GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα . Λοιπον δεν ξερω ποιος μπορει να με βοηθησει και τι μπορω να κανω αλλα θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες . Εδω και 3 μηνες με περνουν τηλεφωνο απο καποια τραπεζα ΠΑΝΤΑ συγκεκριμενη και μου ζητανε καποιον κυριο τον οποιο ΔΕΝ ξερω . Το προβλημα ειναι οτι περνουν ΚΑΘΕ μερα απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 4-5 το απογευμα . Μεσημερι να κοιμηθουμε ? Αδυνατον ... πρωι να ξυπνησουμε λιγο πιο αργα οταν ειμαστε απογευμα στην δουλεια ? ΑΔΥΝΑΤΟ . Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια . 4-5 φορες την ημερα . Τι τους εχω βρισει τι τους ειπα 1002 δεν καταλαβαινουν . Σημερα στην κοπελα επειτα απο ερωτηση μου που θα παει αυτη η κατασταση και γιατι ΔΕΝ σβηνουν το τηλεφωνο μου απο την λιστα τους αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο Κυριος εδω και ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΩ μου απαντησε : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ........ Δηλαδη ΕΛΕΟΣ !!! Καμμια ιδεα ? Καμμια κινηση που πρεπει να προβω ? Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα
black_widow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Σε παίρνουν για να ενημερώσουν τον κύριο που δεν υπάρχει στο σπίτι σας για χρέη που δεν έχει πληρώσει ή για διαφήμιση υπηρεσιών/ προιόντων; Δες εδώ αν βρεις άκρη :http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,19052&_dad=portal&_schema=PORTAL#13 Σε αυτά τα θέματα πιο κατάλληλες είναι οι συμβουλές δικηγόρων, αν το δει ο paredwse να δώσει καμία συμβουλή.
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 οχι γιατι χρωσταει τον ψαχνουν ετσι μου ειπε τουλαχιστον η κοπελα σημερα .
..MementoMori.. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Λογικα χρωσταει. Ζητα να μιλησεις με τον προισταμενο (ευγενικα μηπως παρουν πρεφα οτι εχεις δικιο. Αμα φωναξεις δεν θα βγαλεις ακρη, πιστεψε με) γιατι οι υπαλληλοι δυσκολα σβηνουν τηλεφωνα απο τετοιες λιστες. Για να σε παιρνουν συνεχεια χρωσταει αρκετους μηνες/δοσεις ο τυπος. Το πιο πιθανο ειναι να νομιζουν οτι τον καλυπτεις. Ποια τραπεζα ειναι?
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Αδερφε το ευγενικα το εκανα τους πρωτους 2 μηνες αλλα στα @@ρια τους . Τωρα εστειλα email στα παραπονα της τραπεζας σε ενα link που βρηκα στην σελιδα τους . Οσες και να χρωσταει εγω τι φταιω ? Και οκ εχουν το τηλεφωνο μου . Το οτι νομιζουν οτι τον καλυπτω τι με ενδιαφερει εμενα . Δηλαδη αν καποιος παει σε μια τραπεζα δωσει ψευτικο τηλεφωνο για μια ζωη θα περνουν τηλεφωνο αυτον που δεν φταιει σε τιποτα ? ειναι παντελως βλακεια τους αυτο το πραγμα . Η Eurobank ειναι η τραπεζα
AFANIS_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εξώδικο...!!δεν κοστίζει και πολλά ....!! θα δούνε πως για να το τραβάς έχεις δίκιο....!!! άρα το πολυ πολυ ακραιο να πας σε δίκη και να δικαιωθείς... Υ.Γ. είναι όντως η τράπεζα ή εισπρακτική???
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω απο αποκρυψη με περνουν και μου λενε καλουμε απο την Eurobank . Νομιζω αυτες οι τραπεζες δινουν τα χρεη σε εταιριες αν δεν κανω λαθος
moldovan20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Η κοπέλα μου είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα, αφού τα ίδια νούμερα τα ξανά δίνουν όταν πλέον δε χρησιμοποιούνται . Πήγε στη vodafone και έκανε παράπονα και τα κανόνισαν αυτοί .
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλα εδω μιλαμε για σταθερο τηλεφωνο
apd453 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Τι να πω ήρωας είσαι. Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τέτοια. Πάνε σε ένα υποκατάστημα και ρίξε ένα light μπινελίκι να δεν δεις βελτίωση πάς ξανά και ρίχνεις ένα με όλα τα λιπαρά. Αν έχεις μεγάλο ταλέντο και πλούσιο λεξιλόγιο μπορεί και δια τηλεφώνου να τα καταφέρεις.
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Η λυση του να αλλαξω τηλεφωνο ειναι υπερβολικη . Θα αλλαξω εγω τηλεφωνο σπιτι ΜΟΥ ενα νουμερο που εχω 10 χρονια και το ξερουν ΟΛΟΙ οι φιλοι μου επειδη μια τραπεζα τον παιζει μερα νυχτα ? μην ακουω τρελα πραγματα Αν συνεχιστει αυτο την αλλη βδομαδα στο ρεπο μου θα σκασω στην Eurobank εδω στην γειτονια και θα γινει της εκ μισθωμενης γυναικος ....Μου εστειλαν απαντηση στο παραπονο που εκανα Αγαπητέ κύριε *********, Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην Eurobank . Σας ενημερώνουμε ότι η υπόθεσή σας έχει ήδη προωθηθεί στην αρμόδια Διεύθυνση καθώς και στη Διεύθυνση Σχέσεων με τους Πελάτες και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία. Με εκτίμηση, Eurobank
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εδώ και μια 15ετία στο σπίτι μου ζητάνε ''τον παπά Κώστα''.
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 απο τραπεζα ? Γιατι αν σου τον ζητανε ευγενικα και 1 φορα καθε χρονο στην γιορτη του παει και ερχετε και εμενα μου εχει συμβει . Πριν λιγο με πηρε ενας ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ κυριος να μου ΞΑΝΑ ζητησει τον ιδιο κυριο ... οταν του ειπα οτι δεν υπαρχει τετοιο ονομα εδω η απαντηση του ηταν η παρακατω : ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΙΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ?..................................... Μαλλον βεβαια μετα απο αυτα που ακουσε να παραιτηθηκε .....
DrLo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν κάποια χρόνια όταν πήρα ένα κινητό, ο αριθμός του οποίου πρέπει να άνηκε σε κάποια που έψαχνε ηΕθνική Τράπεζα. Από κάπου βρήκα το fax της Δνσης αλληλογραφίας τους και τους έστειλα ένα "ευγενικό" χεστήρι εξηγόντας τους όλο το ιστορικό και τα τηλεφωνήματα κόπηκαν μαχαίρι (ίσως και να έτυχε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.