tr3quart1sta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Σχεδον καθε φορα που κλείνω το transmission μου πετάει ένα μήνυμα οτι transmission was ended unexpected σε ελεύθερη μετάφραση και μου έχει τις επιλογές ignore, report to apple , open again περίπου . έχω την γερμανική έκδοση και ελπίζω να καταλάβατε περι ποιανου μηνύματος πρόκειτε. αν βοηθάει την ώρα που το κλείνω έχω ενεργά torrents... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον είναι πρόβλημα του transmission γιατί το κάνει και μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Και μένα μου το κάνει. Γενικά έχει αρχίσει να μου τη δίνει το Transmission. Όλο προβλήματα μου βγάζει κατά καιρούς. Το μtorrent τι λέει; Έστρωσε καθόλου από την πρώτη του έκδοση ή το έχουν αφήσει στην τύχη του; Κάποια άλλη εναλλακτική λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Same here, δεν το χρησιμοποιώ πλέον(γενικά torrents) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 και κάτι άλλο που ξέχασα να το αναφέρω πριν . όταν κατεβάζω torrent που έχει λιγους seeders και πιάνω χαμηλές ταχύτητες 100-200 kBps ενώ η μέγιστή μου είναι 1.15 mBps και παράλληλα μπαίνω σε σελίδες στον Safari έχει μεγάλη καθυστέρηση. τι παίζει εδώ? υπάρχουν ρυθμίσεις που μπορώ να εκμεταλευτώ το μέγιστο της συνδεσής μου? δλδ τα 900 kBps που περισεύουν να χρησημοποιηθούν απο τον Safari?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Κι εγω παρομοια προβληματα αντιμετωπιζα μεχρι που μου την εδωσε και εβαλα το vuze και ησυχασα.Μπορει να "τρωει" περισσοτερη μνημη αλλα ειναι μακραν πιο σταθερο απο το transmission Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Και εγω με το vuze βρηκα την υγεια μου, ολα τα αλλα μονο πονοκεφαλο φερνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georged7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 + 1 για Vuze αλλά περιμένω να δω και την 1.8 έκδοση του transmission Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Same deal here αλλά ποιος κλείνει τον torrent client? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Και γω τα χα αυτα τα προβληματα αρκετα συχνα, καποια στιγμη μου την εδωσε,το σουταρα, το ξαναβαλα, κ ολα οκ απο τοτε.. ανοιγει γρηγορα-κλεινει γρηγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Same deal here αλλά ποιος κλείνει τον torrent client? Χαχαχαχα σωστός! Και μένα το κάνει και έχει αρχίσει να μου τη σπάει. Και γενικά έχουν καιρό να βγάλουν κάνα update. Καλά που όταν πρωτοβάζω το torrent τρώει σκάλωμα και κει που ξεκινούσε αμέσως τώρα πρέπει να πατάω μερικές φορές το update tracker.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 και κάτι άλλο που ξέχασα να το αναφέρω πριν . όταν κατεβάζω torrent που έχει λιγους seeders και πιάνω χαμηλές ταχύτητες 100-200 kBps ενώ η μέγιστή μου είναι 1.15 mBps και παράλληλα μπαίνω σε σελίδες στον Safari έχει μεγάλη καθυστέρηση. τι παίζει εδώ? υπάρχουν ρυθμίσεις που μπορώ να εκμεταλευτώ το μέγιστο της συνδεσής μου? δλδ τα 900 kBps που περισεύουν να χρησημοποιηθούν απο τον Safari?? Αυτό που ρωτάει ο φίλος, ξέρει κανείς κάποια λύση; Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Χαμηλωστε τα μεγιστα connections που επιτρεπονται απο τις ρυθμισεις του transmission. Βαλτε πχ ενα νουμερο απο 30-50. Ή αναβαθμιστε τη συνδεση σας και παρτε ενα ποιοτικοτερο router! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Οι αλλάξτε πάροχο, η ακόμα καλύτερα και χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Χαμηλωστε τα μεγιστα connections που επιτρεπονται απο τις ρυθμισεις του transmission.Βαλτε πχ ενα νουμερο απο 30-50. Ή αναβαθμιστε τη συνδεση σας και παρτε ενα ποιοτικοτερο router! Πρέπει να ελαττώσω το max connections per torrent ή συνολικά τα connections του προγράμματος; Επίσης, επειδή ψάχνομαι αυτή την περίοδο για modem (έχω ένα που μου έχει δώσει το conn-x, υποτίθεται της Philips, αλλά μάπα του καρπούζι) έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλό με 4 ethernet θύρες και σε προσιτή τιμή; 'Η αλλάξτε πάροχο, ή ακόμα καλύτερα και χώρα. Εχεις καμιά άκρη για νησιά Μπόρα - Μπόρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.