beez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 το γεγονος ειναι οτι περνεις διπλασια μνημη για 10 ευρω αν και η 4650 υπολοιπετε σε επιδοσεις σε καποιους τομεις και εχει και ενα θεμα με το memory bandwidth και που εχει cuda δλδ εσυ τι καταλαβαινεις, θα γράψεις κανα πρόγραμμα? τιποτα,γι'αυτο υπαρχει το φορουμ!!οντος κριμα,αυτα τα μαγαζια σπανια βγαζουν καλες προσφορες... ---------- Προσθήκη στις 11:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:02 ---------- λιγο που το εψαξα η 9600gt ειναι καλητερη απο την 4650...η 9600 gt ειναι στην κατιγορια της 4670 που ειναι πολυ κοντα και οι δυο...οποτε δεν νομιζω οτι συμφερει 4650 συν οτι 9600gt εχει και cuda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγώ την παρείγγειλα και θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 η μνημη σε αυτες τις καρτες ειναι αχρηστες!!!!! η 9600 ειναι καλυτερη και απο την 4670 και εχει 100% dx10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 το γεγονος ειναι οτι περνεις διπλασια μνημη για 10 ευρω αν και η 4650 υπολοιπετε σε επιδοσεις σε καποιους τομεις και εχει και ενα θεμα με το memory bandwidth και που εχει cuda δλδ εσυ τι καταλαβαινεις, θα γράψεις κανα πρόγραμμα? 1gb εμενα δεν μου λεει τιποτα...εγω ξερω οτι με 10 ευρω λιγοτερα περνεις καλυτερη καρτα!αν ηταν 4670 το συζητουσαμε,αυτο που αξιζει στην 4650 ειναι το hdmi! φιλικα παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 1gb εμενα δεν μου λεει τιποτα...εγω ξερω οτι με 10 ευρω λιγοτερα περνεις καλυτερη καρτα!αν ηταν 4670 το συζητουσαμε,αυτο που αξιζει στην 4650 ειναι το hdmi!φιλικα παντα! δεν παει να ειχε και 10gb αμα μπορεσεις να φτασεις σε ενα game τα 400mb να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι με 10fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 δεν παει να ειχε και 10gb αμα μπορεσεις να φτασεις σε ενα game τα 400mb να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι με 10fps συμφωνο απολυτος..!!ολα αυτα με τα gb ειναι marketing,ωστε να αγοραζουν αυτοι που δεν γνωριζουν..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν κρατησε πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αυτο ηταν ολο..??παιδια οποιος προλαβαι προλαβαι..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 κιολας φυγανε??? μακαρι να κανουνε κατι τετοιο και με τις gf100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ναι σε 2 χρονια μπορει...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mctheos7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Σε αντιστοιχη προσφορα που ειχε βγει για μια 4670 πριν κανα μηνα που εψαχνα καρτα, πηγα καρφι στο πλαισιο κ μπροστα μ ο υπαλληλος εψαξε στα καταστηματα να δει που υπαρχει για την παραγγελια κ το ειδα με τα ματια μ οτι δν υπαρχει πουθενα.Του λεω κ τοτε γιατι την εβαλε στο σαιτ κ μ κουνησε το κεφαλι...Οποτε ετοιμαστειτε για μειλ με κακα μαντατα...Τωρα οσο για την καρτα,μια χαρα ειναι για το μεσο χρηστη κ ειναι στα επιπεδα της 4670 κ μαλιστα ενα κλικ παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 μην το λες για το crysis,ειχα παιξει σε ενα φιλο μου με αναλυση 1920χ1080 και μπορω να πω οτι τα πηγαινε αρκετα καλα,αν θυμαμαι ηταν ολα στο high και antialiasing x2 μια χαρα για μια καρτα τον 39 ευρω,εγω την παραγγειλα κιολας παρολο που δεν χρειαζομαι καρτα αλλα θα την βαλω στο δευτερο pc! επισεις κανεις λαθος για DX9,ειναι dx10..! δειτε εδω http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9600gt_us.html To Crysis ακόμα και σήμερα είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι, και αν πας σε σημείο του παιχνιδιού όπoυ υπάρχουν εκρήξεις και καμμιά 10αριά αντίπαλοι να χοροπηδάνε, θα ψιλοσερνεται σε αναλύσεις άνω των 1280... Και εγώ ρε παιδιά ρεν είπα ότι δεν είναι DX10. Είπα δεν υποστηρίζει 10.1/11 Το DX10 πεοσπεράστηκε σε 2 μήνες όπου κια βγήκε το DX10.1. Φυσικά τα παιχνίδια που το υποστήριζαν ήταν ελάχιστα. Ένα χρόνο μετά βγήκε το DX11 το οποίο μάλλον και αυτό άπατο θα πάει. Βλέπω πάρα πολύ δύσκλα να πεθάνει το DX9.0xxx Και είναι ΠΑΡΑ πολύ καλύτερη από την 4650 με το 1GB. Μην συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Είναι σαν να συγκρίνεται έναν C2D E6300 με 4GB RAM και να λέτε ότι είναι καλύτερος από έναν C2D E8600 με 2GB RAM επειδή έχει περισσότερη RAM. To GPU RAW power έχει σημασία!!! Και όπως είπα η κάρτα ΣΚΙΖΕΙ (ή μάλλον έσκιζε) για 39€!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 το dx10.1 απορω σε ποιο παιχνιδι ειναι και αν ειναι λιγα τα dx10 game τοτε τα 10.1 ειναι παραπολυ ποιο λιγα..... βασικα αυτα ειναι αρλουμπες γιατι ποτε δεν θα παιξεις καλα σε dx10 οπως και με τις dx11 καρτες που βγηκανε που μονο η 5870 και λιγο η 5850 μπορουνε να αντεξουνε σε κανενα παιχνιδι μελλοντικο... για 5770 δεν το συζηταμε καθολου......μην μου πει κανεις για dirt 2 γιατι και εκει πεφτει σε επιδοσεις αλλα δεν ειναι και το ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τα θεσπεσια dx11 γραφικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 να μας πουν και ποσοι πειρανε γιατι μου μυριζει μουφα προσφορα...10 +35 περιπου παρηγειλλα και μου στειλαν ραπορτο οτι εξαντληθηκαν... στις 12...το χουν παρα χ σει το θεμα ...και μου λεει στο τηλεφωνο,καλα οταν παραγγειλατε ειχε διαθεσιμοτητα?τι του λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 να μας πουν και ποσοι πειρανε γιατι μου μυριζει μουφα προσφορα...10 +35 περιπου παρηγειλλα και μου στειλαν ραπορτο οτι εξαντληθηκαν... στις 12...το χουν παρα χ σει το θεμα ...και μου λεει στο τηλεφωνο,καλα οταν παραγγειλατε ειχε διαθεσιμοτητα?τι του λες... 8:10 παραγγελια, η απαντηση τους Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε. κρα κρα κρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.