jabar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τελικά βλέπω πως μερικοί θα ήταν πιο ευχαριστημένοι αν δεν έβγαζαν ποτέ εκπτώσεις τα καταστήματα πληροφορικής. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως βρίζουνε το Πλαίσιο που έβγαλε 5 πράγματα σε καλή τιμή και έδωσε και εναλλακτική λύση σε όσους παρήγγειλαν και είχε εξαντλήθει, ενώ τα καταστήματα του ανταγωνισμού που δεν έκαναν καμμία έκπτωση μένουν στο απυρόβλητο. στο απυροβλητο μενουν αν ειναι ανειλικρινης η προσφορα του πλαισιου ...αν πηρατε βγειτε να το πειτε...κραζουμε,οποιοι κραζουμε,αν ειχε 1 η κανενα κομματι κι εβαλε την τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 στο απυροβλητο μενουν αν ειναι ανειλικρινης η προσφορα του πλαισιου ...αν πηρατε βγειτε να το πειτε...κραζουμε,οποιοι κραζουμε,αν ειχε 1 η κανενα κομματι κι εβαλε την τιμη... νομιζεις οποιος πηρε πανω απο 2-3 κομματια να το πει ? θα εχουμε αγγελιες μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τελικά βλέπω πως μερικοί θα ήταν πιο ευχαριστημένοι αν δεν έβγαζαν ποτέ εκπτώσεις τα καταστήματα πληροφορικής. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως βρίζουνε το Πλαίσιο που έβγαλε 5 πράγματα σε καλή τιμή και έδωσε και εναλλακτική λύση σε όσους παρήγγειλαν και είχε εξαντλήθει, ενώ τα καταστήματα του ανταγωνισμού που δεν έκαναν καμμία έκπτωση μένουν στο απυρόβλητο. Για τους άλλους δε ξέρω αλλά αν ήξερα πως δίνουν GT240 στη θέση της 9600GT θα την είχα παραγγείλλει κι εγώ. Χάνει σε επιδόσεις αλλά ρίχνει στην 9600GT σε όλα τα υπόλοιπα Ενα μπράβο στο Πλαισιο λοιπόν απο μένα Άσε κάποιοι τα ξέρουν όλα και δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι. Και όχι ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Για τους άλλους δε ξέρω αλλά αν ήξερα πως δίνουν GT240 στη θέση της 9600GT θα την είχα παραγγείλλει κι εγώ. Χάνει σε επιδόσεις αλλά ρίχνει στην 9600GT σε όλα τα υπόλοιπα Ενα μπράβο στο Πλαισιο λοιπόν απο μένα Άσε κάποιοι τα ξέρουν όλα και δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι. Και όχι ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο με τι να ειμαστε ευχαριστημενοι,με τις προσφορες που τις βλεπουμε μονο στο γυαλι?αφου παραγγελνουμε και δεν...και μαλιστα εμενα δεν μου προτειναν τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ενα μπράβο στο Πλαισιο λοιπόν απο μένα Άσε κάποιοι τα ξέρουν όλα και δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι. Και όχι ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο Συμφωνώ μαζί σου για την κίνηση του πλαισίου, έστω και αν έγινε σε μερικούς. Τωρά αυτό όμως δεν το πολυκαταλαβαίνω: Χάνει σε επιδόσεις αλλά ρίχνει στην 9600GT σε όλα τα υπόλοιπα Που κερδίζει δηλαδή? Και μην μου πεις στην RAM... (Κουβέντα να γίνεται...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Να ήταν μόνο το πλαίσιο .Κάθε μέρα ψευτοπροσφορές βλέπουμε ,ήθελα να ήξερα τώρα επικράτησε αυτή η "μόδα" ή υπήρχε και παλιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 :mad:Μια ωρα σας πηρε να το ξαναβγαλετε; Τι να σου πω τωρα δηλαδη... Την asus 4650 που ηταν στα 49ευρω (απο 53,70) και φαινεται και αυτη στο δικο μου screenshot (το οποιο το εβαλα για τους καλοθελητες/"απιστους" - εσυ εισαι κατι αλλο) γιατι την βγαλατε; Μερικοι ειναι τοσο κολλημενοι; Ή ειναι κατι αλλο; Για ποια 4650 λες; Για την 9600 Gt δεν λέμε; Αυτή την έχουν βγάλει απο χτες. Εσύ τράβηξες και καλά σημερινό screenshot που το δείχνει διαθέσιμο... trollies στο full δηλαδή. Και τι πάει να πει "σας πήρε"; Ώρα είναι να με βγάλεις και μέτοχο του πλαισίου . Ρε τι παλεύετε εδώ μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Που κερδίζει δηλαδή? Και μην μου πεις στην RAM... (Κουβέντα να γίνεται...) Κατανάλωση, HDMI με ήχο, 1 γενιά νεότερος πυρήνας με όσα αυτό συνεπάγεται, μικρότερες διαστάσεις, χωρίς εξωτερική τροφοδοσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Κατανάλωση, HDMI με ήχο, 1 γενιά νεότερος πυρήνας με όσα αυτό συνεπάγεται, μικρότερες διαστάσεις, χωρίς εξωτερική τροφοδοσία - Κατανάλωση ναι, αλλά όχι με ιδιαίτερη διαφορά αφού η 9600 δεν είναι ενεργοβόρος κάρτα. - HDMI με ήχο... Αλήθεια που το χρειαζόμαστε αυτό σε ένα PC? Εκτός και αν όλοι μας έχουμε συνδεδεμένο το PC μας με TVs για να βλέπουμε εκεί τις ταινίες μας. Και οι περισσότεροι από αυτούς που το κάνουν, έχουν συνδέσει και ένα DTS ενισχυτή όπου στέλνουν εκεί τον ήχο με SPDIF ή Optical από την κάρτα ήχου... πχ ΕΓΩ - 1 γενιά νεότερος πυρήνας δεν μου λέει κάτι, αφού είναι πιο αργή σε όλες τις μετρήσεις. Να ήταν πιο γρήγορη να το μετρούσα - Μικρότερες διαστάσεις, μόνο αν θα το βάλεις σε κανα μικρό media-center. Γιατί στο δικό μου η 9600 μια χαρά χωρούσε. Τώρα την άλλαξα με μια 4850 modded... - Ακριβώς γιατί η 9600 θεωρείται/ούνταν κάρτα επιδόσεων χρειάζεται και τέτοιου είδους τροφοδοσία. Και αυτό να ξέρεις είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα σε ένα σύστημα (από πλευράς κυρίως ασφάλειας της MB αφού δεν τραβάει το ρεύμα από το PCI-X slot, άρα επιβαρύνεις λιγότερα από την 5V/3,3V τάση του τροφοδοτικού που τροφοδοτεί το northbridge), αφ' όσον φυσικά το τροφοδοτικό σου έχει τέτοια τροφοδοσία (υπάρχουν βέβαια και adaptores) Και για να μην spamarw περισσότερο το θέμα, θα συμφωνήσω μαζί σου πως και η GT240 στα 39€ μια χαρά αγορά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Κάποια από τα χαρακτηριστικά που ανέφερα για μένα και για αρκετούς είναι σημαντικοί παράγοντες. Ο καθένας βέβαια έχει διαφορετικές ανάγκες. Πχ εμένα δε με ενδιαφέρει η extra ιπποδύναμη της 9600GT καθώς δεν παίζω πολύ παιχνίδια και όταν παίζω είμαι σε 1280χ1024. Το HDMI με ήχο απο την άλλη με έχει βολέψει Μια γενιάς νεότερος πυρήνας δεν έχει μόνο επιπτώσεις σε επιδόσεις άλλα και σε χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη dx10.1, καλύτερη υποστήριξη cuda, καλύτερη διαχείριση ενέργειας κ.α. Τέλος η 9600GT δεν είναι πλέον κάρτα επιδόσεων και η κατανάλωση και διαστάσεις της έχουν αρχίσει να φαίνονται πολλά γι αυτά που προσφέρει. Δε γνωρίζω κατά πόσο τα PCI-X slots παίρνουν ρεύμα από την 5/3,3V τάση αλλά νομίζω κάνεις λάθος. Πρέπει να πηγαίνει ξεχωριστή γραμμή άσχετα αν περνάει μέσα από την μητρική και φυσικά το οτι έχει η 9600GT extra connector δε σημαίνει πως δεν τραβάει και από τη μητρική. Υπάρχει και το θέμα του θορύβου αλλά αυτό έχει πιο πολύ να κάνει με την ψύκτρα που χρησιμοποιήθηκε σε κάθε υλοποίηση Τεσπα η επιλογή είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Δεν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό σε σχέση με την 9600GT άλλα στο σύνολό τους την κάνουν για μερικούς πιο συμφέρουσα αγορά Εντάξει δε νομίζω πως κάναμε και κάνα σοβαρό spam. Για την κάρτα του θέματός και την εναλλακτική που δίνουν είπαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ειρήνη ειμήν παιδιά, όποια κάνει 39 € θα πάρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Oι προσωπικές αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 [offtopic] έχεις δίκιο. Sorry [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 παιδια μια ερωτηση,το πλαισιο εφερε μια 9600 gthttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-Ex-9600-Gt-512Mb-92566-71.htm εχω το δικαιωμα να τους παρω τηλ και να απαιτισω να μου την στειλουν μιας και εχω αφησει την παραγγελεια να τρεχει σε περιπτωση που ερθει καποια...απλα δεν ξερω επειδη ειναι αλλη μαρκα...τι λετε..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 παιδια μια ερωτηση,το πλαισιο εφερε μια 9600 gthttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-Ex-9600-Gt-512Mb-92566-71.htmεχω το δικαιωμα να τους παρω τηλ και να απαιτισω να μου την στειλουν μιας και εχω αφησει την παραγγελεια να τρεχει σε περιπτωση που ερθει καποια...απλα δεν ξερω επειδη ειναι αλλη μαρκα...τι λετε..?? Μόνο αν δοκιμάσεις θα μάθεις . Δεν νομίζω πάντως ότι μπορείς να απαιτήσεις κάτι, καθώς πρόκειται για άλλο προϊόν (ναι μεν 9600GT, αλλά από άλλον κατασκευαστή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.