tritonas00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ερχεται σιγα σιγα το sp1 για τα 7... http://www.sevenforums.com/news/56305-windows-7-sp1-screenshots-emerge.html http://news.softpedia.com/news/Windows-7-SP1-Screenshots-Emerge-132312.shtml απο WZor Windows 7 SP1 Schedule Internal BETA/Escrow - JAN 2010 BETA delivered to partners - Late MAR 2010 Public BETA - Late APR 2010 FINAL RELEASE for Partners - OCT 2010 Public FINAL RELEASE - NOV 2010 Current SP1 Build Number 7693 Expected SP1 Build Number: 7700.xxx-> Approx. 1 build every two days
tritonas00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ε δε πιστευω δραματικα πραματα...ηδη ειναι καλο το λειτουργικο..απ'οτι διαβαζω bug fixes,security updates,performance enhancements, usb 3.0 support,καλυτερη υποστηριξη wifi και bluetooth.
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ε δε πιστευω δραματικα πραματα...ηδη ειναι καλο το λειτουργικο..απ'οτι διαβαζω bug fixes,security updates,performance enhancements,usb 3.0 support,καλυτερη υποστηριξη wifi και bluetooth. Πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που δεν χρειαζεται να φτασουμε σε sp2 για να γινει το λειτουργικο stable.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ για αυτό ρώτησα γιατί πάνε τρένο τα seven
grimpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 To SP1 απλά θα τα σπάσει και θα μετατρέψει τα Windows 7 σε ένα πραγματικά καλό προϊόν. Η Microsoft μαζεύει καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες μετρήσεις και bugs μέσω του Telemetry που έχει στίσει στα 7. Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά αξιολογούνται και περνάνε σιγά σιγά στα builds του SP1. Θα είναι κάτι μεγαλύτερο από τo SP2 για τα XP και το SP1 των Vista.
shadowfax-1- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγω χωρις να λεω οτι δεν αγαπαω την M$ και γνωριζοντας οτι εχει φτιαξει ενα καλο λειτουργικο θα ελεγα οτι... Μαλλον μλκια θα κανει αμα βγαλει SP1 και μπορει να καταστρεψει την πολυ θετικη αποψη που εχω για τα 7. Οπως λεμε και στο ποδοσφαιρο:ομαδα που παει τρενο δεν αλλαζει ρε(ϊ)
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 To SP1 απλά θα τα σπάσει και θα μετατρέψει τα Windows 7 σε ένα πραγματικά καλό προϊόν. Η Microsoft μαζεύει καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες μετρήσεις και bugs μέσω του Telemetry που έχει στίσει στα 7. Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά αξιολογούνται και περνάνε σιγά σιγά στα builds του SP1. Θα είναι κάτι μεγαλύτερο από τo SP2 για τα XP και το SP1 των Vista. Agreed. ααααααααα
inray Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μαλλον μλκια θα κανει αμα βγαλει SP1 και μπορει να καταστρεψει την πολυ θετικη αποψη που εχω για τα 7. Δηλαδή ενώ θα μπορεί να βελτιώσει ή να διορθώσει μέρη του λειτουργικού, ή έστω να συγκεντρώσει σε ενιαίο archive τα μέχρι τότε hotfixes, να μην το κάνει; Τι λογική είναι πάλι αυτή;
poscaman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 επίσης, ένας λόγος που θα βγάλει η MS win7 sp1 είναι για marketing. είναι ένας άτυπος κανόνας ανάμεσα σε πολλούς administrators ότι το τελευταίο λειτουργικό της MS μπαίνει στα δίκτυα τους όταν φτάσει σε SP1. οπότε....
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 επίσης, ένας λόγος που θα βγάλει η MS win7 sp1 είναι για marketing. είναι ένας άτυπος κανόνας ανάμεσα σε πολλούς administrators ότι το τελευταίο λειτουργικό της MS μπαίνει στα δίκτυα τους όταν φτάσει σε SP1. οπότε.... άντε ρε... δεν το ήξερα αυτό...
inray Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 επίσης, ένας λόγος που θα βγάλει η MS win7 sp1 είναι για marketing. είναι ένας άτυπος κανόνας ανάμεσα σε πολλούς administrators ότι το τελευταίο λειτουργικό της MS μπαίνει στα δίκτυα τους όταν φτάσει σε SP1. οπότε.... Αν ήταν αυτός ο λόγος μάλλον δεν θα περίμενε ενάμιση χρόνο από την κυκλοφορία των Windows 7 για να το κάνει. Απλή λογική και αναμενόμενη συνέχεια του roadmap των Windows είναι, τι ψάχνουμε για ερμηνείες τώρα;
poscaman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Αν ήταν αυτός ο λόγος μάλλον δεν θα περίμενε ενάμιση χρόνο από την κυκλοφορία των Windows 7 για να το κάνει. Απλή λογική και αναμενόμενη συνέχεια του roadmap των Windows είναι, τι ψάχνουμε για ερμηνείες τώρα; δεν είπα κάτι το διαφορετικό. απλά ανέλυσα κι άλλη μια πτυχή του θέματος
disqualified Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Αν ήταν αυτός ο λόγος μάλλον δεν θα περίμενε ενάμιση χρόνο από την κυκλοφορία των Windows 7 για να το κάνει. Απλή λογική και αναμενόμενη συνέχεια του roadmap των Windows είναι, τι ψάχνουμε για ερμηνείες τώρα; Δυο μηνες μετρανε τα windows7 στην κυκλοφορια.
stelrp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εμένα δεν μου άρεσε ότι θέλει 1 ώρα περίπου για να περαστεί το SP1 και απανωτά restart (όπως γράφει στο bitmap). Το ίδιο χάλι ΄συνεχίζει από τα windows 3.11 . Αππαπα.... βαρύ πράγμα αυτό το λειτουργικό ρε παιδάκι μου... Εγώ αγόρασα PC για να κάνω τη δουλειά μου και για να παίζω κανένα παιχνιδάκι.... Όχι για να χαζεύω τα windows 7. Είναι σα να αγοράζεις μια TFT όχι για να βλέπεις ταινίες ή TV αλλά για να χαζεύεις το περίβλημα ή το OSD menu. Αντιδράσεις αναμένονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.