Προς το περιεχόμενο

Τρελό με μνμ στον τηλεφωνητή!!!!!!!!!

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν παρεις τον εαυτο σου τηλεφωνο θα γινει αυτο που περιεγραψες. Αν δεν βλεπεις στις εξερχομενες το τηλεφωνο σου υποπτο' date=' επισης αν δεν εχεις αποθηκευμενο το νουμερο σου.

Το αν ειναι ηθικο, δυσκολο, χαζο ή ριψοκινδυνο αλλο δεν εχει νοημα πιστευω να σχολιαζουμε χωρις να ξερουμε απο μεσα τον ανθρωπο- υπαρχει κοσμος και κοσμος. Το οτι μπορει να γινει, γινεται... υπαρχουνε τεχνικες και software, δεν χρειαζεται να γινει απο υψηλα ισταμενους οπως με τις υποκλοπες vodafone. Βεβαια νομιζω υπερβολικα δυσκολο χωρις να εχει φυσικη προσβαση στο κινητο σου. Αν καταλαβα ειπες οτι εχει κατηγορηθει για παρομοια πραματα και βλεπεις οτι συμβαινουνε περιεργα πραγματα με το κινητο σου, δεν το βρισκω μεγαλομανια ή συνδρομο καταξίωσης.

Εχει πολυ ενδιαφερον το θεμα, πες μας τελικα τι ητανε οταν μαθεις, κυριως για το αν τελικα δεν ητανε "τυχαιες" οι ηχογραφησεις και ποια η τεχνικη δηλαδη χωρις να ακουμπησει το κινητο σου- να ξερουμε, δυσκολοι καιροι.[/quote']

Δεν έχω ακόμη μπορέσει να το εξηγήσω,σίγουρα δεν ήταν κλήση από μένα.Δεν θέλω ν ακούγομαι τρελλή ή μεγαλομανης ή οτιδήποτε άλλο αλλά πραγματικά έχω πρόβλημα και ψάχνω όπως μπορώ να προφυλαχτώ.θεώρησα καλή ιδέα να ρωτήσω άτομα πιό σχετικά απο μένα σε θέματα τεχνολογίας και δυνατοτήτων αυτής αλλα απ ότι κατάλαβα οι περισσότεροι εδώ το ´εριξαν στην πλάκα και τα χαζά...anyway,θα την βρώ την άκρη κι ευχαριστώ.....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, ήμουν έτοιμος να ανοίξω καινούργιο θέμα. Οδηγούσα πριν από 2 ώρες στην Εθνική και είχα το κινητό (Samsung) στη βάση του στο ταμπλό. Άκουγα μουσικούλα και τραγουδούσα. Μετά από λίγο, χτύπησε το τηλέφωνο με απόκρυψη, το απάντησα και άκουσα τον εαυτό μου να τραγουδά το προηγούμενο τραγούδι. Δηλαδή, άκουσα ότι είχε συμβεί πριν από 2-3 λεπτά.

Αυτό πώς το εξηγείτε, γιατί εγώ θα τρελαθώ...

Δημοσ.

Κάποιος σε παρακολουθεί.

Δεν είναι δύσκολο πλέον.

Εκτός κι αν εσύ και η κοπελιά από πάνω έχετε το ίδιο δίκτυο και το δίκτυο αυτό έχει bug.

Δημοσ.

Σηκωθείτε τώρα από:

καρέκλες

ντιβανια,

πολυθρόνες,

κρεββάτια,

πατώματα

και προμηθευτείτε φίλοι μου το καταπληκτικό μου βιβλίο ¨Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας"

Τα λέω και τα γράφω όλα μέσα, από το πώς μας παρακολουθούν, μέχρι το πώς δημιουργούν υποταγές συνειδήσεων.

Ελοχίμ, Νεφελίμ, Ελ, Μελ, Μαρμελέλ, όλοι βρίσκονται εδώ μέσα...

Ρε παιδιά, αν αρχίσαμε κι αυτά, δεν ξέρω τι άλλο πια να περιμένω...

Σαν ταινία από το μέλλον μου μοιάζει όλο αυτό...

Δημοσ.

μηπως παιζει το sim spy μικρη συσκευη που δεχεται σιμ καρτα και τηλεφωνας τον αριθμο της σιμ και ακους τα παντα. ψαξε τα δωματια καλα. :-)

http://www.1ena.gr/

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ SIM

Δημοσ.
Κάποιος σε παρακολουθεί.

Δεν είναι δύσκολο πλέον.

Εκτός κι αν εσύ και η κοπελιά από πάνω έχετε το ίδιο δίκτυο και το δίκτυο αυτό έχει bug.

Πού να με παρακολουθεί φίλε μου; Στην εθνική οδό; Μόνος μου ήμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου και επέστρεφα Αθήνα.

Όχι, την κοπέλα δεν τη γνωρίζω.

Δημοσ.
Πού να με παρακολουθεί φίλε μου; Στην εθνική οδό; Μόνος μου ήμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου και επέστρεφα Αθήνα.

Όχι, την κοπέλα δεν τη γνωρίζω.

Misunderstood

Το να παρακολουθήσεις κάποιος στο κινητό του πλέον είναι τόσο απλό όσο να πας στο περίπτερο να πάρεις τσίχλες.

Πιθανά σενάρια για την περίπτωσή σου:

1. Να σου παρακολουθεί κάποιος το κινητό

2. Να είσαι στο δίκτυο της CosVodTim όπως και η παραπάνω κοπελίτσα και να έχει bug και να δημιουργεί τέτοια αστεία

3. Να έχεις κινητό SoNoKSams όπως και η παραπάνω κοπελίτσα, να έχει bug και να δημιουργεί τέτοια αστεία

/Highlander

Δημοσ.

Καλά με αυτά που διάβασα σε αυτό το thread,δηλαδή πόσο εύκολα σε παρακολουθεί κάποιος,έτσι μου ΄ρχεται να απαλλαγώ από τα κινητά για πάντα. :shock:

Δημοσ.
μηπως παιζει το sim spy μικρη συσκευη που δεχεται σιμ καρτα και τηλεφωνας τον αριθμο της σιμ και ακους τα παντα. ψαξε τα δωματια καλα. :-)

http://www.1ena.gr/

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ SIM

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν άρχισα να υποψιάζομαι ήταν να κάνω το σπίτι φύλλο και φτερό χωρίς να βρώ απολύτως τίποτα!!!

Δημοσ.
Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν άρχισα να υποψιάζομαι ήταν να κάνω το σπίτι φύλλο και φτερό χωρίς να βρώ απολύτως τίποτα!!!

Αν ήταν να τα βρίσκετε τόσο εύκολα.... οι άλλοι δεν θα είχαν δουλειά να κάνουν.

Δημοσ.

Εκανες καταλάθος κλήση από το κινητό σου στον εαυτό σου και επειδη ήταν κατελημένο (φυσικα :P) εγραψε στον τηλεφωνητη ότι άκουγες. (μαλλον όπως καθοσουν δεν ήταν κλειδωμένο και έγινε ότι έγινε

Δημοσ.
Εκανες καταλάθος κλήση από το κινητό σου στον εαυτό σου και επειδη ήταν κατελημένο (φυσικα :P) εγραψε στον τηλεφωνητη ότι άκουγες. (μαλλον όπως καθοσουν δεν ήταν κλειδωμένο και έγινε ότι έγινε

Eίναι κι αυτό μια γνώμη πολύ σωστή.

Δύσκολα πιστευτή, αλλά όχι και ακατόρθωτη.

Δημοσ.

δεν γίνεται πάντα αυτό, σε voda π.χ. δεν μπορείς να πάρεις τον εαυτό σου. Και επιπλέον, θα βρεις την κλήση στις εξερχόμενες - η κοπέλα που άνοιξε το θέμα δεν βρήκε τίποτα, δεν ξέρω αν βρήκε ο φίλος με το samsung.

Μήπως να μας πείτε και ποιό είναι το δίκτυό σας ρε παιδιά που είχατε το θέμα??? Η ακόμα καλύτερα, να πάρετε την εξυπηρέτηση και να το αναφέρετα, να αρχίσουν να ψάχνουν αυτοί τι μπορεί να συμβαίνει αντί εμείς!!

Και οι υποκλοπές στη voda από τεχνικό κόλλημα με τις αναφορές παράδοσης μυνημάτων σε Q ξεκίνησε....

Δημοσ.
Eίναι κι αυτό μια γνώμη πολύ σωστή.

Δύσκολα πιστευτή, αλλά όχι και ακατόρθωτη.

Το είχα πάθει αυτό :) (όχι πρόσφατα)

Δημοσ.

δεν γίνεται πάντα αυτό' date=' σε voda π.χ. δεν μπορείς να πάρεις τον εαυτό σου. Και επιπλέον, θα βρεις την κλήση στις εξερχόμενες - η κοπέλα που άνοιξε το θέμα δεν βρήκε τίποτα, δεν ξέρω αν βρήκε ο φίλος με το samsung.

Μήπως να μας πείτε και ποιό είναι το δίκτυό σας ρε παιδιά που είχατε το θέμα??? Η ακόμα καλύτερα, να πάρετε την εξυπηρέτηση και να το αναφέρετα, να αρχίσουν να ψάχνουν αυτοί τι μπορεί να συμβαίνει αντί εμείς!!

Και οι υποκλοπές στη voda από τεχνικό κόλλημα με τις αναφορές παράδοσης μυνημάτων σε Q ξεκίνησε....[/quote']

Το δίκτυο είναι cosmote συμβόλαιο.Και να πάρω τηλέφωνο να πώ τι;;Το πιό πιθανό είναι να μην ξέρουν τί τους γίνεται,πιστεύεις οτι αυτοί που απαντούν στην εξυπηρέτηση πελατών έχουν περισσότερες γνώσεις από τους απλούς καταναλωτές;;!!!Αν πάλι μιλάς για απλή καταγραφή του συμβάντος....δεν με απασχολεί,απλά ψάχνω να δώ τι μπορεί να έχει γίνει όσον αφορά την πιθανότητα παρακολούθησης της δικής μου σύνδεσης,και το κλασικό που λένε ειναι κάτι με εντοπιαμό κακόβουλων κλήσεων και τα σχετικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...