circadian Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μηπως πηρες τον εαυτο σου τηλεφωνο ενω εβλεπες τηλεοραση??? (κατα λαθος)
Giristroula10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μηπως πηρες τον εαυτο σου τηλεφωνο ενω εβλεπες τηλεοραση??? (κατα λαθος) Είπαμε ότι ο πρώην είναι ψυχανώμαλος κι οχι εγώ ,αν και με αυτά που μου συμβαίνουν τί ναπώ....μήπως να βρώ κάναν καλό ψυχίατρο;;χεχεχε!!!! :-0
pp6210 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 πες μας και το μοντέλο του κινητού σου να σου πούμε πόσο πιθανό είναι να έχει εγκατασταθεί προγραμματάκι παρακολούθησης ή απλά έγινε μια τεχνική μπαρούφα με μικρόφωνο κτλ... Τα προγράμματα παρακολούθησης ΥΠΑΡΧΟΥΝ - αν και πανάκριβα και το κυριότερο, πρέπει ο άλλος να έχει πρόσβαση στο κινητό σου για να το σετάρει. Έχει συμβεί σε πολύ γνωστό μου άτομο που επίσης είχε μπλέξει σε ζόρικες καταστάσεις. Αν κατάλαβα καλά στον τηλεφωνητή άκουσες σε εισερχόμενο μήνυμα τα σχόλια που έκανες κάποια στιγμή νωρίτερα έτσι?
BadBoy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Απλά πατήθηκε κάποιο κουμπί και πήρες τον εαυτό σου κατά λάθος. Βγήκε φυσικά κατειλημμένο και σε προώθησε στον τηλεφωνητή, ο οποίος κατέγραψε αυτά που έλεγες εκείνη τη στιγμή.
n!nj@ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 εντάξει ρε παιδια είμαι κι εγώ paranoid αλλά μερικοί εδω μέσα ξεπερνουν τα όρια .. μάλλον έκανες κατι σαν αυτό που λεει ο bad boy . αλλιώς , θυμασαι εκείνη την τύπισσα στο scream ?
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 παιδια χτες το βραδυ επαιζε πιανο η κοπελα μου στο σπιτι της!Χτυπαει το κντ αποκρυψη και ακουει την μελωδια που επαιζε αλλα κανεις δεν μιλαγε!τι σκατα γινεται :mad: :mad:
Giristroula10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 πες μας και το μοντέλο του κινητού σου να σου πούμε πόσο πιθανό είναι να έχει εγκατασταθεί προγραμματάκι παρακολούθησης ή απλά έγινε μια τεχνική μπαρούφα με μικρόφωνο κτλ... Τα προγράμματα παρακολούθησης ΥΠΑΡΧΟΥΝ - αν και πανάκριβα και το κυριότερο' date=' πρέπει ο άλλος να έχει πρόσβαση στο κινητό σου για να το σετάρει. Έχει συμβεί σε πολύ γνωστό μου άτομο που επίσης είχε μπλέξει σε ζόρικες καταστάσεις. Αν κατάλαβα καλά στον τηλεφωνητή άκουσες σε εισερχόμενο μήνυμα τα σχόλια που έκανες κάποια στιγμή νωρίτερα έτσι?[/quote'] Έχω i phone32g και πρόσβαση σε αυτό το κινητό δεν έχει καθότι το πήρα πολυ μετα αλλά...με βάζεις σε σκέψεις....και αν υπάρχει πρόσβαση στο νούμερο του τηλεφώνου μέσω του κολλητού του που δουλεύει σε Μεγάλη εταιρία κινητης τηλεφωνίας ως τεχνικός;;;;μπορεί να με παρακολουθεί κι εγώ να μην το ξέρω;;;;;;;
Praetorianos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή το έψαξες το θέμα και πιο πιθανό είναι να σε κλέβει ο φίλος τεχνικός του πρώην σου μέσω υποκλοπής από μεγάλη εταιρία κινητής επειδή προφανώς έχει τα άπειρα λεφτά, γνωριμίες και μέσα για να το κάνει, από το να έχει γίνει πατάτα με το κινητό σου και τον τηλεφωνητή του? Πφφφ γυναικεία μεγαλομανία
qeadzc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Someone out there is experimenting, only the whole world is their lab! sorry αλλά δεν άντεξα
tsioudiver Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Έχει ένα δίκιο ο Praetorianos εδώ που τα λέμε. Έχεις αποθηκευμένο το δικό σου νούμερο; Αν ναι τσέκαρε τις εξερχόμενες σου μπας και ανταμώσεις τον αριθμό σου και βγούμε από τις ίντριγκες και τις πλεκτάνες! Someone out there is experimenting, only the whole world is their lab!sorry αλλά δεν άντεξα Το σατανικό γέλιο ξέχασες!
glaza Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Eχει συμβεί και σε μένα αυτό, δεν είναι τίποτα..τότε που το είχα ψάξει στο ιντερνετ λέγανε σε απλά ελληνικά ότι ''κολλάει'' το κινητό και κάνει κλήση στον εαυτό του...είναι σπάνιο μεν αλλά συμβαίνει μιας και το κινητό βρισκεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα σε επικοινωνία με το δίκτυο ακόμα κ όταν δεν το χρησιμοποιούμε όπως ξέρετε...οπότε μπορεί να την κάνει αυτήν την πατάτα..
Mika Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 εμενα πιο πολυ με ανησυχει που κανεις μεγαλοφώνος σχολια οταν βλεπεις μονη σου τηλεοραση...
chrispen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 εμενα πιο πολυ με ανησυχει που κανεις μεγαλοφώνος σχολια οταν βλεπεις μονη σου τηλεοραση... +1 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
Highlander Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Έχω i phone32g και πρόσβαση σε αυτό το κινητό δεν έχει καθότι το πήρα πολυ μετα αλλά...με βάζεις σε σκέψεις....και αν υπάρχει πρόσβαση στο νούμερο του τηλεφώνου μέσω του κολλητού του που δουλεύει σεΜεγάλη εταιρία κινητης τηλεφωνίας ως τεχνικός;;;;μπορεί να με παρακολουθεί κι εγώ να μην το ξέρω;;;;;;; Κάνε ένα reset στο κινητό σου καλού κακού.
kallair Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 δεν είναι κ τόσο δύσκολο πλέον να σε παρακολουθεί κάποιος. απλά δες αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.998703 όπως κ τα υπολοιπα προιόντα που πουλάει το eshop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.