Crispon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον στο σπιτι εχουμε μια συνδεση 4mbps που ουτε αυτα πιανει δηλαδη ,τελος παντων! Tο προβλημα μου ειναι πως δινω internet και στον αδερφο μου μεσω wireless και θελω να ρωτησω αν ειναι εφικτο να περιορισω το την ταχυτητα που του δινω! Για παραδειγμα οπως κανουμε στους download managers που τοθς λεμε θα κατεβαζεις με μεγιστη ταχυτητα π.χ 90klps ενω κανονικα μπορεις να κατεβαζεις με 350klps!Ετσι λοιπον θελω να ρωτησω αν γινεται για παραδειγμα απο τα 3800klps που πιανω να περιορισω το wireless να δινει μεχρι 1000 και να κραταω εγω τα αλλα 2800! Το ρουτερ μου ειναι το NetFaster IAD! (αυτο που σου δινει η Hol)! Ευχαριστω!
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 θα εγκαταστησεις στον υπολογιστή του αδερφού σου το NetLimiter
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 apo ton ρουτερ δεν γινεται.μονο με το προγραμμα που θα πρεπει να μπει στο pc του αδερφου σου και βεβεα εννοειται οτι αυτος μπορει να το απενεργοποιησει αμα θελει.
DDoS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Η ασυρματη καρτα πιθανον να εχει βαθμιδες ισχυος, αν μπεις στα properties. βαλτην στο μισο ας πουμε
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 σκοπος ειναι μην πεσει πολυ το σημα και μετα κλεινουν καμια πορτα και τρωει disconect.
messltoI Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Πάρε το Gennet Oxygen από την Τελλάς, σήκωσε δεύτερο SSID και βάλε bandwidth limit σε αυτούς που θα συνδέονται σε αυτό!
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 αν ειναι να παρεις το oxygen για να το κανεις αυτο ας βαλει καλυτερα το Net limiter.η tellas αχτι το εχω να δωσει ενα σωστο ρουτερ .που παει και τα βρισκει αυτα.
nick#18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 αν ειναι να παρεις το oxygen για να το κανεις αυτο ας βαλει καλυτερα το Net limiter.η tellas αχτι το εχω να δωσει ενα σωστο ρουτερ .που παει και τα βρισκει αυτα. Και αυτο το siemens που εδινε ηταν... εγραφε και στην αποδειξη "low end modem router" και πραγματικα ετσι ηταν...οπου εχω δει αυτο το modem και το εχω χρησημοποιεισει πραγματικα ΣΕΡΝΕΤΕ η πλοηγηση...
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Και αυτο το siemens που εδινε ηταν... εγραφε και στην αποδειξη "low end modem router" και πραγματικα ετσι ηταν...οπου εχω δει αυτο το modem και το εχω χρησημοποιεισει πραγματικα ΣΕΡΝΕΤΕ η πλοηγηση... siemens το μονο που βγηκε καλο ηταν το sl2 141.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.