Προς το περιεχόμενο

Προσφορα 9600 GT

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια μια ερωτηση,το πλαισιο εφερε μια 9600 gthttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-Ex-9600-Gt-512Mb-92566-71.htm

εχω το δικαιωμα να τους παρω τηλ και να απαιτισω να μου την στειλουν μιας και εχω αφησει την παραγγελεια να τρεχει σε περιπτωση που ερθει καποια...απλα δεν ξερω επειδη ειναι αλλη μαρκα...τι λετε..??

Από τη στιγμή που είναι άλλη μάρκα μπορούν να σου αρνηθούν... αλλά φυσικά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Πάντως η εξυπηρέτηση του πλαισίου μέσω online order είναι η χειρότερη που έχω δει. Μέχρι στιγμής 3 φορές που παρήγγειλα είναι απαράδεκτοι αφού ναι μεν στο site φαίνεται οτι υπάρχει stock η παραγγελία είανι κολλημένη στο "επεξεργασία"...και όταν πήγα από το κατάστημα και τους έχωσα μερικά γαλλικά μου αρχίσαν του στυλ δικαιολογίες τελείωσε και περιμένουν stock δήθεν...:mad:

Δημοσ.

xaxax εχω καμιά 5-6 παραγγελίες στην επεξεργασία που ακομα ειναι αμεσα διαθέσιμα στο site! Η μια παραγγελιά που τελείωσε πηγα κ το ενα απο τα δυο ημερολόγια το ειχανε δώσει σε αλλο πελάτη οποτε δεν πήρα τίποτα!

Δημοσ.

Το Πλαίσιο μάλλον όσο καλό είναι στα φυσικά καταστήματα τόσο ανοργάνωτο είναι στα online. Δεν έχει τύχει ποτέ να παραγγείλω online αλλά αν κρίνω από αυτά που λέτε μάλλον χρειάζεται να βελτιώσουν το online κομμάτι τους. Κρίμα, γιατί στα φυσικά καταστήματα καλοί.

Δημοσ.

παιδες επειδη εχω γνωστο που δουλευει στις αποθηκες τα καλα κομματια προσφορων τα χτυπανε απο μεσα με το που πεφτει συρμα και οταν μπαινουν στο site ειναι παπαλα

Δημοσ.

Παιδια εμενα αφου ειχα παραγγειλει μια 9600GT την πρωτη μερα που ειχε βγει η προσφορα, μου εστειλαν μετα απο 4 μερες mail οτι υπαρχει προβλημα με την διαθεσιμοτητα και επρεπε να τους παρω τηλ . για να βρουμε ακρη. Λεω ' σιγα μη χρεονομαι στα τηλεφωνα ' και δεν πηρα ποτε. Μετα απο 2 μερες μου ηρθε μηνυμα και ελεγε οτι μια γκομενα απο το πλαισιο θα με παρει τηλ. το απογευμα για να μιλησουμε για το θεμα. Δεν με πηρε.. Σημερα, μετα απο 2 βδομαδες περιπου νε πηρε αυτη η γκομενα και με πιεσε να ακυρωσω την παραγγελια αφου δεν εχει τπτ στην αποθηκη . Της ειπα οτι δεν θελω ακυρωση αφου ηταν φοβερη προσφορα, και την ρωτησα τι θα γινει αν δεν ερθει ποτε αυτη η καρτα , και μου ειπε οτι θα παρω το ιδιο ακριβως μοντελο αλλης εταιριας στην ιδια τιμη , και να περιμενω τηλεφωνο της. Τι να πω ρε αιδια , περιεργα πραγματα.

Δημοσ.
Σημερα, μετα απο 2 βδομαδες περιπου νε πηρε αυτη η γκομενα και με πιεσε να ακυρωσω την παραγγελια αφου δεν εχει τπτ στην αποθηκη

Οταν λες σε πιεσε;Τι σου ειπε δηλαδη ακυρωσε την αλλιως θα σε σπασουμε στο ξυλο;:shock:

Τι να πω ρε αιδια , περιεργα πραγματα.

Αηδια πραγματικα.. :lol:

Μακαρι να βγαλεις ακρη!

Δημοσ.

Επ αμεσως εσυ... Παιδια ηθελα να πω οχι αηδια. Οταν εννοω με πιεσε εννοω οτι με το που με πηρα μ ειπε δεν υπαρχει η καρτα κυριε, θα προχωρησω σε ακυρωση και με τα βιας προλαβα να της πω οχι αφου θα μ εκλεινε γρηγορα το τηλ.

Δημοσ.

Αηδια ακου που σου λεω καλα το εγραψες στην αρχη!

Με το ετσι θελω να στην ακυρωσουν;Δεν βρισκω αλλη λεξη να το περιγραφει..

Τουλαχιστον απο μερους τους αν παραλαβουν ξανα να στην δωσουν στην τιμη της προσφορας θα ηταν καλη κινηση.

Δημοσ.
Οταν λες σε πιεσε;Τι σου ειπε δηλαδη ακυρωσε την αλλιως θα σε σπασουμε στο ξυλο;:shock:

Αηδια πραγματικα.. :lol:

Μακαρι να βγαλεις ακρη!

με πηραν σημερα (καρφωνομαστε στους ημετερους)και μου προτειναν την 240 και μενα στα ιδια λεφτα...για να τα λεμε ολα...

Δημοσ.
με πηραν σημερα (καρφωνομαστε στους ημετερους)και μου προτειναν την 240 και μενα στα ιδια λεφτα...για να τα λεμε ολα...

για να τα λεμε ολα, μου στειλαν και μενα σημερα μια 9600 και μαντεψτε.... ναι ηταν μεταχειρισμενη και χωρις συσκευασια χυμα μεσα σε εναν φακελο!!! με πιασανε στον υπνο το πρωι και δεν κοιταξα τι παρελαβα και απλα μετα την επεστρεψα σε ενα καταστημα... :-(

τι να πω, οσο παει και χειροτερευει η κατασταση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...