manosk11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 καλημερα σε ολους.ψαχνω να αγορασω τηλεοραση και ειμαι αναμεσα στην sony z5500 και την samsung series 6 led.40ιντσων και οι δυο.θα μπορουσατε να μου πειτε την γνωμη σας.η χρηση της θα ειναι γενικη, games se ps3,ταινιες κλπ.....με ενδιαφερει παρα πολυ η ωραια εικονα.ειναι περιπου και οι 2 στα 1100 ευρω,αξιζουνε τα λεφτα η μπορω να παρω καποια με λιγοτερα λεφτα που οι δυνατοτητες της θα ειναι πανω κατω οι ιδιες.ψαχνω μονο αναμεσα σε sony-philips-samsung.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 έχουν ανακοινωθεί καινούρια φετινά μοντέλα, υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσουν στην αγορά...είναι κρίμα να αγοράσεις τώρα περσινά...
xetasa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 έχουν ανακοινωθεί καινούρια φετινά μοντέλα, υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσουν στην αγορά...είναι κρίμα να αγοράσεις τώρα περσινά... Ναι, αλλά το θέμα είναι σε τι τιμή θα βγουν τα νέα μοντέλα? Go for samsung led 6000!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 από την στιγμή που αντικαθιστούν τα υπάρχοντα δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.