μια τραπεζα και ζητας το λογισμικο που κανει αυτη την δουλεια (χοντρικα) ειναι οπως τα μηχανακια που εχουν τα καταστηματα και βαραει τη πιστωτικη σου καρτα και την χρεωνει, ειναι το ιδιο πραγμα αλλα σε προγραμμα που το συνδεειες με το site σου για περισσοτερα ρωτα σε μια τραπεζα
giannis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπα και πριν θα πρέπει να έχεις ένα λογαριασμό εμπορικό το οποίο για να το ανοίξεις προϋποθέτει έναρξη εφορία και τέτοια. Μετά από την τράπεζα υπάρχει η δυνατότητα να σου δώσουνε API για να αναπτύξεις την σύνδεση μέσο της σελίδας σου. Σε εφαρμογές όπως joomla, oscommerce υπάρχουν ήδη έτοιμες εφαρμογές (modules) στο εμπόριο που δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά απλά να την εγκαταστήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.