Προς το περιεχόμενο

Επείγων: LG 26LH2000 Vs LG M2794DP-PZ

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια από τις δύο? Παίζουν στα ίδια λεφτά, με mpeg 4 και οι δύο και προορίζεται για τηλεόραση. Η μία 26 η άλλη 27 ίντσες και η μεν 26άρα έχει ανάλυση 1366x768 ενώ η 27άρα έχει 1920x1080. Για χρήση τηλεόρασης λέτε να έχει σημασία? Η 26 μου φαίνεται πιο πολύ για τηλεόραση, έχει και κάτι επιπλέον δυνατότητες όπως XD Engine, 24p Real Cinema και Σύστημα Anti-Dazzling (Eye Care). Αλλά μήπως δεν παίζουν κανένα ουσιαστικό ρόλο αυτά και να πάρω αυτήν με τη μεγαλύτερη ανάλυση για να είναι future proof?

Η αγορά θα γίνει σήμερα και είναι για τη μάνα μου. Ευχαριστώ πολύ.

http://www.skroutz.gr/s/249758/LG-M2794DP.html

http://www.skroutz.gr/s/74575/LG-26LH2000-26%27%27.html

Δημοσ.

Σε αυτές τις ίντσες το fullHD είναι δώρο-άδωρο.

Ο μοναδικός παράγοντας που θα μπορούσε να είναι εμφανής η μεγαλύτερη ανάλυση είναι τα παιχνίδια, που δε νομίζω πως απασχολούν την μητέρα σου.

+1 στην 26άρα λόγω τιμής, χαρακτηριστικών και εμφάνισης.

:-)

Δημοσ.
Με γεια-με γειά!

(βγάλε τ'αυτοκόλλητα ρε) :P

Ευχαριστώ. :-) Τα αυτοκόλλητα τα άφησα να τα βγάλει άλλος. Έχει και τις ζελατίνες. :-)

Μεγειές! Τελικά ποιο μαγαζί προτίμησες?

Τελικά την πήρα από το πλαίσιο γιατί ο κοτσόβολος μου έκανε κόλπα. Από 299 με 6 άτοκες έβγαινε 334. Πώς γίνεται αυτό τώρα...

Δημοσ.

κι εγω αυτην ειχα διαλεξει πριν κανα μηνα στην ιδια ακριβως συγκριση...εμενα με ειχε προβληματισει και κατι ακομα....η 26αρα εχει διαστασεις Πλατος 66.7 cm Ύψος (με βάση) 50.4 cm Βάθος (με βάση)22.4 cm

η 27αρα: Πλατος 56.1 cm βαθος 19.3 cm υψος 42.7 cm

πως γινεται η 27αρα να ειναι 10 ποντους μικροτερη σε πλατο;;

anyway...αν καποιος θελει αποκλειστικα για τβ...η 26αρα ειναι καλυτερη επιλογη (υπαρχει και δυνατοτητα να παιζει απο τη θυρα usb απευθειας ταινιες με υποτιτλους ;) )

• Moderators
Δημοσ.

Η 27ρα ειναι PC Monitor με δεκτη τηλεορασης, ενω η "αλλη" ειναι τηλεοραση-τηλεοραση.

Αν καποιος λοιπον σκεφτεται να συνδεσει PC, προτιμασει την 27ρα.

Αν οχι, την αλλη. Απλα τα πραγματα. :P

Αρα σωστα επραξε ο Τζιμμης, και μεγειααααααα του η τηλεοραση! (Της μανας του δηλαδη :P)

Πηρα κι εγω πριν κανα μηνα μια 32ρα LG full hd με ενα επιπλεον κατοσταρικο και εχω καταφχαριστηθει ματροτσκες και PC-usage :-D

Τελος, οσο για τους 10 ποντους... δες πώς ειναι η μια και πώς η αλλη και θα καταλαβεις αμεσως :P

Δημοσ.
anyway...αν καποιος θελει αποκλειστικα για τβ...η 26αρα ειναι καλυτερη επιλογη (υπαρχει και δυνατοτητα να παιζει απο τη θυρα usb απευθειας ταινιες με υποτιτλους ;) )

Την παρήγγειλα από Κωτσόβολο και θα την παραλάβω την Τρίτη, πως γίνεται να παίζει από USB; Στην τηλεόραση, δίπλα την θύρα usb γράφει "Only for service".

Δημοσ.
Η 27ρα ειναι PC Monitor με δεκτη τηλεορασης, ενω η "αλλη" ειναι τηλεοραση-τηλεοραση.

Αρα σωστα επραξε ο Τζιμμης, και μεγειααααααα του η τηλεοραση!

Ευχαριστούμε george.

Την παρήγγειλα από Κωτσόβολο και θα την παραλάβω την Τρίτη, πως γίνεται να παίζει από USB; Στην τηλεόραση, δίπλα την θύρα usb γράφει "Only for service".

Ούτε εγώ το δοκίμασα κόμα, αλλά όντως έγραφε έτσι πάνω, αλλά για να το λέει ο φίλος...

Δημοσ.

δες εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343689&page=28

σημερα το εκανα στη δικη μου 26lh2000 :)

Δημοσ.

Τρομερό κόλπο!

Θα το διαβάσω αναλυτικά αφού την παραλάβω γιατί τώρα το διάβασα στα πεταχτά και έχω μερικές μικρές απορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...