Προς το περιεχόμενο

προβλημα με xp pro sp2 μπορείτε να βοηθείσετε?

beetlebum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παίδες!λοιπόν..τις τελευταΙες 2 μέρες παιδεύομαι να κάνω ενα φορματ στον υπολογιστή μου και να βάλω τα χp pro με service pack 2.πρώτη φορά το έκανα μόνη μου και τελικά τα κατάφερα...όλα οκ(θέλω να πιστεύω) εκτός από 2 προβληματάκια..

το πρώτο είναι ότι ενώ αναγνωρίζει στα properties του my computer τa xp, ωστόσο δεν βρίσκονται στη λιστα όταν πάω στο control panel ->add/remove programmes..δε θα έπρεπε να υπαρχουν κανονικα??(επειδή δεν το κατέχω πολύ το θέμα..διαφωτίστε με).

και το δευτερο θέμα που με απασχολεί είναι το resolution της οθόνης....πριν κανα 3μηνο είχα πάρει την LG W2271TC flatron 22'' (με digital output) και απλά την εβαλα,πήγα στο display και εβαλα την ανάλυση που με βόλευε περισσοτερο απο όλες την 1440 χ 900.(αν και ελεγε οτι η οθόνη είχε ως καλυτερη αναλυση στα 1680χ1050 αλλα ήταν πολύ μικρά όλα..),και δούλευε μια χαρά. τώρα μετά το φορμάτ αυτό και ενώ την έχει ως επιλογή όταν πάω να την επιλέξω δεν την δέχεται η οθόνη!και μόνο σ'αυτην την ανάλυση μου το κάνει αυτο στις υπόλοιπες λειτουργεί κανονικα!εχω βάλει το cd της..αλλα τίποτα!!τι μπορεί να συμβαίνει βρε παιδια?..

α!η καρτα γραφικών μου είναι leadtek WINfast A360 THD (GEFORCE FX 5700).

heeelp!

Δημοσ.

Το λειτουργικο το βλεπεις

Πινακα ελεγχου -συστημε -Γενικα και εχει πληροφοριες ..

Εμενα προσωπικα την καρτα την βρηκανε αμεσως απο μονα τους

επισκεψου το παραπανω site και κατεβασε τα drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...