Προς το περιεχόμενο

Τρελό με μνμ στον τηλεφωνητή!!!!!!!!!

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω i phone32g και πρόσβαση σε αυτό το κινητό δεν έχει καθότι το πήρα πολυ μετα αλλά...με βάζεις σε σκέψεις....και αν υπάρχει πρόσβαση στο νούμερο του τηλεφώνου μέσω του κολλητού του που δουλεύει σε

Μεγάλη εταιρία κινητης τηλεφωνίας ως τεχνικός;;;;μπορεί να με παρακολουθεί κι εγώ να μην το ξέρω;;;;;;;

όχι το θεωρώ απίθανο οποισδήποτε τεχνικός ακόμα και μικρής εταιρίας να ρισκάρει ποινικό αδίκημα για τον φίλο του, άσε που είναι πιό δύσκολο από όσο φανταζομαστε όλοι μας.

Στην φίλη μου ήταν ένα smartphone nokia που της είχε κάνει δώρο (και μάλιστα στην αρχή εντυπωσιαστήκαμε για το πόσο large ήταν ο τύπος και της πήρε τέτοιο τηλέφωνο ενώ εκείνη ήταν απλή χρήστρια, ούτε καν ξυπνητήρι δεν χρησιμοποιούσε!), το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε από εξειδιεκευμένο τεχνικό οτι έτρεχε software κρυφής ακοής όσο ήταν standby.

Εφ΄'οσον δεν είχε πρόσβαση στο iphone σου, νομίζω οτι ήταν απλά glitch και πήρες τον εαυτό σου και σε πέταξε στον τηλεφωνητή - όπως είπε και ένας φίλος πιό πάνω. Βέβαια σε vodafone δεν γίνεται να πάρεις τον εαυτό σου, μόλις δοκίμασα με 2 νούμερα cu που έχω και πέφτει η γραμμή. Σε wind συμβόλαιο γίνεται!

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απλά πατήθηκε κάποιο κουμπί και πήρες τον εαυτό σου κατά λάθος. Βγήκε φυσικά κατειλημμένο και σε προώθησε στον τηλεφωνητή, ο οποίος κατέγραψε αυτά που έλεγες εκείνη τη στιγμή.

αυτό ακριβώς

Δημοσ.
Δηλαδή το έψαξες το θέμα και πιο πιθανό είναι να σε κλέβει ο φίλος τεχνικός του πρώην σου μέσω υποκλοπής από μεγάλη εταιρία κινητής επειδή προφανώς έχει τα άπειρα λεφτά' date=' γνωριμίες και μέσα για να το κάνει, από το να έχει γίνει πατάτα με το κινητό σου και τον τηλεφωνητή του?

Πφφφ γυναικεία μεγαλομανία :P[/quote']

Όχι μεγαλομανία,ξέρω ότι το έκανε με άλλα άτομα και μου έχει δώσει σημάδια ότι μπορεί να παίζει και αυτό το σενάριο καθότι έχω αλλάξει 4νούμερα κινητου,2 συσκευές και πάλι καταφέρνει να βρίσκει το νούμερό μου ακόμη και αυτό που έχουν μόνο οι γονείς μου και εγώ και κανείς άλλος....anyway...άλλο κομμάτι αυτό....

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

όχι το θεωρώ απίθανο οποισδήποτε τεχνικός ακόμα και μικρής εταιρίας να ρισκάρει ποινικό αδίκημα για τον φίλο του' date=' άσε που είναι πιό δύσκολο από όσο φανταζομαστε όλοι μας.

Στην φίλη μου ήταν ένα smartphone nokia που της είχε κάνει δώρο (και μάλιστα στην αρχή εντυπωσιαστήκαμε για το πόσο large ήταν ο τύπος και της πήρε τέτοιο τηλέφωνο ενώ εκείνη ήταν απλή χρήστρια, ούτε καν ξυπνητήρι δεν χρησιμοποιούσε!), το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε από εξειδιεκευμένο τεχνικό οτι έτρεχε software κρυφής ακοής όσο ήταν standby.

Εφ΄'οσον δεν είχε πρόσβαση στο iphone σου, νομίζω οτι ήταν απλά glitch και πήρες τον εαυτό σου και σε πέταξε στον τηλεφωνητή - όπως είπε και ένας φίλος πιό πάνω. Βέβαια σε vodafone δεν γίνεται να πάρεις τον εαυτό σου, μόλις δοκίμασα με 2 νούμερα cu που έχω και πέφτει η γραμμή. Σε wind συμβόλαιο γίνεται![/quote']

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδια ..... :-)

Δημοσ.

Giristroula10 (ελπίζω όχι 10 ετών :P).

Αν το υποψιάζεσαι όλα αυτά ή αν απλά σε ενοχλεί κάποιος στο τηλέφωνο κάνε μια βόλτα στο αστυνομικό τμήμα.

Δημοσ.
Έχει ένα δίκιο ο Praetorianos εδώ που τα λέμε. :lol:

Έχεις αποθηκευμένο το δικό σου νούμερο; Αν ναι τσέκαρε τις εξερχόμενες σου μπας και ανταμώσεις τον αριθμό σου και βγούμε από τις ίντριγκες και τις πλεκτάνες!

Το σατανικό γέλιο ξέχασες!

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αυτο....δεν υπάρχει τίποτα στις εξερχόμενες μου....,ευχαριστω όπως και να χει παιδια!!!!

Δημοσ.

Finall fantasy που ελεγε και καποιος, καλο ειναι μερικοι να το γυρισουν σε αισθηματικες ταινιες και να αφησουν τις επιστημονικης φαντασιας :o

Εχω και μια απορια :devil: Ο κυριος που εχει τις γνωσεις να κανει τετοια ιστορια χωρις να εχει προσβαση σε καποιο κινητο (λεω εγω) ειναι δυνατον να καρφωθει???

Δημοσ.
Finall fantasy που ελεγε και καποιος' date=' καλο ειναι μερικοι να το γυρισουν σε αισθηματικες ταινιες και να αφησουν τις επιστημονικης φαντασιας :o

Εχω και μια απορια :devil: Ο κυριος που εχει τις γνωσεις να κανει τετοια ιστορια χωρις να εχει προσβαση σε καποιο κινητο (λεω εγω) ειναι δυνατον να καρφωθει???[/quote']

Ο κύριος αυτός που έχει τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις για όλα αυτά έχει αποδειχτεί εκ των υστέρων ότι είναι αντικείμενο ερευνών απο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εδώ και χρόνια χωρίς να τον έχουν συλλάβει και αυτός είναι και ο λόγος που το ψάχνω τόσο πολύ δεδομένου ότι δεν είμαι και πολύ σχετική στα περί τεχνολογίας.Ευχαριστώ όλου όσους απάντησαν και ελπίζω να με παρατήσει ήσυχη σύντομα.Αυτά. :-/

Δημοσ.

xaxaxaxa ελιωσα στο γελιο !!!

Μην ανησυχεις γιατι κατι τετοιο δεν μπορει να γινει εξ αποστασεως.Ειπαμε τεχνικος σε εταιρια τηλεπικοινωνιων ειναι οχι διδακτορ ασφαλειας πληροφοριακων συστηματων και επικοινωνιακων δικτυων :-)

Δημοσ.
Απλά πατήθηκε κάποιο κουμπί και πήρες τον εαυτό σου κατά λάθος. Βγήκε φυσικά κατειλημμένο και σε προώθησε στον τηλεφωνητή, ο οποίος κατέγραψε αυτά που έλεγες εκείνη τη στιγμή.

το αυτο χωρις χαρδαβελες...

Δημοσ.

αν παρεις τον εαυτο σου τηλεφωνο θα γινει αυτο που περιεγραψες. Αν δεν βλεπεις στις εξερχομενες το τηλεφωνο σου υποπτο, επισης αν δεν εχεις αποθηκευμενο το νουμερο σου.

Το αν ειναι ηθικο, δυσκολο, χαζο ή ριψοκινδυνο αλλο δεν εχει νοημα πιστευω να σχολιαζουμε χωρις να ξερουμε απο μεσα τον ανθρωπο- υπαρχει κοσμος και κοσμος. Το οτι μπορει να γινει, γινεται... υπαρχουνε τεχνικες και software, δεν χρειαζεται να γινει απο υψηλα ισταμενους οπως με τις υποκλοπες vodafone. Βεβαια νομιζω υπερβολικα δυσκολο χωρις να εχει φυσικη προσβαση στο κινητο σου. Αν καταλαβα ειπες οτι εχει κατηγορηθει για παρομοια πραματα και βλεπεις οτι συμβαινουνε περιεργα πραγματα με το κινητο σου, δεν το βρισκω μεγαλομανια ή συνδρομο καταξίωσης.

Εχει πολυ ενδιαφερον το θεμα, πες μας τελικα τι ητανε οταν μαθεις, κυριως για το αν τελικα δεν ητανε "τυχαιες" οι ηχογραφησεις και ποια η τεχνικη δηλαδη χωρις να ακουμπησει το κινητο σου- να ξερουμε, δυσκολοι καιροι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όχι μεγαλομανία,ξέρω ότι το έκανε με άλλα άτομα και μου έχει δώσει σημάδια ότι μπορεί να παίζει και αυτό το σενάριο καθότι έχω αλλάξει 4νούμερα κινητου,2 συσκευές και πάλι καταφέρνει να βρίσκει το νούμερό μου ακόμη και αυτό που έχουν μόνο οι γονείς μου και εγώ και κανείς άλλος....anyway...άλλο κομμάτι αυτό....

Έτσι για την ιστορία, υπάρχει το ενδεχόμενο η συσκευή σου να υποστηρίζει εντοπισμό;

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν αλλάζεις κάρτα sim, αυτόματα στέλνεται ένα μήνυμα σε αριθμό που ο ρυθμίζων έχει καθορίσει, εμφανίζοντας εκτός αυτού και κάποιες άλλες πληροφορίες (π.χ. εντοπισμό θέσης).

Το έχεις ψάξει αυτό;

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία' date=' υπάρχει το ενδεχόμενο η συσκευή σου να υποστηρίζει εντοπισμό;

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν αλλάζεις κάρτα sim, αυτόματα στέλνεται ένα μήνυμα σε αριθμό που ο ρυθμίζων έχει καθορίσει, εμφανίζοντας εκτός αυτού και κάποιες άλλες πληροφορίες (π.χ. εντοπισμό θέσης).

Το έχεις ψάξει αυτό;[/quote']

Όχι δεν το έχω ψάξει και σίγουρα δεν ξέρω να σου πώ αν υποστηρίζει εντοπισμό,έχω ένα i phone3g τώρα αλλα τότε είχα νόκια.αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πώς γίνεται και βρίσκει πάντα το νούμερο του τηλεφώνου μου αφού είναι απόρρητο και τελείως διαφορετικό νούμερο!το μόνο κοινο είναι η εταιρία σύνδεσης που είναι Κοσμοτε εξ ου και οι υποψίες!!Άλλαξα όχι μόνο συσκευή αλλά και κάρτα sim οπότε....τι να πώ,δεν ξέρω!!Καμμιά ιδέα;;;;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...