GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Περιμενω την επισημη τοποθετηση της τραπεζας για να δω πως θα κινηθω . Τους ανεφερα παντως οτι στην επομενη φορα που θα με ενοχλησουν τηλεφωνικος θα κθνησω ολες τις απαραιτητες διαδικασιες για την νομικη μου προστασια ... Ο τυπος που πηρε τελευταιος μου ανεβασε οχι απλα το αιμα στο κεφαλι αλλα με εφτασε σε σημειο να ριχνω τετοιο μπινελικι που ειχα να ριξω πολλα χρονια ....
DrLo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Περιμενω την επισημη τοποθετηση της τραπεζας για να δω πως θα κινηθω . Τους ανεφερα παντως οτι στην επομενη φορα που θα με ενοχλησουν τηλεφωνικος θα κθνησω ολες τις απαραιτητες διαδικασιες για την νομικη μου προστασια ... Ο τυπος που πηρε τελευταιος μου ανεβασε οχι απλα το αιμα στο κεφαλι αλλα με εφτασε σε σημειο να ριχνω τετοιο μπινελικι που ειχα να ριξω πολλα χρονια .... Μπορεί να μην ήταν από την τράπεζα αλλά από κανένα εισπράκτορά της. Δεν κάνει κόπο να στείλεις/κοινοποιήσεις mail στη Τράπεζα ή σε άλλους αρμόδιους φορείς, αν τύχει να έχεις και λογαριασό στην ίδια τράπεζα ακόμη καλύτερα.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ο τυπος που πηρε τελευταιος μου ανεβασε οχι απλα το αιμα στο κεφαλι αλλα με εφτασε σε σημειο να ριχνω τετοιο μπινελικι που ειχα να ριξω πολλα χρονια .... Χαχα, καλά έκανες. Βρίζε τους όσο μπορείς. Εγώ πλέον δεν καταλαβαίνω τίποτα με δαύτους. Κατάρες, καρκίνους, Θεία, οικογένειες, παιδιά, μανάδες, και τι δεν τους έχω κατεβάσει. Δυστυχώς, όμως δεν καταλαβαίνουν με τίποτα. Η μόνη λύση είναι η δικαστική, αλλά δυστυχώς κι αυτή η λύση παίρνει χρόνια. Βέβαια μέχρι να γίνει το δικαστήριο μπορείς να ξεσπάς ελεύθερα επάνω τους. Keep in mind, ότι το ληξιπρόθεσμο τμήμα της Eurobank είναι το χειρότερο από όλα. Μιλάμε για ΤΟ πρήξιμο. Δεν είναι εισπρακτική εταιρεία, είναι η ίδια η Eurobank και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μιλάμε για ζώα εντελώς Φαντάσου, ότι ένας απαράδεκτος υπάλληλος με πήρε τηλέφωνο ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, και μάλιστα για υπόθεση στην οποία ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Μιλάμε για ζώα εντελώς. Βέβαια, κι εγώ πιστεύω ότι θα παραιτήθηκε μετά την -ευχετήρια για το νέο έτος- κατάρα που του έριξα.
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Kαλα εισαι σοβαρος??? Εχεις την ευτυχια να ξεσπας τα νευρα σου καπου καθε μερα και δεν σ αρεσει?? Τσ τσ τσ...Απλα παρακαλεσε τους να τηλεφωνουν κατα το απογευμακι-πες ξερω γω πως τοτε θα ναι αυτος π ζητανε- ωστε να φορτωνεις εσυ ολη τη μερα, και με το απογευματινο τηλεφωνο να ''ξεδινεις''
black_widow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 H Eurobank έχει όντως τμήμα εισπράξεων αλλά δίνει και σε εισπρακτικές ( υπάρχει τράπεζα που να μη δίνει τουλάχιστον ένα μέρος της διαχείρισης των χρεών σε εισπρακτική; χλωμό το κόβω ) . Η Eurobank παίρνει όντως με απόκρυψη , επίσης πρήζει τους πελάτες της πλασάροντας τα αποταμιευτικά της ( ευτυχώς έχουν σταματήσει πλέον, μάλλον επειδή σπάνια είμαι σπίτι , δε νομίζω να γίνανε ξαφνικά διακριτικοί και πρήζοντας τους για δεύτερη πιστωτική αν έχεις ήδη πρώτη. Επίσης όσοι μελετάτε τακτικά τις αγγελίες ( το έχω κάνει hobby πλέον για να γελάω με αυτά που ζητάνε) θα έχετε προσέξει ότι τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο ψάχνουν προσωπικό για το τμήμα των ληξιπρόθεσμων. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν κάποια χρόνια όταν πήρα ένα κινητό, ο αριθμός του οποίου πρέπει να άνηκε σε κάποια που έψαχνε η Εθνική Τράπεζα. Από κάπου βρήκα το fax της Δνσης αλληλογραφίας τους και τους έστειλα ένα "ευγενικό" χεστήρι εξηγόντας τους όλο το ιστορικό και τα τηλεφωνήματα κόπηκαν μαχαίρι (ίσως και να έτυχε). Μπα η Εθνική τράπεζα πλέον έχει πολλούς δανεικούς και πρήζουν αρκετά θα έλεγα.
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Είναι απλά τα πράγματα.Θα κάνεις μια προώθηση της κλήσης στο τηλέφωνο της εν λόγω τράπεζας.Και ειδικά εαν ξέρεις και το τηλέφωνο του διευθυντή της τράπεζας θα ήταν ότι καλύτερο....Να τον παίρνει τηλέφωνο η υπάλληλός του και να του λέει να περάσει από την τράπεζα να εξοφλήσει τις οφειλές του...:lol::lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:00 ---------- Μια άλλη καλή λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο όταν σε πάρει χωρίς να μιλήσεις και να ηχογραφήσεις οτι ακριβώς σου πει και να το κλείσεις.Μετά,και όποτε παίρνει τηλέφωνο θα της βάζεις να ακούει αυτά που είπε πριν....:lol::lol: Επίσης μπορείς να αυτοσχεδιάσεις.Πχ με το που το σηκώσεις και πριν προλάβει να πει η υπάλληλος οτιδήποτε να της πεις : "Υποκατάστημα Eurobank,πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω παρακαλώ????" Εαν απαντήσει (οτι και να πει) της λες : "Μισό λεπτο να σας συνδέσω μα τον υπεύθυνο" και στο καπάκι βάζεις τα στρουμφάκια πάλι σε ηχογραφημένο μήνυμα να παίζει ξανά και ξανά μέχρι να βαρεθει και να το κλείσει...:lol::lol: Επίσης μπορείς να της βάζεις να ακούει την ώρα στο 141 (δεν ξέρω εαν δουλεύει ακόμα ή το καταργήσανε)...Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι.... Άλλο ένα που σκέφτομαι είναι το εξής.Με το που το σηκώσει είναι υποχρεωμένη από το νόμο να σου πει το όνομά της και το Επώνυμο. Βρίσκεις στον τηλεφωνικό κατάλογο ή στο site του ΟΤΕ το τηλέφωνό της ή κάποιου συγγενή της (κατά προτίμηση της μητέρας της ή του πατέρα της ή και το δικό της) και την παίρνεις τηλέφωνο τις απογευματινές ώρες (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όμως) προφασιζόμενος οτι είσαι από μια άλλη τράπεζα (διάλεξε εσύ) και προσπάθησε να της πουλήσεις πιστωτικές κάρτες ή πες της για κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή της που πρέπει να τακτοποιήσει.....:lol::lol:
Ethnikos14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Είναι απλά τα πράγματα.Θα κάνεις μια προώθηση της κλήσης στο τηλέφωνο της εν λόγω τράπεζας.Και ειδικά εαν ξέρεις και το τηλέφωνο του διευθυντή της τράπεζας θα ήταν ότι καλύτερο....Να τον παίρνει τηλέφωνο η υπάλληλός του και να του λέει να περάσει από την τράπεζα να εξοφλήσει τις οφειλές του...:lol::lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:00 ---------- Μια άλλη καλή λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο όταν σε πάρει χωρίς να μιλήσεις και να ηχογραφήσεις οτι ακριβώς σου πει και να το κλείσεις.Μετά,και όποτε παίρνει τηλέφωνο θα της βάζεις να ακούει αυτά που είπε πριν....:lol::lol: Επίσης μπορείς να αυτοσχεδιάσεις.Πχ με το που το σηκώσεις και πριν προλάβει να πει η υπάλληλος οτιδήποτε να της πεις : "Υποκατάστημα Eurobank,πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω παρακαλώ????" Εαν απαντήσει (οτι και να πει) της λες : "Μισό λεπτο να σας συνδέσω μα τον υπεύθυνο" και στο καπάκι βάζεις τα στρουμφάκια πάλι σε ηχογραφημένο μήνυμα να παίζει ξανά και ξανά μέχρι να βαρεθει και να το κλείσει...:lol::lol: Επίσης μπορείς να της βάζεις να ακούει την ώρα στο 141 (δεν ξέρω εαν δουλεύει ακόμα ή το καταργήσανε)...Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι.... :lol: και νόμιζα πώς μόνο εγώ σκέφτομαι κάτι τέτοια! Όσο για το 141 ασύμφορο!
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Όσο για το 141 ασύμφορο! Το γράφει σε κασετοφωνάκι.Εκεί κόλλησες εσυ?
Panahs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να κάνεις κάτι πολύ πιο απλό! Αν σε πάρουν πριν τις 13:00 πες τους να ξαναπάρουν μεταξύ 13:00 και 14:00 και αν πάρουν μετά, πες τους να ξαναδοκιμάσουν την επόμενη τις ίδιες ώρες στο ακόλουθο νούμερο: 2104800170 Μόνο τότε θα τον βρούνε τον κύριο πες τους. Θα τους αναλάβει ο Αποστόλης από την Ελληνοφρένεια! :-D:-D Και θα ρίξουμε και γέλιο!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Χαχαχαχα. Όντως .Να συντονιστούμε αύριο οπότε να το ακούσουμε
xpapias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Χαχαχαχαχ! Δεν ξέρω αν είναι αυτό αλλά ακούστε από το 3:40 και μετά!! To αρχείο είναι από το ανεπίσημο blog της Ελληνοφρένειας.
tarantules Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Χαχαχαχαχ! Δεν ξέρω αν είναι αυτό αλλά ακούστε από το 3:40 και μετά!! To αρχείο είναι από το ανεπίσημο blog της Ελληνοφρένειας. Τους μούρλανε όλους με τη σειρά....:lol::lol::lol: Έτσι ακριβώς θέλουν!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σημερα το πρωι λοιπον ΞΑΝΑ τα ιδια..... Απο Eurobank την λεω ειστε ? Ναι μου λεει . Φυσικα το email που περιμενω να παρουν θεση δεν ηρθε ΠΟΤΕ ... Αφου λοιπον μου λεει απο Eurobank την λεω : Σας παρακαλω καλη μου Κυρια μου δινετε τον προισταμενο σας ? Εγω ειμαι μου λεει . Και της απανταω : επειδη και εγω ανθρωπος ειμαι ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩ ΜΑΜΑΚΙΣΜΕΝΗ μου εχετε σπασει τα απιδια με τον Κυριο . Αι σιχτιρ . Αποτελεσμα ? Μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμενρω αυριο νεο τηλεφωνημα ....
xpapias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σημερα το πρωι λοιπον ΞΑΝΑ τα ιδια..... Απο Eurobank την λεω ειστε ? Ναι μου λεει . Φυσικα το email που περιμενω να παρουν θεση δεν ηρθε ΠΟΤΕ ... Αφου λοιπον μου λεει απο Eurobank την λεω : Σας παρακαλω καλη μου Κυρια μου δινετε τον προισταμενο σας ? Εγω ειμαι μου λεει . Και της απανταω : επειδη και εγω ανθρωπος ειμαι ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩ ΜΑΜΑΚΙΣΜΕΝΗ μου εχετε σπασει τα απιδια με τον Κυριο . Αι σιχτιρ . Αποτελεσμα ? Μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμενρω αυριο νεο τηλεφωνημα .... Η ημέρα της μαρμότας. Πάρε ιδέες από εδώ. Μετά από 20 μέρες μπορεί και να την φιστικώνεις...:-P
BadBoy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εναλλακτικά μπορείς να τους πεις ότι είναι στο νοσοκομείο μερικές φορές και μετά ότι πέθανε. Μπορεί και να πιάσει, ποτέ δεν ξες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.