Προς το περιεχόμενο

Τρελό με μνμ στον τηλεφωνητή!!!!!!!!!

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το δίκτυο είναι cosmote συμβόλαιο.Και να πάρω τηλέφωνο να πώ τι;;Το πιό πιθανό είναι να μην ξέρουν τί τους γίνεται,πιστεύεις οτι αυτοί που απαντούν στην εξυπηρέτηση πελατών έχουν περισσότερες γνώσεις από τους απλούς καταναλωτές;;!!!Αν πάλι μιλάς για απλή καταγραφή του συμβάντος....δεν με απασχολεί,απλά ψάχνω να δώ τι μπορεί να έχει γίνει όσον αφορά την πιθανότητα παρακολούθησης της δικής μου σύνδεσης,και το κλασικό που λένε ειναι κάτι με εντοπιαμό κακόβουλων κλήσεων και τα σχετικα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Μήπως να αλλάξεις δίκτυο?

Αφού αλλαξες συσκευή κινητου, το επομενο ειναι το δικτυο.

Επίσης ειναι πιθανό να μαθαίνει τον αριθμό σου από καποιον που εσυ το δίνεις και μετα το βρισκει απο αυτον. Η του δινει αυτός με τη θελησή του η χωρίς να το ξέρει..

Δημοσ.

Οτι μπορεί να πάρεις κάποιον κατά λάθος το έχω ακούσει και μου έχει συμβεί άλλα να παίρνεις τον ευατο σου κατά λάθος πρώτη φορά το ακούω...

Το κινητό με συμβόλαιο το έχεις ; Μπορείς να ζητήσεις να δεις τις κλήσεις που γίνανε ;

Επίσης το κινητό σου έχει recording memo ;

Δημοσ.
Οτι μπορεί να πάρεις κάποιον κατά λάθος το έχω ακούσει και μου έχει συμβεί άλλα να παίρνεις τον ευατο σου κατά λάθος πρώτη φορά το ακούω...

Το κινητό με συμβόλαιο το έχεις ; Μπορείς να ζητήσεις να δεις τις κλήσεις που γίνανε ;

Επίσης το κινητό σου έχει recording memo ;

Το κινητό είναι συμβόλαιο' date='στην αναλυτική κατάσταση δεν υπάρχει κλήση πρός τον εαυτό μου και δεν έχει recording memo.....

Δημοσ.

Για την κοπέλα: Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει εξερχόμενη προς το νούμερό σου. Αλλιώς θα ήταν όντως κλήση προς τον εαυτό σου και χρήση τηλεφωνητή.

Λες ότι ο "φίλος" βρίσκει συνεχώς τον αριθμό του τηλεφώνου σου, Μία απλή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις προσωρινά κάρτα, όχι συμβόλαιο. Μέχρι το καλοκαίρι έχεις το δικαίωμα να μην δώσεις τα στοιχεία σου, πρακτικά λοιπόν κάποιος που θέλει να βρει το νούμερό σου δεν θα μπορεί (εκτός αν απευθυνθεί σε εσένα ή σε πρόσωπα εμπιστοσύνης). Φρόντισε να μην προφέρεις τον αριθμό σου ούτε στο σπίτι σου (ποτέ δεν ξέρεις...), αλλά γράψε τον κατευθείαν στην ατζέντα των γονιών σου.

Για το παληκάρι με το samsung: Εκτός από bug της εταιρίας, δεν μπορώ (ή δεν τολμώ) να υποθέσω κάτι άλλο.

Πάντως παρακολουθήσεις συνομιλιών μέσω κινητών γίνονται από τότε που... βγήκαν τα κινητά, οπότε ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.

Για τον τύπο που θυμήθηκε το ghost.

Καμία σχέση με το θέμα. Η ταινία που ταιριάζει είναι "Η συνομιλία" του Κόπολα.

[ame]

[/ame]

Δημοσ.

για να σε παρακολουθησει καποιος που δεν δουλευει σαν τεχνικος στην εταιρια που εισαι και εσυ,(χλωμο)

πρεπει να βαλει στο κινητο σου ας πουμε ιο.ειτε να χαρισει το πειραγμενο κινητο ειτε να παρεις bluetooth arxeio ειτε mms και το τρεξεις...

ΑΚΟΜΗ και τα παραπανω να συμβουν θα φαινοντε οι κλησεις/sms προς καποιον αλλον αριθμο στον λογαριασμο σας λιγα sec αφου κανεις εσυ κληση ή στειλεις sms ή λαβεις.

για να το φερουμε το κινητο στα ισα του ,απλα κανουμε hard reset και σβηνονται ολα

Δημοσ.
για να σε παρακολουθησει καποιος που δεν δουλευει σαν τεχνικος στην εταιρια που εισαι και εσυ' date='(χλωμο)

πρεπει να βαλει στο κινητο σου ας πουμε ιο.ειτε να χαρισει το πειραγμενο κινητο ειτε να παρεις bluetooth arxeio ειτε mms και το τρεξεις...

ΑΚΟΜΗ και τα παραπανω να συμβουν θα φαινοντε οι κλησεις/sms προς καποιον αλλον αριθμο στον λογαριασμο σας λιγα sec αφου κανεις εσυ κληση ή στειλεις sms ή λαβεις.

για να το φερουμε το κινητο στα ισα του ,απλα κανουμε hard reset και σβηνονται ολα[/quote']

Χμμμ....και επειδή είπαμε ότι είμαι ελαφρώς άσχετη τί ακριβώς είναι το hard reset και πώς το εφαρμόζω σε iphone;;Ευχαριστώ πολύ πάντως όλους σας για την βοήθεια παιδιά!!!!

• Moderators
Δημοσ.
Χμμμ....και επειδή είπαμε ότι είμαι ελαφρώς άσχετη τί ακριβώς είναι το hard reset και πώς το εφαρμόζω σε iphone;;Ευχαριστώ πολύ πάντως όλους σας για την βοήθεια παιδιά!!!!

Επαναφορα. Συνδεσε το τηλεφωνο με το itunes και κανε restore.

Δημοσ.

Επαναφορα. Συνδεσε το τηλεφωνο με το itunes και κανε restore.

Οκ....μόλις γυρίσω σπίτι θα το εφαρμόσω.αα...πρέπει να κάνω backup πρώτα έτσι;;;μην χάσω ότι έχω μέσα γιατι κάποια είναι αναντικατάστατα ....ευχαριστω!!

• Moderators
Δημοσ.
Οκ....μόλις γυρίσω σπίτι θα το εφαρμόσω.αα...πρέπει να κάνω backup πρώτα έτσι;;;μην χάσω ότι έχω μέσα γιατι κάποια είναι αναντικατάστατα ....ευχαριστω!!

Noμιζω οταν το συγχρονιζεις με το itunes κρατα backup εξ'ορισμου. Καποιος κατοχος θα μας διαφωτισει περισσοτερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...