Προς το περιεχόμενο

Προσφορα 9600 GT

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8:10 παραγγελια,

η απαντηση τους

Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας.

Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε.

κρα κρα κρα

τα ιδια κ εδω για παραγγελια φιλου .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τη περιμένετε ρε παιδιά εδω εχω παραγγείλει 2 ημερολόγια (http://www.plaisio.gr/Consumables/Blocks/Calendars/Sentio-2009-Weekly-Diary-9X16-3.htm) τα οποία ακόμα κ τωρα τα εχουν αμεσα διαθέσιμα αλλα η παραγγελία εχει κολλήσει 2 βδομάδες στην επεξεργασία! Γενικα μεσω του site ακόμα δεν εχω καταφέρει να ολοκληρώσω παραγγελία κ εχω φαει τουλάχιστον 5 άκυρα! (σε αλλες παραγγελίες πήγα να τα πάρω κ τα ειχανε δώσει σε αλλο πελάτη :shock::shock: )

παιδια ταπα και εγω...εμενα βεβαια εγινε κατι αλλο,δεν μου εστειλαν e-mail με πηραν τηλ τωρα μολις και μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα στην διαθεσιμοτητα(κλασσικα) αλλα μου ειπε και καλα οτι επειδη δεν γνωριζει ποτε θα εχουν αποθεμα μπορουμε να αφησουμε την παραγγελεια και να την ελεγχει καθημερινα και να με ενημερωνει με την κατασταση της παραγγελιας..!!ηταν παντος πολυ ευγαινικος και εξυπηρετικος,εγω θα την αφησω εκει να τρεχει και αμα ερθει ηρθε,39 ευρω ειναι αυτα...αν και χλωμο το κοβω!!

με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν θα μου στειλουν 1 gt 240 512 mb στα 39 evro.το πσιλοσκεφτομαι γιατι η 9600 gt ηταν 5 % πιο δυνατη οπως φενεται εδω

http://www.techpowerup.com/reviews/Axle/GeForce_GT_240/34.html

με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν θα μου στειλουν 1 gt 240 512 mb στα 39 evro.το πσιλοσκεφτομαι γιατι η 9600 gt ηταν 5 % πιο δυνατη οπως φενεται εδω

http://www.techpowerup.com/reviews/Axle/GeForce_GT_240/34.html

Το ίδιο έγινε και σε μένα, παρότι παρείγγειλα κανονικά, το βράδυ με πήρανε τηλέφωνο και ευγενικά μου είπανε να αλλάξουν την παραγγελία με αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GT-240-SVGA-PCI-Express-DDR3-HDMI-512MB-NE3T2400FHD51.htm στα 39,00 (ίδια τιμή με την 9600). Δέχτηκα γιατί έχω ξεμείνει από κάρτα. Δεν ξέρω εάν έκανα καλά, θα δείξει...

Μακράν από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Ενώ μιλάμε για περίοδο εκπτώσεων όπου απλά ξεστοκάρουν την αποθήκη (οπότε και λίγα κομματια) παρόλα αυτά φροντίζουν να μην δυσαρεστήσουν τους πελάτες.

• Moderators
Μακράν από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Ενώ μιλάμε για περίοδο εκπτώσεων όπου απλά ξεστοκάρουν την αποθήκη (οπότε και λίγα κομματια) παρόλα αυτά φροντίζουν να μην δυσαρεστήσουν τους πελάτες.

Δυσαρεστημενοι πελατες στο Πλαισιο; Αν ειναι δυνατον! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αξιοπιστοι; Φυσικα!!:lol::lol::lol::lol:

Τοσο που ενω λενε στους πελατες οτι δεν υπαρχει το προιον (που προφανως δεν υπαρχει - ειναι μουφα - κραχτης), το εχουν ακομα στην λιστα τους και μαλιστα αμεσα διαθεσιμο 24 ωρες παραδοση!!

Μακρααααααν απο αυτους!! ;)

post-45415-129063053398_thumb.jpg

Δυσαρεστημενοι πελατες στο Πλαισιο; Αν ειναι δυνατον! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αξιοπιστοι; Φυσικα!!:lol::lol::lol::lol:

Τοσο που ενω λενε στους πελατες οτι δεν υπαρχει το προιον (που προφανως δεν υπαρχει - ειναι μουφα - κραχτης), το εχουν ακομα στην λιστα τους και μαλιστα αμεσα διαθεσιμο 24 ωρες παραδοση!!

Μακρααααααν απο αυτους!! ;)

Τώρα απλά τρολλάρεις.:mad: Από χθες το χουν βγάλει απο το site... τώρα τι postareis εσύ δεν ξέρω. Και για του λόγου το αληθές όποιος δεν με πιστεύει ας δει είτε εδώ είτε εδώ

• Moderators
Τώρα απλά τρολλάρεις.:mad: Από χθες το χουν βγάλει απο το site... τώρα τι postareis εσύ δεν ξέρω. Και για του λόγου το αληθές όποιος δεν με πιστεύει ας δει είτε εδώ είτε εδώ

:mad::mad:

Μια ωρα σας πηρε να το ξαναβγαλετε;

Τι να σου πω τωρα δηλαδη...

Την asus 4650 που ηταν στα 49ευρω (απο 53,70) και φαινεται και αυτη στο δικο μου screenshot (το οποιο το εβαλα για τους καλοθελητες/"απιστους" - εσυ εισαι κατι αλλο) γιατι την βγαλατε;

Μερικοι ειναι τοσο κολλημενοι; Ή ειναι κατι αλλο;

Τελικά βλέπω πως μερικοί θα ήταν πιο ευχαριστημένοι αν δεν έβγαζαν ποτέ εκπτώσεις τα καταστήματα πληροφορικής.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως βρίζουνε το Πλαίσιο που έβγαλε 5 πράγματα σε καλή τιμή και έδωσε και εναλλακτική λύση σε όσους παρήγγειλαν και είχε εξαντλήθει, ενώ τα καταστήματα του ανταγωνισμού που δεν έκαναν καμμία έκπτωση μένουν στο απυρόβλητο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...