Προς το περιεχόμενο

Τρελό με μνμ στον τηλεφωνητή!!!!!!!!!

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους....μου συνέβη κάτι εντελώς κουφό...πέστε μου την γνώμη σας.Με παίρνει τηλέφωνο κάποιος/α με απόκρυψη και αφήνει στον τηλεφωνητή του κινητού ένα μνμ όπου ακούγεται η εκπομπή της τηλέρασης που παρακολουθώ εκείνη την στιγμή αλλά και τα σχόλια που κάνω στα λεγόμενα του παρουσιαστή!!!!!!!!!!Πως γίνεται;;;;;;;;;;;

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους....μου συνέβη κάτι εντελώς κουφό...πέστε μου την γνώμη σας.Με παίρνει τηλέφωνο κάποιος/α με απόκρυψη και αφήνει στον τηλεφωνητή του κινητού ένα μνμ όπου ακούγεται η εκπομπή της τηλέρασης που παρακολουθώ εκείνη την στιγμή αλλά και τα σχόλια που κάνω στα λεγόμενα του παρουσιαστή!!!!!!!!!!Πως γίνεται;;;;;;;;;;;

Μη στεναχωριέσαι, είναι bug του συστήματος παρακολούθησης που έχει βάλει ο δικός σου. Με την επόμενη αναβάθμιση θα το διορθώσουν και δεν θα έχεις τέτοιες ενοχλητικές "παρενέργειες".

Δημοσ.
Μη στεναχωριέσαι, είναι bug του συστήματος παρακολούθησης που έχει βάλει ο δικός σου. Με την επόμενη αναβάθμιση θα το διορθώσουν και δεν θα έχεις τέτοιες ενοχλητικές "παρενέργειες".

Kαλα θες να πεις οτι την παρακολουθει ο δικος της;Δεν ειναι παρανομο;Και τι bug ειναι αυτο στον τηλεφωνητη;

@Giristroula10 εχεις παρει τπτ χαμπαρι?

Δημοσ.

τι κάνει update το σύστημα παρακολούθησης??:confused: η μήπως ο τηλεφωνητής?:confused:(πρώτη φορα άκου τέτοιο πράγμα στη ζωή μου)

Δημοσ.

Μη στεναχωριέσαι' date=' είναι bug του συστήματος παρακολούθησης που έχει βάλει ο δικός σου. Με την επόμενη αναβάθμιση θα το διορθώσουν και δεν θα έχεις τέτοιες ενοχλητικές "παρενέργειες".[/quote']

Εεεεε;;;;......εε...μήπως κάνετε πλάκα ωρέ;;;με τρομάζετε γιατί μιλάμε για πρώην δικό μου και μάλιστα επίμονο και ενοχλητικο!!!!!!είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ή θέλετε να με τρομάξετε;;Αν ισχύει το 2ο το έχετε καταφέρει!!!!

Δημοσ.
με τρομάζετε γιατί μιλάμε για πρώην δικό μου και μάλιστα επίμονο και ενοχλητικο!!!!!!

Αν συνδυάσουμε τα δύο γεγονότα... τότε καλά κάνεις και τρομάζεις.... αχαχαχαχαχα

Δημοσ.
Πέρα απο την πλάκα το έχω πάθει κι εγώ 2 φορές στο παρελθόν αυτό. Ισχύει.

Καί τί έκανες;;;...Και κυρίως....παίζει να με παρακολουθεί και τί μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση;;;;

---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

μηπως την ωρα που ακουγες το μην ειχες ανοιχτη την τηλεοραση σου;

Όχι,ήμουν σε άλλο δωμάτιο....

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

Μη στεναχωριέσαι' date=' είναι bug του συστήματος παρακολούθησης που έχει βάλει ο δικός σου. Με την επόμενη αναβάθμιση θα το διορθώσουν και δεν θα έχεις τέτοιες ενοχλητικές "παρενέργειες".[/quote']

Την επόμενη αναβάθμιση ποιανού;;;;;

Δημοσ.

1) Giristroula10 αυτός που σου είπε για αναβάθμιση σου κάνει πλάκα που μάλλον δεν έπιασες. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα

2) Γιατί να σε παρακολουθεί ο δικός σου και να στο στέλνει με μήνυμα στον τηλεφωνητή? Τι είδους ψυχανωμαλία είναι αυτή? Χαλάρωσε..

3) Το βασικότερο και το πιο απλό που σου είπε και άλλος χρήστης εδώ δεν σκέφτηκες. Το μικρόφωνο έχει μπλέξει τα μπούτια του με τον τηλεφωνητή και την ανοικτή ακρόαση. Τσέκαρε το.

Ο πρώην σου.

Δημοσ.
1) Giristroula10 αυτός που σου είπε για αναβάθμιση σου κάνει πλάκα που μάλλον δεν έπιασες. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα

2) Γιατί να σε παρακολουθεί ο δικός σου και να στο στέλνει με μήνυμα στον τηλεφωνητή? Τι είδους ψυχανωμαλία είναι αυτή? Χαλάρωσε..

3) Το βασικότερο και το πιο απλό που σου είπε και άλλος χρήστης εδώ δεν σκέφτηκες. Το μικρόφωνο έχει μπλέξει τα μπούτια του με τον τηλεφωνητή και την ανοικτή ακρόαση. Τσέκαρε το.

Ο πρώην σου.

Χαχαχαχα........και έτσι για ενημέρωση...είναι ψυχανώμαλος!!!!! :-Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...