Προς το περιεχόμενο

lacie εξωτερικός και περίεργος θόρυβος

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα αυτόν http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/External-HDD/Lacie-Desktop-Hard-Disk-USB2-0-1TB-Design-by-Neil-Poulton-3-5-301304E.htm και κάνει έναν περίεργο ήχο "κλακ-κλακ" και συνεχίζει....που και που σταματάει...

Είναι φυσιολογικό ή έχει πρόβλημα ο δίσκος?:S

Δημοσ.

Φιλε στον σκληρο το μονο κινουμενο μερος ειναι τα platters και η βελονα.. Aρα μαλλον κατι απο τα 2 δεν την παλευει και πολυ . Καλυτερα να το πας για rma αν φυσικα ειναι εντος εγγυησης.

Δημοσ.

Πήρα και γω έναν από αυτούς την προηγούμενη εβδομάδα που είχε 75 ευρώ.

Έχω άλλον ένα 750GB όμως και μέχρι τώρα είναι απροβλημάτιστος.

Αυτό το "κλακ" που αναφέρεις μου το κάνει μόνο όταν τον ανάβω από το κουμπάκι on/off και παίρνει μπρος/σπινιάρει.

Μετά δεν το ξανακάνει αλλά γενικά είναι λίγο πιο θορυβώδης από τους 2 WD Elements 1TB που έχω.

Δημοσ.

Σήμερα τον πήρα είναι εντός εγγύησης. Που λέτε στην αρχή μου έκανε κλακ κλακ....τώρα που μεταφέρω και 200gb πάνω του δεν κάνει θόρυβο είναι νορμαλ. Μάλλον επειδή στην αρχή έκανε διαμόρφωση ή κάτι τέτοιο (ή ήταν οι πρώτοι του γύροι :P).

Θα παρατηρήσω ακόμα προσεκτικότερα τι κάνει και πότε και θα σας πω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά προχτές μου ξανα έκανε το θόρυβο ενό έβλεπα ταινία τικ τοκ τικ τοκ (κάπως έτσι) 2-3 φορές και μετά από 1 λεπτό αλλες 2-3....και το κάνει γενικά κάθε μισή με 1 ώρα κάνει αυτό τον πράγμα....είναι φυσιολογικό ή θα τρέχω?

---------- Προσθήκη στις 19:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ----------

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=TbjtvycyZC0&feature=related[/ame]

κάτι σαν αυτό κάνει αλλά όχι τόσο συχνά ....

Δημοσ.

η ταινία κόλλαγε όταν έκανε τον κλακ κλακ? μήπως έχει κανένα seagate 7200.11 και σου εμφανίζει το γνωστό πρόβλημα? μπορείς να κοιτάξεις τι σκληρό έχει μέσα?

Δημοσ.

Όχι δεν κόλλαγε η ταινία και τώρα κάνω περίπου 1 ώρα μετακίνηση αρχεία (κάνει μεταφορά με 18-20mb/sec) και δεν έχει κάνει τον ήχο καθόλου.......σε λίγο θα δω τι σκληρό έχει μέσα αν μπορέσω να το ανοίξω

---------- Προσθήκη στις 20:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ----------

δεν μπορώ να τον ανοίξω...

επειδή το λινκ στο 1ο ποστ μου δεν δουλεύει αυτόν έχω

http://www.skroutz.gr/s/55714/Lacie-Hard-Disk-Design-by-Neil-Poulton-1TB.html

Δημοσ.

επικοινώνησα με το πλαίσιο και μου λένε πρεέπει αν το δούνε. τους ρώτησα αν γίνετε να το στείλω με μεταφορική γτ να τρέχω τώρα στο καταστημά τους είναι ταλαιπωρία και βενζίνη. Και μου λένε πως δεν γίνετε να το στείλετε χωρίς να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής. Το θέμα είναι ότι παλιότερα με ένα τηλεχειρηστήριο που είχα πάρει με είχαν παιδέψει πολύ μέχρι να μου το αλλάξουν ενώ το πρόβλημα ήταν ξεκάθαρα (πολλά κουμπιά του δεν λειτουργούσαν). Τώρα που ενώ δεν έχει κάποιο πρόβλημα μεταφοράς ή αναπαραγωγής ταινιών ο σκληρός απλά περιμένω να σταματήσει να δουλεύει γιατί κάνει αυτόν τον περίεργο ήχο πως θα καταλάβουν ότι όντως έχει πρόβλημα και δεν θα μου πουν "δεν έχει τπτ"? :fear:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τον άφησα....μου είπαν πως ο κλικ ήχος είναι φυσιολογικός για εξωτερικούς σκληρούς και σε 2 μέρες το πολύ θα με ενημερώσουν....... :S

Δημοσ.

Πήγα σήμερα το πρωί τελικά και μου είπαν πως χάλασε ήταν στα τελευταία του και τέτοια χαχαχαχα....μου έδωσαν πιστωτικό και πήρα άλλον :P

Δημοσ.

Όχι πήρα ήδη έναν verbatim.....:P

Ο μόνος ήχος που κάνει είναι ένα γρου γρου γρου σε λογικό θόρυβο προς το παρόν μιας και κάνω ταυτόχρονα 2 αντιγραφές από 2 διαφορετικές πηγές τις τάξεως των 150gb το ένα....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά γεια σας, εχω και εγω αυτονν τον σκληρο και ακουγετε ενας ηχος λες και σκαλωνει κατι (τακ,τακ,τακ,τακ) τι λετε να ειναι?

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας, εχω και εγω αυτονν τον σκληρο και ακουγετε ενας ηχος λες και σκαλωνει κατι (τακ,τακ,τακ,τακ) τι λετε να ειναι?

ο κλικ ήχος είναι φυσιολογικός για εξωτερικούς σκληρούς

ΛΟΛ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...