nikos7690 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 κι εμενα θα με ενδιεφερε. Γνωριζει κανεις?
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Πιστευετε οτι πιο βολικο ειναι το fragfx ή ο συνδιασμος πληκτρολογιο-ποντικι; Ολοι τα fps στον υπολογιστη τα παιζουμε με το δευτερο συνδιασμο και ειναι μια χαρα.
Drop_Dead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ναι μια χαρα παιζουμε στο pc αλλα χρειαζονται μονο μερικα κουμπια (κινησης κτλ). Δεν εχω δοκιμασει το fragx αλλα εχω ακουσει οτι βολευει αρκετα. Ισως βολευει περισσοτερο το keyb/mouse λογο οικειοτητας. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ε οποτε το μικρο πληκτρολογιο που υπαρχει σε λινκ παραπανω και ενα ποντικι.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τελικά παιδιά δουλεύει καλά κανένα από αυτά? Εκείνο για σύνδεση keyboard και ποντίκι από EBW λίγο ύποπτο μου φαίνεται. Έχει δοκιμάσει κανείς? Επίσης ξέρετε τίποτα για αυτό?: http://www.gameranx.com/updates/id/3312/article/sony-announces-mouse-and-keyboard-controller-for-ps3/
astringsb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Λίγο αργά μπήκα αλλά για όποιον ενδιαφέρεται,έπαιξα το uncharted με το ενσύρματο Frag (piranha). Όντας άσχετος στο σημάδι με gamepad αυτό με βοήθησε, ωστόσο σαν κατασκευή μου φάνηκε φτηνιάρικο και σαν κίνηση χειρότερο από αυτή του ποντικιού του pc. Ίσως κάτι σαν το eagle eye converter να είναι καλύτερη λύση. Προσωπική άποψη από έναν γενικά κακό παίχτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα