Προς το περιεχόμενο

LG 42LH3000 : Αξίζει;

greendaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Σκέφτομαι να πάρω την LG 42LH3000 αυτές τις μέρες και θά' θελα τη γνώμη κάποιου που την έχει αγοράσει. Ενδιαφέρομαι για ταινίες μέσω usb κτλ. Είναι μόνο 499 ευρουδάκια και πολύ με γαργαλάει...:-)

Δημοσ.
Γεια σας.

Σκέφτομαι να πάρω την LG 42LH3000 αυτές τις μέρες και θά' θελα τη γνώμη κάποιου που την έχει αγοράσει. Ενδιαφέρομαι για ταινίες μέσω usb κτλ. Είναι μόνο 499 ευρουδάκια και πολύ με γαργαλάει...:-)

Ρίξε μια ματιά στο θέμα "Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους" και θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.;)

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά στο θέμα "Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους" και θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.;)

Το διάβασα το θέμα αυτό αλλά δε βρέθηκε κάποιος που να γνωρίζει από το συγκεκριμένο μοντέλο...:rolleyes:

Δημοσ.

δεν υπαρχει στο σαιτ πια...εχει μονο την πολυ κατωτερη lh2000 μπαγαποντια κραχτη μου μυριζει..

εω πριν λιγο καιρο πηρα την 32lh3000 απο το πλαισιο και ειναι αψογη 444ευρω...η τιμη προσφορας του κοτσοβολου δηλαδη..

ειναι μπαγασας στις τιμες ο κοτσοβολος..παντα να κοιτας και e-shop και πλαισιο πριν..

Δημοσ.

αγορασα την LG 42LH3000 630 ευρω πριν 3 μηνες οταν το mediamαrkt την ειχε 850

πολυ καλος ο player απο usb [χρειαζεται να αλλαξεις firmware]και παιζει και ελληνικους υποτιτλους

μειονεκτηματα

αργει στην αλλαγη των καναλιων

κακιστης ποιοτητας τηλεκοντρολ που αλλαξα με ενα αλλο των 8 ευρω

αν την βρεις στα 500 ευρω χτυπα την

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως η 42LH3000 (LG)μπορεί να παίξει ταινίες με

usb?

Tην πήρα είναι πολύ καλή αλλα δυστυχώς όταν βάζω το στικάκι δεν ανταποκρίνεται τίποτα?Υπάρχει κάποιο κόλπο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως η 42LH3000 (LG)μπορεί να παίξει ταινίες με

usb?

Tην πήρα είναι πολύ καλή αλλα δυστυχώς όταν βάζω το στικάκι δεν ανταποκρίνεται τίποτα?Υπάρχει κάποιο κόλπο?

Ευχαριστώ

Κατ αρχην καλως ηλθες στο insomnia.

Θα μπορουσες ομως να ψαξεις λιγο και να βρεις αυτο που σε ενδιαφερει.:-)

Εδω και εδω για να τα δεις απο την αρχη αναλυτικοτερα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...