tacuma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Τα γράφω συντομα, Ειχα εδω και μια 4-5ετια την msi k8n diamond, (για socket 939 amd64x2) περσι δεν ειχα pc για κανα 3μηνο αφου δεν ανοιγε, (disk boot failure). Τελικά ξανα(υπο)λειτουργησε, αλλα απο προχθες δεν αναγνωριζε dvdrom καποιες θυρες usb κλπ. Τελος παντων, μαλλον παει για αλλαγη. Ψαχνω στο ιντερνετ, αλλα δεν ξερω τι να προσεξω στην καινουρια μητρικη. Επισης δεν βρισκω πολλες για socket 939. Εσεις τι μου προτεινετε?
onty Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Θα σου προτεινω αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-AMB-939785GMH-128M-s939-DDR-VGA-104ASR-939A785GMH-128M.htm εχω την αντιστοιχη σε ΑΜ3 και ειναι πολυ καλη και σταθερη. Αν και πριν την παρεις δοκιμασε στο συστημα σου ενα αλλο τροφοδοτικο
tacuma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το τροφοδοτικό ειναι ενα 700w thermaltake σχετικα καινουριο. (Το προβλημα ειναι της μητρικης εξακριβομενο). Με overclocking δεν ασχολουμαι. Το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι σταθερος πλέον. Δουλευω 2-3 προγραμματα. Βασικα μονο την συγκεκριμενη βρισκω κυριως στο ιντερνετ. Απλά θελω να ξερω τι να προσεξω σε μια μητρικη (γιατι δεν ξέρω) πριν τι παρω.(πχ. chipset κλπ) ---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:10 ---------- xexe αντε ρε παιδια, κανεις? ..και εγω μονο αυτη την μητρικη βρισκω. (στα ιντερνετ shops τουλαχιστον) Δεν υπαρχει κατι να προσεξω στην επιλογη τουλαχιστον?
grimpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπάρχει άλλη και καλύτερη επιλογή πέραν από την συγκεκριμένη Asrock.
tacuma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πρεπει να προσεξω να ταιριαζει και με την καρτα γραφικων μου? Εχω μια nvidia gforce 7800gtx.
mihachris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Και η MSI που είχες, είχε θύρες PCI-e οπότε δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα συμβατότητας.
VKostas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Wow! Socket 939 με 785G. Μια χαρά για περιπτώσεις σαν του tacuma...
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Aν δεν παιζεις παιχνιδια μπορεις να αφησεις μονο την ενσωματωμενη (λογικα θα βρισκετε σε επιπεδα ~7600)που αναλαμβανει πληρη αποκωδικοποιηση full hd υλικου χωρις να επιβαρυνει τον επεξεργαστη σου(μιας και μιλαμε για 939)...
tacuma Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Παιδιά μετα απο εναν αιώνα αλλα ειναι καλό να σας πώ την άποψη μου. Είχα αγοράσει τελικά την asrock η οποία κάνει την δουλειά της. Οικονομικότατη αφου έδωσα 35-40 ευρώ. Επίσης δεν υπήρχε κάτι άλλο για socket 939. Αλλα αν έβρισκα καινούρια MSI K8N diamond ή κάποια παραπλήσια αν κ παλαιότερης τεχνολογίας θα την αγόραζα ξανά, δεν συγκρίνονται. Με την MSI το pc πετούσε ειδικά οταν είχα πολλά προγράμματα μαζί ανοιγμένα, (autocad-internet-photoshop μαζί), τώρα ψιλολαγκάρει αν τα κάνω αυτά, οχι οτι εχει πολύ σημασία για εμένα αλλα είναι πως είχες συνηθίσει τελικά. Παρολα αυτα μπράβο στην asrock που έβγαλε και τετοιες μητρικές για τους εμάς τους "καμμένους" που δεν βρίσκουμε με τπτ μητρικές για παλαιούς επεξεργαστές.
LouCi4er Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Παιδιά μετα απο εναν αιώνα αλλα ειναι καλό να σας πώ την άποψη μου. Είχα αγοράσει τελικά την asrock η οποία κάνει την δουλειά της. Οικονομικότατη αφου έδωσα 35-40 ευρώ. Επίσης δεν υπήρχε κάτι άλλο για socket 939. Αλλα αν έβρισκα καινούρια MSI K8N diamond ή κάποια παραπλήσια αν κ παλαιότερης τεχνολογίας θα την αγόραζα ξανά, δεν συγκρίνονται. Με την MSI το pc πετούσε ειδικά οταν είχα πολλά προγράμματα μαζί ανοιγμένα, (autocad-internet-photoshop μαζί), τώρα ψιλολαγκάρει αν τα κάνω αυτά, οχι οτι εχει πολύ σημασία για εμένα αλλα είναι πως είχες συνηθίσει τελικά. Παρολα αυτα μπράβο στην asrock που έβγαλε και τετοιες μητρικές για τους εμάς τους "καμμένους" που δεν βρίσκουμε με τπτ μητρικές για παλαιούς επεξεργαστές. Καλα δεν νομιζω οτι αυτο που περιγραφεις οφειλετε στην μητρικη.Να μου πεις οτι αυτη που ειχες τα πηγαινε καλυτερα στο κλοκι να το καταλαβω.Κολλαει οταν εχεις πολλα προγραμματα ανοιχτα ενω με την προηγουμενη μητρικη οχι,αυτο δεν παιζει.Format εκανες μετα την αλλαγη μητρικης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.